Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rysiek z tobą to ja na takie coś się nie pisze. Ty to taka chorągiewka nie masz karty Vitay to ci strajk w głowie. A jak byś miał to byś obajtka i cały PiS po d*pie głaskał. A szydził z tych co nie mają.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Ale obajtek za duźo zarabia

Trzeba źeby się podzielił

Tutaj z tobą raczej nikt nie pójdzie.

Dlaczego?

....z troski o twoje zdrowie.Przy części majątku tego Pana co wspomniałeś,za duże byś miał odleżyny 

• Haha 2
Opublikowano

Niech sobie te kart w dupę wsadzą, jebią nas i chcą poklepywać po pleckach, ja bym obajtka pogłaskał kijem leszczynowym po jajach

Opublikowano
20 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Człowieki

Strajkujem

Najlepszy czas na strajk

Tylko trzeba pana Tuska by nakamerował i rozgłośnił przecz z drogim paliwem i taniejącym zboźem.

Namalować transparenty

📢 drogie paliwo tanie zboźe nie ma za co skosić zboże 📢

I zamiast kombajny na pole

To pole otransparentować.

Kto za?

Ty weź no se zajęcie jakieś znajdź 

Opublikowano
36 minut temu, 6465 napisał:

A tą kompleksową usługę co pisałeś  zakończyłeś?

Taa dzis rano zwiezlem drugą 

Opublikowano
27 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

musisz sobie sprawić Sipme 😉

Sam se mam karę dać ? 🙈🙈🙈 Toć tym robić to jak za karę 🤣

Chciał sipme kupić ale powiedziałem jak kupi to sam se będzie nią prasować 

I temat prasy ucichł 

23 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Kuźwa od miast jechało to gorzej wyje jak siuntka 🤣🙆🙆🤣🤣

IMG_20220625_161456.jpg

I jeszcze model TD 🤦 

Opublikowano
17 minut temu, stempos1980 napisał:

Ten typ tak ma że go nie widać a słychać już 😉

A dej spokój. Nowy ciągnik? Toż to norm emisji dźwięku chyba nie spełnia 

4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Sam se mam karę dać ? 🙈🙈🙈 Toć tym robić to jak za karę 🤣

Chciał sipme kupić ale powiedziałem jak kupi to sam se będzie nią prasować 

I temat prasy ucichł 

I jeszcze model TD 🤦 

Znajomy ma td na zwykłej skrzyni to jest cichy. To to chyba t4

Opublikowano
42 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Człowieki

Strajkujem

Najlepszy czas na strajk

Tylko trzeba pana Tuska by nakamerował i rozgłośnił przecz z drogim paliwem i taniejącym zboźem.

Namalować transparenty

📢 drogie paliwo tanie zboźe nie ma za co skosić zboże 📢

I zamiast kombajny na pole

To pole otransparentować.

Kto za?

Z tobą ? Nikt 😉

Jak były strajki z powodu niskich cen skupu bydła, mleka, świń to w d*pie to miałeś bo przecież "to nic nieeee daaaa" a teraz strajkować ci się zachciewa ? Jak ci kasy brakuje to idź na etat i se dorób 

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, superfarmer02 napisał:

A dej spokój. Nowy ciągnik? Toż to norm emisji dźwięku chyba nie spełnia 

Znajomy ma td na zwykłej skrzyni to jest cichy. To to chyba t4

To jest TD 😉 T ma trochę inną budowę 

To na pewno "piątka" ? Jakiś taki mały, ja bym powiedział że to TD 4

A znajomy jakiego konkretnie ma ? 

Opublikowano
6 minut temu, TheraRolnik napisał:

To jest TD 😉 T ma trochę inną budowę 

To na pewno "piątka" ? Jakiś taki mały, ja bym powiedział że to TD 4

A znajomy jakiego konkretnie ma ? 

U nas w 80%króluje NH z tych nowszych i nowych to obojętnie który model to wszystkie wyją😁

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, hubertb napisał:

Wszystko dostajesz, do silnika zestawy są te same co np. do 7211. Hamulce, 7211, podnośnik 7211. Skrzynia 5211. Wszystko jest zresztą większość części do 7211 zaczyna się numerem 67 lub 70.... a są i takie w katalogu zaczynające się na 40(czyli pochodzące jeszcze z 4011). 

A tam... Tu połowę gratów paręset metrów od chałupy kupi a resztę 15km od domu. 

Trza iść śrutownik uruchomić a potem grabie w łapy i siano grabić.

Pioter a ile tych wszystkich królików masz?

Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

U nas w 80%króluje NH z tych nowszych i nowych to obojętnie który model to wszystkie wyją😁

Wyjące nh to akurat norma 🤣

Bardziej chodzi mi o modele T i TD bo TD to jak by to powiedzieć 🤔

No wystarczy że bym spojrzał na niego i już by się zepsuł 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v