Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Jest moc💪

IMG_20220507_080137.jpg

Panie Karolu no pięknie ☺️ , ale takie trzy bele to ja szejsiontką biorę 🤷🏼‍♀️

@pafnucy odszedł na drugą stronę , i to przez tego ogarka 

Opublikowano
1 minutę temu, Andpol napisał:

Co się jemu stało bo ja nie w temacie?

W temacie polityka było ostre starcie słowne 

Opublikowano
14 minut temu, Ursus932bis napisał:

Panie Karolu no pięknie ☺️ , ale takie trzy bele to ja szejsiontką biorę 🤷🏼‍♀️

Ja 30 też 🤭

11 minut temu, TheraRolnik napisał:

Przyjedź i weź tak 3 zwijki mojej sianokiszonki 🤭 jak podniesie to przyznam ci rację że jest moc 🤣

Koło dwóch ton udźwigu. 

Licząc po 700 już nie podniesie. 

próbować nie zamierzam 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

🤝🏻🙋🏻‍♂️

11°,🌤

Dziś resztę jęczmienia dosiać i od jutra moźe padać😁

Ale to napewno 2.0 l

2 to były w tej seri co v50

A seria do 2004 to były 1.9, chyba ze pod koniec do s wsadzali 2 ale tego nie wiem.

Ja nie narzekam te mam 10 lat i nie planuję zmieniać 300 000 km przekroczone i nic nie naprawiane

Tarcze, klocki, łączniki stabilizatora co wymieniane, no i spręzyna zawieszenia pękła.

To końcówka produkcji, ale masz racje to 1.9, przyprowadzę to dam fotkę. Wygodny i ci ważne nie ma korozji  j ma hak 👍 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Karol6130 napisał:

Ja 30 też 🤭

Koło dwóch ton udźwigu. 

Licząc po 700 już nie podniesie. 

próbować nie zamierzam 

To dwie nie wiem czy by podniósł 🤣

Jak ustawiałem w stóg to przy niektórych w zetorze tył podnosiło 🤔 z niektórych to aż się woda leje jak folie rozcinam 🤭

Opublikowano
Karol6130 napisał:

Jest moc💪

IMG_20220507_080137.jpg

po mojej prasie bela wystrcza na dwa razy tyle co kupiona słoma 🤪

GRZES1545 napisał:

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

🤝🏻🙋🏻‍♂️

11°,🌤

Dziś resztę jęczmienia dosiać i od jutra moźe padać😁

Ale to napewno 2.0 l

2 to były w tej seri co v50

A seria do 2004 to były 1.9, chyba ze pod koniec do s wsadzali 2 ale tego nie wiem.

Ja nie narzekam te mam 10 lat i nie planuję zmieniać 300 000 km przekroczone i nic nie naprawiane

Tarcze, klocki, łączniki stabilizatora co wymieniane, no i spręzyna zawieszenia pękła.

To końcówka produkcji, ale masz racje to 1.9, przyprowadzę to dam fotkę. Wygodny i ci ważne nie ma korozji  j ma hak 👍 

🌽🌽 posiałeś ? rsm dałeś czy mocnik ?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Powtarzam nie schlebiaj sobie...

W czym i przede wszystkim z kim czy też przeciwko komu miałbym pomagać fetorkowi? Bo przecież nie przeciwko tobie 🤣

No ja wim że ty normalny pracowity chłop to i rozumiesz ze kto pracuje ten ma... Wiec co tu wspierać nieroba i lenia co zaczepki tylko szuka i cały dzień łazi jak pomylony z nosem w telefonie... Ja wim że tam w domu u niego jest wojna i się chłoptaś mota z uzależnieniem jak dziecko i tyle. 

Trochi to żałosne te podrygi do mnie bo to jednak nie ta liga i śmiech żeby taki małorolny fikał i sraczki dostawał bo ogarek ma. 

Te dwa pierdusony dobiły chłopczyka 🤔😁😁😁😁😁

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, Bogdan_ja napisał:

No ja wim że ty normalny pracowity chłop to i rozumiesz ze kto pracuje ten ma... Wiec co tu wspierać nieroba i lenia co zaczepki tylko szuka i cały dzień łazi jak pomylony z nosem w telefonie... Ja wim że tam w domu u niego jest wojna i się chłoptaś mota z uzależnieniem jak dziecko i tyle. 

Trochi to żałosne te podrygi do mnie bo to jednak nie ta liga i śmiech żeby taki małorolny fikał i sraczki dostawał bo ogarek ma. 

Z jąderów na mfy? Czemu taka zmiana? Przeważnie na odwrót się słyszy. W polu robić to trochę wagi brakuje w pierdusonach. 

Opublikowano

Ja nie jestem fanem jednej marki. 

Druga sprawa szwagier wylukal u niemca z pewnym przebiegiem i w dobrym stanie to co szukać jak u handlarza złom wyslizgNy w tych samych pieniądzach. 

Opublikowano
37 minut temu, Bogdan_ja napisał:

No ale ego to masz i pochwalić się lubisz, nie gadaj że nie 

Opublikowano
46 minut temu, slawek74 napisał:

🌽🌽 posiałeś ? rsm dałeś czy mocnik ?

Tak, przedwczoraj zasialismy. Dzień przed rsm dałem. Zobaczymy co urosnie🙆‍♂️ wczoraj myślałem że podleje, ale szału nie było. U was i w Brzozowicy lało konkretnie.

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

Dziwi mnie ze banda wzajemnego wsparcia i poparcia się sypie 🤔

Kura kto tera będzie rozmyślał czy ja mom czy nie mom i liczył moje hektary 🤕

każdego normalnego będzie chuja obchodziło co Ty tam masz 🙂

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v