Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Tak pomyślałem oni biedni i za darmo będą mieli przez 20 miesięcy .

No bo nas stać jest im pomóc, zobacz nawet Niemcy zazdroszcza polskim rolnikom 

2 minuty temu, HF86 napisał:

tam wojna i ludzi nie ma to może by jakim przedłużaczem prąd podłączyć i węgiel przewieźć do naszych elektrowni 🤔

Nie wiesz może skąd oni biorą olej napędowy? 

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Mnie by się taka przydała jeszcze jedna 🤔

postarzała się o dziesięć lat

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dobrze napisałeś ,,biorą"

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

No bo nas stać jest im pomóc, zobacz nawet Niemcy zazdroszcza polskim rolnikom 

ale une muszom od ruska on I  gaz. 

czego nie rozumiom ludzie 🤣

Opublikowano
15 minut temu, gregor1284 napisał:

A pomyślałeś choć chwilę pisząc to o biedakach z upainy? 

Ku🤬 biedaki wielkie. 😡

Wczoraj byłem na lokalnym targu i było trochę tych upaińców to daleko im do biedoty to wśród naszych szybciej szło rozpoznać kto nie zbyt majętny. 

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

Tu jest w roli przyczepy samozbierającej ale podejrzewam że ma jeszcze kilka fajnych funkcji. 

Lenistwo jeszcze mi jest miłe, spokój i wolność w domu również a nie żeby mi obca baba zrzędziła nad głową. Tak jak dziś na przykład. Obiadek zjedzony, zaraz się przejechać po poplony, nakarmić zwierzynę, podlać tunel i fajrant.

1 godzinę temu, PRIMO napisał:

24 godziny i po pioterze. 🤭😩😥👻

Kurła, jakby pogoniła to po całym dniu jak koń po orce a na następny dzień od nowa chomąto. 

Opublikowano
29 minut temu, HF86 napisał:

ale une muszom od ruska on I  gaz. 

czego nie rozumiom ludzie 🤣

Toć to chyba o to ta wojna że oni nie chcieli tego gazu i on nawet za darmo. Ciekawe czy w hrywnie płacą czy we wroblach 

22 minuty temu, PRIMO napisał:

Ku🤬 biedaki wielkie. 😡

Wczoraj byłem na lokalnym targu i było trochę tych upaińców to daleko im do biedoty to wśród naszych szybciej szło rozpoznać kto nie zbyt majętny. 

Może i biedę umysłową chodziło 

21 minut temu, galan99 napisał:

Upańce zamieszkają Polskie miasta wyrzucając Polaków z mieszkań bo nie będą mieli za co opłacać rachunków .

Komornicy ich wydupią a nie upaińcy 

18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Lenistwo jeszcze mi jest miłe, spokój i wolność w domu również a nie żeby mi obca baba zrzędziła nad głową. Tak jak dziś na przykład. Obiadek zjedzony, zaraz się przejechać po poplony, nakarmić zwierzynę, podlać tunel i fajrant.

Kurła, jakby pogoniła to po całym dniu jak koń po orce a na następny dzień od nowa chomąto. 

Łe tam gadasz. Nie dalej niż wczoraj ta co chciałem Cię żenić z nią qq pryskala. Nima co narzekać jak kobita dobra 

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Łe tam gadasz. Nie dalej niż wczoraj ta co chciałem Cię żenić z nią qq pryskala. Nima co narzekać jak kobita dobra 

. Oto to. To może mnie zapoznasz jak Pjoter nie chce 🤣😅

Opublikowano
10 minut temu, PAN88 napisał:

. Oto to. To może mnie zapoznasz jak Pjoter nie chce 🤣😅

Wizy nie masz 🤷‍♂️

8 minut temu, galan99 napisał:

@gregor1284 Komornicy ich wydupią a nie upaińcy 

Ale Upancy wykupią .

Dostaną za darmo. Stać nas! 

Opublikowano
49 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Pioter w dzień by cię w niektórych robotach odciążyła za to w nocy vty byś ją dociążył, ot taka wymiana usług 

• Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

A gdzie tam kobitę do tego dopuszczać, samemu trza dopilnować, nie można ufać. Na co komu taka co się rządzi. 

8 minut temu, Łolek napisał:

Pioter w dzień by cię w niektórych robotach odciążyła za to w nocy vty byś ją dociążył, ot taka wymiana usług 

W nocy? Z babą? Ja? Chyba Cię dziś jakiś byczek albo jałoszka trzepnął 🤔

Elegancko, co miało być kupione to jest.

• Haha 1
Opublikowano

pada deszcz. mógł trochę poczekać na wywiezienie parkietu do końca, ale niech se pada. będzie co kosic 🙂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v