Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Mieszkałem u znajomego z polibudy. Dzień pierwszy moich wakacji spędziłem na naprawie ciągnika ze znajomym. 

Jak doborowe towarzystwo to i ciągnik naprawiać można 🤣

Opublikowano
17 minut temu, hubertb napisał:

Mieszkałem u znajomego z polibudy. Dzień pierwszy moich wakacji spędziłem na naprawie ciągnika ze znajomym. 

A chociaż siostrę miał?

Opublikowano
14 minut temu, hubertb napisał:

Coś pięknego, tylne kółeczka i te leciutkie zwolniczki....

Siostra👱‍♀️ była to i wszystko leciutkie. 💪🙊

Opublikowano

No nie mało wspomniana siostra mnie zaskoczyła, akurat jak przyjechałem na tapecie były żniwa, wsiadała do 1224 i z dwoma przyczepami cofała jak by to od zawsze robiła, miała wtedy 19lat. 

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

ale nasi rodzice powiedzieli że chcemy czy nie wesele się odbędzie. 

Dziwne , nie mogliście się postawić 🤔

Opublikowano
2 godziny temu, PRIMO napisał:

I po coś ty tyle nawozu sypał. 😁

Miała dziewucha anielską cierpliwość. 

Jak kocha to poczeka 

Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

Moja już 7.5 czeka i jeszcze trochę poczeka

Moja wypaliła do mnie z tekstem że już chyba z przyzwoitości powinienem się w końcu określić. 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

no nie wydaje mi się, nasz żuk miał normalnie dwie nagrzewnice, i dwa wiatraki

Chodziło bardziej o działanie. Też w lecie grzeje, w zimie wychładza ;) 

7 minut temu, Dziad932 napisał:

Dziwne , nie mogliście się postawić 🤔

A po co? My chcieliśmy wziąć ślub oni chcieli mieć imprezę skoro za nią zapłacili to niech się bawią. 

• Like 1
Opublikowano

cos wiaterek sie ruszyl..ruszam niedlugo i ja do koszenia unijnych doplat-na wakacje trzeba zarobi, z 5 na dwoje  peknie jak nic.........

corka mnie zaskoczyla-woli isc do pracy niz jechac na kolonie nad morze, moze to i dobrze ponad 1000[ z dofiansowaniem ]zostanie.

53 minuty temu, hubertb napisał:

Jeśli chodzi o wodę to na mazurach mi się podobało. 

szwagier  byl raz- komary,robic nie ma co ,dobrze ze on wedkarz to cos lapal. jego siostra ma tam domek ,wiec nic nie placili ale i tak narzekal .

52 minuty temu, Andpol napisał:

My ze wschodu możemy o tym tylko pomarzyć.

Gaz butla potaniał 80 zł.

u nas na poludniu tez mozemy pomarzyc  albo i nawet popatrzec- patrzysz na gory a tam leje jak diabli, chmury czarne i tak co drugi dzien a do nas dochodzi pare minut albo ropli..

49 minut temu, Pigmei napisał:

Bałtyk ma te zaletę/wadę że zimą jest ciepły a latem zimny, wypocząć się da i podpowiem że zimą nie ma tłoku 😉

Dziś z rana mały deszczyk był, dosłownie mżawka  i 25*. Nie ma na co narzekać 

w styczniu w gdynii bylem na mistrzostwach plywania morsow-200 i 400 metrow w wodzie 2 stopnie- nawet mi sie zimno robilo. w lecie nigdy ponizej 13 nie bylo . jednego roku to po kolana wszedlem w ciagu 11 dni.........

35 minut temu, hubertb napisał:

pierwszy dzien urlopu-lezalem na plazy a ratownicy topielca szukali-sam przyplynal do brzegu..

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

Moja wypaliła do mnie z tekstem że już chyba z przyzwoitości powinienem się w końcu określić. 

Ooo,to ja to znam

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Ooo,to ja to znam

Kolega, żona była jeszcze sprytniejsza. Po 3 latach nagle stwierdziła że sex po ślubie, po tygodniu mój kolega już był z bukietem i pierścionkiem. To nie ludzkie ale jak widać cel uświęca środki. 

Opublikowano
14 minut temu, Łolek napisał:

Tylko Szymon sporo młodszy od ciebie 

No dobrze. Tylko co to ma do rzeczy 🤔

13 minut temu, hubertb napisał:

A po co? My chcieliśmy wziąć ślub oni chcieli mieć imprezę skoro za nią zapłacili to niech się bawią. 

No trochę dziwne , brać udział w tym cyrku i przedstawieniu jakim jest wesele żeby rodzice mieli dobrą zabawę ...

Opublikowano
4 minuty temu, Dziad932 napisał:

No trochę dziwne , brać udział w tym cyrku i przedstawieniu jakim jest wesele żeby rodzice mieli dobrą zabawę ...

Dostaliśmy koperty ;) A tak na poważnie, wesele trwa jeden wieczór a z  rodzicami żyje się dłużej. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v