Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, danielursus3p napisał:

Czas skończyć z tym bandyctwem. Idę do polityki. 

żeby iść do polityki musisz być osobą publiczną.Tak to nie masz sans.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

Po się skończyło bo odszedł Donald 

Ewcią zaczęli sterować dziennikarze 

Teraz Donaldowi się nie chce i trochę nie ma jak 

Jarek z jego powrotem mógł by mieć problem gdyby nie to że Donek ma takich ludzi jakich ma 

Jeśli nastąpi porażka Jarka to nie przez to że Donek będzie lepszy, przez swoich ludzi głównie w TVP 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

No nie wiem, ale w polityce każdy zaczyna od typu nauczyciel bo każdy go zna,weterynarz bo pół powiatu obskakuje i wszyscy go znają czy jaki handlarz płodów rolnych ze wszyscy znają,i dużo takich zawodów jest lub lekarz.I wtedy na takiego zagłosują.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

A ja myślę że starczy dobry pijar, produkt w idealnym opakowaniu bez tożsamości 

To ja 😃 

Znasz się na tym kurcza

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Wcale się nie znam 

Obawiam się tylko że z moimi poglądami to by poparcia nie było. Zaczęli by gadać że ukrów nie lubię Niemców nienawidze itd

Przed chwilą, Strongman napisał:

Ja cię wszyscy znają na kilka gmin to masz sansę od tego się zaczyna w polityce zabawa.

Sprawa do przemyślenia. 

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Ty chyba nie widziałeś prawdziwego zboża, i powiedz że Bizonem w 10 dni zrobisz 300 ha?

Od 9 do do 2 w nocy rekordowo zrobiłem 20 ha w 3 kawałkach z przerwą na obiad i na przejazdy i 10 min na dotankowanie. 

Opublikowano

Ile to było takich handlarzy ze najlepiej z całej okolicy płacili za płody i to terminowo i wszyscy teraz na stołkach siedzą.Kiedyś nie zarobili bo za frajer robili a teraz kokosy zbijają.Nie tylko handlarzy ale polityka to tylko dla takich co miedzy ludzi są a jak się do chapią to na pierwszym miejscu na liście.

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

Ile to było takich handlarzy ze najlepiej z całej okolicy płacili za płody i to terminowo i wszyscy teraz na stołkach siedzą.Kiedyś nie zarobili bo za frajer robili a teraz kokosy zbijają.Nie tylko handlarzy ale polityka to tylko dla takich co miedzy ludzi są a jak się do chapią to na pierwszym miejscu na liście.

Izdebski? No właśnie jak to tam było, bo chyba te same okolice ?

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Od 9 do do 2 w nocy rekordowo zrobiłem 20 ha w 3 kawałkach z przerwą na obiad i na przejazdy i 10 min na dotankowanie. 

17 godzin 20 ha. dziękuję nie mam więcej pytań co to było za zboże, żeby w godzinie robić ponad hektar, jeszcze z przerwami na popas.

Opublikowano
18 minut temu, Strongman napisał:

No nie wiem, ale w polityce każdy zaczyna od typu nauczyciel bo każdy go zna,weterynarz bo pół powiatu obskakuje i wszyscy go znają czy jaki handlarz płodów rolnych ze wszyscy znają,i dużo takich zawodów jest lub lekarz.I wtedy na takiego zagłosują.

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak daleko możesz zajść dzięki pieniądzom. Masz gdzie i kogo zapytać to zapytaj ile kosztuje jedynka w twoim okręgu z listy pisu np. 

Opublikowano
5 minut temu, danielursus3p napisał:

Obawiam się tylko że z moimi poglądami to by poparcia nie było. Zaczęli by gadać że ukrów nie lubię Niemców nienawidze itd

Spokojnie, kiedyś Janusza wysłali do rolnika do obory, zapomniał powiedzieć chłopu  że jak wygra to go ozusuje

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

17 godzin 20 ha. dziękuję nie mam więcej pytań co to było za zboże, żeby w godzinie robić ponad hektar, jeszcze z przerwami na popas.

Normalne ludzkie pszenżyto (około 5 ton) i 1/3 slabego owsa. 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak daleko możesz zajść dzięki pieniądzom. Masz gdzie i kogo zapytać to zapytaj ile kosztuje jedynka w twoim okręgu z listy pisu np. 

Oj zdaje się że tam teraz inna waluta w modzie 

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Spokojnie, kiedyś Janusza wysłali do rolnika do obory, zapomniał powiedzieć chłopu  że jak wygra to go ozusuje

Kwestie zusu to pomińmy. Tylko durak wierzy w emeryturki i nfz 

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Oj zdaje się że tam teraz inna waluta w modzie 

Przez tydzień nic by się nie zmieniło 🙊 Mietka spod sklepu możesz wrzucić na jedynkę byle byś chciał płacić 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v