Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kuwa Gregor, postarajcie się wygrać. ja nie chce żadnego wysokiego stołka. chcę tylko auto i bat i będę jeździł po domach i patrzył ile komu się należy. I dostęp do teczek kto ile i na co wziął. średnia krajowa mi wystarczy, za premię będzie mi satysfakcja służyła 😂

Opublikowano
35 minut temu, Agrest napisał:

Zostawiasz trwały ślad po każdej delegacji?

Oczywiście - dobrze wykonaną pracę👍

41 minut temu, Bananek napisał:

I kto będzie mnie przez ten czas witał?

Znajdzie się i na to czas

Opublikowano

A mi się znowu nic nie należy bo zapieprzałem na kolejne hektary.

Dochód z GUS to 3819 z hektara. I po dodatku.

Opublikowano
Baks00 napisał:

35 minut temu, Bananek napisał:

Założyć może ktokolwiek, aby @Rolnik1973 był moderatorem. 

Przez profil zaufany można? 

Nie pytałem, bardziej sie zastanawiałem czy jest sens,i jak i od czego liczyć będą

Uzależnione będzie od tego kto czym grzeje. Czyli kto czym pali. A ja tego nie składałem bo oficjalnie nikt mnie o tym nie poinformował jeszcze, że trzeba.

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

I kolejny wwniose  na piniążki😁

IMG_20220110_115131.jpg

Cieszyć się z tego, że najpierw zabrali a teraz "dają" ochłap 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Ursus932 napisał:

Ale to by było dobre , bez przepinania przegranie i zgrabianie. 

Jprd wcale nie ma maszyn na tym świecie dla mnie 😛

W tym przypadku jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego ;)

Ani to dobrze nie przewraca ani dobrze nie grabi ;)

Tym bardziej weź tym grab jak jest mało trawy ... Połowa zostanie w łące a z reszty zrobi ci pokos, a co to będzie za pokos z 3m ? Taki że przez palce w podbieraczu będzie uciekać ....

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

Uzależnione będzie od tego kto czym grzeje. Czyli kto czym pali. A ja tego nie składałem bo oficjalnie nikt mnie o tym nie poinformował jeszcze, że trzeba.

Musowo zgłosić  piec do Centralnej ewidencji emisyjności budynków do końca czerwca 22r a nowo powstałe domy do 14 dni od odbioru przez wszystkie urzędy do tego uprawnione

Opublikowano

A ja to pitole kuwa wszystko chiba. frajera na dzierżawę na papier trzeba znaleźć. zarejestrować się jako bezrobotny. alimenty niech państwo z funduszu alimentacyjnego płaci. dofinansowanie do pompy ciepła dadzą biedakowi 90%.po dary se podjadę raz w miesiącu i jeszcze może jakiś dodatek do smartfona i internetu dadzą żebym mógł pierdoly na af częściej pisać 😂

Opublikowano
14 minut temu, HF86 napisał:

kuwa Gregor, postarajcie się wygrać. ja nie chce żadnego wysokiego stołka. chcę tylko auto i bat i będę jeździł po domach i patrzył ile komu się należy. I dostęp do teczek kto ile i na co wziął. średnia krajowa mi wystarczy, za premię będzie mi satysfakcja służyła 😂

Jesteś przyjęty! Masz jakie pole przy główniejszej trasie żeby banery wywiesić? 

11 minut temu, Agrest napisał:

A mi się znowu nic nie należy bo zapieprzałem na kolejne hektary.

Dochód z GUS to 3819 z hektara. I po dodatku.

Należysz do grona tych sławnych kombinatorów jak tak 😂😂

Opublikowano

A i sprzęt mam to ustawowo patusow mogę kastrowac. tylko dezynfekcja i rękawiczki potrzebne. 

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Ale jednak dają, tamci nie byli tacy sprytni😂

Tam i tylko kradli dla siebie a toci to się dzielą! (między sobą) 

6 minut temu, stempos1980 napisał:

Musowo zgłosić  piec do Centralnej ewidencji emisyjności budynków do końca czerwca 22r a nowo powstałe domy do 14 dni od odbioru przez wszystkie urzędy do tego uprawnione

Czy wy nie widzicie co sami sobie chcecie zrobić?

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tam i tylko kradli dla siebie a toci to się dzielą! (między sobą) 

Czy wy nie widzicie co sami sobie chcecie zrobić?

Jak ty nie zgłosisz pieca do końca czerwca to kara 5tys i od tego niema odwołania tak ustawodawca zadecydował za nas 

Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał:

A ja to pitole kuwa wszystko chiba. frajera na dzierżawę na papier trzeba znaleźć. zarejestrować się jako bezrobotny. alimenty niech państwo z funduszu alimentacyjnego płaci. dofinansowanie do pompy ciepła dadzą biedakowi 90%.po dary se podjadę raz w miesiącu i jeszcze może jakiś dodatek do smartfona i internetu dadzą żebym mógł pierdoly na af częściej pisać 😂

I koniecznie dekoder tv za darmo

Opublikowano
HF86 napisał:

Tylko po dary to jakąś ekstra furą musisz podjechać 🙊. Nie raz się zdarzyło, że akurat coś załatwiałem i w tym samym czasie po przyjeżdżali po dary , to na parkingu moja cytrynka C5 skromnie wyglądała na tle samochodów tych "biednych" ludziów 😥🙊

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v