Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

skończyć z tym. 

minister zdrowia były, czy tam premier to nawet żonę o kieszonkowe muszą prosić. 

normalnie nic nie majom i nie jęczą jak wy 😖

Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Hebel to też banalna i częsta przyczyna w takiej sytuacji.  

Nie ma hebla. Zauwazylem luźny przewod plusowy przy akumulatorze, od nowa go zarobię na klemę,moze pomoże, ale mase też sprawdze

Opublikowano

Coś dla ciągnika i coś dla mnie na utopienie maksimum wurwienia

Opublikowano
20 minut temu, Agrest napisał:

Kupione trochę energii😪

20220622_153813.jpg

Do fynda czeskie piwo 🤔 

Opublikowano

Pudło.

Akurat do U2812.

A piwo jak piwo. O kufel chodzi🤭

Opublikowano
2 godziny temu, Leszy napisał:

Szuwar to właśnie zbieramy. Prawdziwe trawy to już powinny być drugi raz cięte, więc może w tym tygodniu się to ogarnie do końca. 

U mnie pierwszy pokos przez suszę się opóźnił, ale myślę że tydzień/dwa lucerna i trawy powinny już być. Dziś szuwaru 4 ha położone, został jeszcze hektar koło sołtysa ;) w sobotę leśne ptaszkowe łąki

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Agrest napisał:

Coś dla ciągnika i coś dla mnie na utopienie maksimum wurwienia

Wkurw to mam tutaj, samemu to uj nie robota,jak mozna bylo wejść to deszcz padal, pozniej siano trzeba bylo robic a teraz takie widoki. Mowilem zonie ze trzeba isc wypielic jak byly male dynie,to mowila po co na co. A dzisiaj to juz nawet tesciowa chciala iść pielic,a pozniej placze ze plecy bolą. W tydzien sie wyrobie😀 tu po lewej to nawet nie powschodzila

20220622_151114.jpg

Opublikowano

Chłopaki ciekawe czy bym funkcjonował z samej roślinności 🤔, owies żyto i kukurydza , najmniej wymagające rośliny pod względem oprysków , bo już mam dość tych hodowli ...

No i może jeszcze słonecznik

Opublikowano
6 minut temu, Belaruss820 napisał:

Wkurw to mam tutaj, samemu to uj nie robota,jak mozna bylo wejść to deszcz padal, pozniej siano trzeba bylo robic a teraz takie widoki. Mowilem zonie ze trzeba isc wypielic jak byly male dynie,to mowila po co na co. A dzisiaj to juz nawet tesciowa chciala iść pielic,a pozniej placze ze plecy bolą. W tydzien sie wyrobie😀 tu po lewej to nawet nie powschodzila

20220622_151114.jpg

Ty to sam będziesz pielił?🤔

5 minut temu, Dziad932 napisał:

Chłopaki ciekawe czy bym funkcjonował z samej roślinności 🤔, owies żyto i kukurydza , najmniej wymagające rośliny pod względem oprysków , bo już mam dość tych hodowli ...

Jak chcesz hodowlę zlikwidować to trzeba iść na etat. Chyba że będziesz się opierdalał jak Rysiek.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Belaruss820 napisał:

20220622_151114.jpg

Mmmm,rdescik ale masz fajnie.Kiedys kapusta mi tak zarosła bo ludzi do hakania nie mogłem znaleźć.Tak dostałem z moją w d....że wolę majątek na opryski wydać jak hake do ręki wziasc.Wspołczuje

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
8 minut temu, Dziad932 napisał:

a ile tego dobrobytu masz i jakiej klasy?

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Jak chcesz hodowlę zlikwidować to trzeba iść na etat. Chyba że będziesz się opierdalał jak Rysiek.

Nie chcę iść na etat !, zresztą pani by nie była zadowolona najpierw etat po południu gospodarstwo a kiedy życie 🙂

Opublikowano
14 minut temu, Belaruss820 napisał:

20220622_151114.jpg

comment_DACKkJJumYLTlbRVwFEe8Pz3xANRSAFp.jpg

• Haha 3
Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał:

A to pieniądz większą wartość ma jak ciężej zarobiony? 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

A to pieniądz większą wartość ma jak ciężej zarobiony? 

Dla mnie ma taką samą wartość i dlatego poszedłem robić to co lubię. A jeszcze za to płacą 🤷

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v