Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Karol6130 napisał:

4 minuty temu, Bananek napisał:

To może za dużo w telefonie siedzi.

On nie z takich, pilnuje podwórka👍

Mało co widzi ale słyszy całkiem dobrze 

Ćśś, może nas teraz podsłuchuje.

Opublikowano
4 minuty temu, kris91 napisał:

No gdzie, 2 były z tym że jeden ścieło a drugi cały wyskoczył 😩

To gwint był słaby i puścił 

Ale ile jeździłeś że 10 litrów ropy poszło w olej ,nie słyszałeś że nie tak chodzi 🤔

Opublikowano
Ursus932bis napisał:

4 minuty temu, kris91 napisał:

No gdzie, 2 były z tym że jeden ścieło a drugi cały wyskoczył 😩

Ale ile jeździłeś że 10 litrów ropy poszło w olej ,nie słyszałeś że nie tak chodzi 🤔

Zareagował w takim tempie jak ty decydujesz się na zakupy. 🙊 Żart oczywiście.

Karol6130 napisał:

Przed chwilą, Bananek napisał:

Ćśś, może nas teraz podsłuchuje.

Pewnie śpi 

A to legat. Pewnie po gospodarzu. 😉

Opublikowano
3 minuty temu, HF86 napisał:

poploch teraz na januszexy. trzepie us. w zeszłym tygodniu też as 30 klocka dostał kary. całe życie stratny był 🤭

Ja się zraziłem po covidzie, jak zostałem wysłany na bezpłatny, a pracodawca z pomocy covidowej grube tysiące przytulił :). OFC, nie wymyślone. Gdzieś w internetach po nipie szło sprawdzić ile kto kasy z covidu i innych takich dostał.

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

@sadownik12 i jak tam ? Wypłakaleś się ? 🤣

Nie, ale przynajmniej będąc w twoim wieku nie żyje pod pantoflem i na garnuszku starego :D

Opublikowano

Pod pantoflem może i bym żył jak bym w tej chwili qq ladował na taczki i gnój wyrzucał "bo tata tak kazał" a teraz to nawet jeszcze mnie na gospodarstwie nie ma 🤭

Się pojedzie za godzinę - dwie na oprzęt 

4 minuty temu, sadownik12 napisał:

Nie, ale przynajmniej będąc w twoim wieku nie żyje pod pantoflem i na garnuszku starego :D

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Pod pantoflem może i bym żył jak bym w tej chwili qq ladował na taczki i gnój wyrzucał "bo tata tak kazał" a teraz to nawet jeszcze mnie na gospodarstwie nie ma 🤭

Się pojedzie za godzinę - dwie na oprzęt 

Zwracam honor, buntownik z Ciebie 🤣.

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Jutro drzewo łupać zeby wyschło do jesieni by schować pod dach.

Nie ma czasu na jawę

Ale to i tak Rysiu bedziesz mógł nim dopiero palić na następna następna zimę 😛

Opublikowano
21 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Dzis małom zaglądał

Panfucek nie wrócił?

a znów zaginął? dawno mnie nie było to nie jestem w temacie 

Opublikowano
1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Aż tak ceny poszły 🤔

Kurna 2 lata temu kupowaliśmy obornik po 30zł za tonę i jeszcze ladował ten co od niego braliśmy 

Przypomnij sobie jak nawozu szukałeś...

1 godzinę temu, 6465 napisał:

@Krzak zobacz. A ty nie chcesz ode mnie obsypnika kupić.

IMG_20220509_171239.jpg

Elegancko, będę w domu to ci pstrykne fotę jak wyglądają redliny u "potentata"

1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Wtedy tak ale jak robota kilka lub kilkanaście km od domu to taka stawka jest według mnie ok 🤷

Wydasz z 500 zł na paliwo i rzeczywiście kasy w uj. Za lekko ponad 2 tys to może być ciężko. Chyba że żadne opłaty Cię nie interesują i wszystko możesz "przeżreć"

58 minut temu, sadownik12 napisał:

Weźcie, co wy pier**licie w ogóle 😃. Maszyna za grube tysiące jeździć po 17zl/h? 😃. Stać było na maszynę, to stać też na pracownika 😃

Myślałem że jestem sam, ale ktoś jednak myśli jak ja 👍

45 minut temu, TheraRolnik napisał:

A co się przejmować nie swoim ciągnikiem, zrobić co ma być zrobione, wysiadasz i jedziesz do domu 🤷

Nieraz wiele nie trzeba się wysilać, a dzięki temu jest więcej jak 17 zł....

• Like 1
Opublikowano
36 minut temu, Ursus932bis napisał:

Z 5 min, aż takim słuchaczem dobrym nie jestem 🤭🤭

37 minut temu, Bananek napisał:

Zareagował w takim tempie jak ty decydujesz się na zakupy. 🙊 Żart oczywiście.

No sory, szybciej zareagowałem 🤭🤭🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v