Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

To rozsądną cena. Ja będę ważył za wicht i opierunek😁

oki. i flaszka na odjezdne.

1 minutę temu, malaczarna napisał:

To po ile w skupie?

obecnie prawie 7 zł z vat

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

nie.

Jak są 20 tki to i ja podjadę. Uprzedzam zbieracz ze mnie marny, taniej kupić drożej sprzedać mogę 😎

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

a to w ogóle uprawa jakaś była? Czasem to i samosiewy są gęstsze niż to coś na tym zdjęciu. 

Na wiosnę to nawet nie takie złe było ale nie opryskane na chwasty i taki jest efekt

Opublikowano
8 minut temu, Pafnucy napisał:

znaczy za rwanie? pewne panie po 350 zarobiły dniówke, ale to rekord.

Kurde po co krowy doić , pojadę do Ciebie poleże w truskawkach , pojem i taka dniówka wpadnie ☺️

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

Pafnucy można u Ciebie zarobić?

a nie wolał byś stracić?

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Adres znasz i tu i tam a nawet do Grzesia trafisz no i bramy zawsze otwarte. Byłem wcześniej bym wiedział to jakiego wieprza w terminarz się wpisze co by świeże było 

Nawet przez ten las trafię co grzybiarek pytałem czy dobrze jadę🙆. Pamiętasz od łubianki na skróty pojechałem. A ojciec z berbeciem drewno cieli i u Grzesia was znalazłem 🙆. Kuźwa to były czasy.

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Kto wybrzydza ten nie rucha😁😁😁u braciaka 16-letnia Ukrainka zapierdziela że aż miło, Dawidka chciałem zapoznać ale on się boi

Ukurwinki to bym i ja nie chciał 😁

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Jak są 20 tki to i ja podjadę. Uprzedzam zbieracz ze mnie marny, taniej kupić drożej sprzedać mogę 😎

są dwie dziewczynki nastolatki. bardzo sympatyczne.

Opublikowano

Nawet przez ten las trafię co grzybiarek pytałem czy dobrze jadę🙆. Pamiętasz od łubianki na skróty pojechałem. A ojciec z berbeciem drewno cieli i u Grzesia was znalazłem 🙆. Kuźwa to były czasy.

Kurła pozwiedzałeś moje okolicy i włości 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Ty już do Sławkówny rok jedziesz 🤭

Kurna jak ten stoi w bramie z widłami to nie takie ło. To trza po zastodolu po ciemaku się zakraść. Tylko nie wiem czy jakieś psy nie chadzają 

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Kurła pozwiedzałeś moje okolicy i włości 

No i jak żeś mnie ścieżkami w zbożu woził 🙆 dzięki Bogu że hujadaj się wtedy gdzie nie zakopał. 

Ale mi brakuje wyjazdów w trasę. W koło komina to nie moja bajka. Ale kasa się liczy.

Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Na wiosnę to nawet nie takie złe było ale nie opryskane na chwasty i taki jest efekt

To powinno być zboże zachwaszczone, a tam to jest chwast "zazbożony", i to lekko. 

Opublikowano

No i jak żeś mnie ścieżkami w zbożu woził 🙆 dzięki Bogu że hujadaj się wtedy gdzie nie zakopał. 

Ale mi brakuje wyjazdów w trasę. W koło komina to nie moja bajka. Ale kasa się liczy.

To na tyry idź. Chłopaki po kraju już 6-7 tyś zarabiają. 

Mnie się całkiem odwidziało jeżdżenie. Są przyjemniejsze i mniej nerwochłonne zajęcia. 

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Jak nie jak tak...

Łobuz pilnuje

Ale to taki pimpek czy bardziej taki cezar?

Opublikowano
4 minuty temu, danielursus3p napisał:

Kurna jak ten stoi w bramie z widłami to nie takie ło. To trza po zastodolu po ciemaku się zakraść. Tylko nie wiem czy jakieś psy nie chadzają 

Wystarczy się nie zatrzymywać jak będzie ci na drodze stał

Tylko mondeo jedz, bo do lexa zderzak drogi 

4 minuty temu, Leszy napisał:

Tylko żonie tego powiedzonka nie wygadaj. Bo się jeszcze obrazi. 😜 

A co ci będę tłumaczył 

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Jeszcze ciepłe 

IMG_20220618_121426.jpg

ojojoj... aż mi zapachniało...👍

1 minutę temu, radekz200 napisał:

Dlaczego?

a dlaczego nie?

Opublikowano

No to chłopaki wasze zdrowie 👍 , przy piątku po robocie chłodne najlepiej smakuje 🙂

IMG20220624215440.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v