Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
36 minut temu, HF86 napisał:

moja teściowa miała 3trzech ulubionych zięciów. teraz ma 3 rozwodki i męża co woli mieszkać w garażu jak z nią. 

Za rozspad związku wina leży zawsze po obu stronach......

Żony i teściowej

• Haha 3
Opublikowano
8 minut temu, Belaruss820 napisał:

Witam wszystkich. Ale prognozy sie nie sprawdzają,mialo padac od 12 a tu kilka kropli ledwie spadlo. Gdybym wiedzial ze nie bedzie deszczu to rano bym pojechal pokosil łąki, jak myslicie jak teraz wykosze to do wtorku wysechnie na siano? Ma byc slonecznie a w srode burze nadają

Myślę że jak nie skosisz to się nie dowiesz 

• Like 2
Opublikowano
Łolek napisał:

7 minut temu, stempos1980 napisał:

Do ślubów go zachęcam ale nie do wesela.

400od talerza wołają już u nas🤦 a gdzie reszta

Tyle to Szymon na godzinę zarabia @szymon09875

Żeń się co masz mieć lepiej niż my 

u nas mówią że bieda większy obrót będzie miała i rzadziej nas odwiedzi 🤭😁

Opublikowano
Dziad932 napisał:

Chłopaki a co wam powiem , najbardziej wkurza teściunio 🤨twierdzi że powinniśmy mieszkać osobno , tak kuźwa boi o córkę jakby jej kto miał krzywdę robić ...

jak ku... osobno ? niech sam osobno se mieszka.... 👿

Opublikowano
13 minut temu, hubertb napisał:

Nie ja byłem pytany ale wyrażę opinie. Najlepiej było by kupić nowy ale  Pomy regenerują i można tego wariantu spróbować 

Stary na korbach ma już drugi szlif więc trochę złomu

Opublikowano

Chyba zakumkałem o co biega z tym osobnym mieszkaniem, jego teść chce żeby oni po ślubie mieszkali osobno puki nie będzie zbudowanego domu u Marcina. Na własnej skórze odczuł jak to jest mieszkać z rodzicami i dla tego tak doradza. 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Chyba zakumkałem o co biega z tym osobnym mieszkaniem, jego teść chce żeby oni po ślubie mieszkali osobno puki nie będzie zbudowanego domu u Marcina. Na własnej skórze odczuł jak to jest mieszkać z rodzicami i dla tego tak doradza. 

Jak on takie rady im daje to jebał go 🐕

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Stary na korbach ma już drugi szlif więc trochę złomu

Nie, regeneracja może być przeprowadzona przez napawanie. Ten sposób naprawy jest nawet lepszy od "nowego" wału. 

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Za dobrze mata z tymi dziewczynami. Powinny was wpuścić dopiero po ślubie, już dawno byśta byli zaobrączkowani. 😁

Nie za dobrze tylko Ty jesteś już stary

• Haha 1
Opublikowano
Belaruss820 napisał:

2 minuty temu, Łolek napisał:

Myślę że jak nie skosisz to się nie dowiesz 

I chyba położę 2ha na próbę,najwyzej zgnije

do środy raczej nie zależy ile towaru przypomnę że w poniedziałek święto...

Opublikowano
6465 napisał:

1 minutę temu, hubertb napisał:

Jak on takie rady im daje to jebał go 🐕

i 🐈

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

do środy raczej nie zależy ile towaru przypomnę że w poniedziałek święto...

Faktycznie swieto. Jutro do roboty to i nawet nie byloby komu tego ruszyc dopiero w poniedzialek,czyli uj,czekam do wtorku,i do Bożego Ciała sie pozbiera

Opublikowano
2 godziny temu, Dziad932 napisał:

Chłopaki a co wam powiem , najbardziej wkurza teściunio 🤨twierdzi że powinniśmy mieszkać osobno , tak kuźwa boi o córkę jakby jej kto miał krzywdę robić ...

Wy się nie słuchajcie ojca matki, teścia, teściowej, tylko róbcie żeby dla Was pasowało. Ale ze swojego doświadczenia wiem, że nie ma jak mieszkać osobno, choć jak są małe dzieci, to czasami babcia by się przydała.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v