Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Jest moc💪

IMG_20220507_080137.jpg

Panie Karolu no pięknie ☺️ , ale takie trzy bele to ja szejsiontką biorę 🤷🏼‍♀️

@pafnucy odszedł na drugą stronę , i to przez tego ogarka 

Opublikowano
1 minutę temu, Andpol napisał:

Co się jemu stało bo ja nie w temacie?

W temacie polityka było ostre starcie słowne 

Opublikowano
14 minut temu, Ursus932bis napisał:

Panie Karolu no pięknie ☺️ , ale takie trzy bele to ja szejsiontką biorę 🤷🏼‍♀️

Ja 30 też 🤭

11 minut temu, TheraRolnik napisał:

Przyjedź i weź tak 3 zwijki mojej sianokiszonki 🤭 jak podniesie to przyznam ci rację że jest moc 🤣

Koło dwóch ton udźwigu. 

Licząc po 700 już nie podniesie. 

próbować nie zamierzam 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

🤝🏻🙋🏻‍♂️

11°,🌤

Dziś resztę jęczmienia dosiać i od jutra moźe padać😁

Ale to napewno 2.0 l

2 to były w tej seri co v50

A seria do 2004 to były 1.9, chyba ze pod koniec do s wsadzali 2 ale tego nie wiem.

Ja nie narzekam te mam 10 lat i nie planuję zmieniać 300 000 km przekroczone i nic nie naprawiane

Tarcze, klocki, łączniki stabilizatora co wymieniane, no i spręzyna zawieszenia pękła.

To końcówka produkcji, ale masz racje to 1.9, przyprowadzę to dam fotkę. Wygodny i ci ważne nie ma korozji  j ma hak 👍 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Karol6130 napisał:

Ja 30 też 🤭

Koło dwóch ton udźwigu. 

Licząc po 700 już nie podniesie. 

próbować nie zamierzam 

To dwie nie wiem czy by podniósł 🤣

Jak ustawiałem w stóg to przy niektórych w zetorze tył podnosiło 🤔 z niektórych to aż się woda leje jak folie rozcinam 🤭

Opublikowano
Karol6130 napisał:

Jest moc💪

IMG_20220507_080137.jpg

po mojej prasie bela wystrcza na dwa razy tyle co kupiona słoma 🤪

GRZES1545 napisał:

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

🤝🏻🙋🏻‍♂️

11°,🌤

Dziś resztę jęczmienia dosiać i od jutra moźe padać😁

Ale to napewno 2.0 l

2 to były w tej seri co v50

A seria do 2004 to były 1.9, chyba ze pod koniec do s wsadzali 2 ale tego nie wiem.

Ja nie narzekam te mam 10 lat i nie planuję zmieniać 300 000 km przekroczone i nic nie naprawiane

Tarcze, klocki, łączniki stabilizatora co wymieniane, no i spręzyna zawieszenia pękła.

To końcówka produkcji, ale masz racje to 1.9, przyprowadzę to dam fotkę. Wygodny i ci ważne nie ma korozji  j ma hak 👍 

🌽🌽 posiałeś ? rsm dałeś czy mocnik ?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Powtarzam nie schlebiaj sobie...

W czym i przede wszystkim z kim czy też przeciwko komu miałbym pomagać fetorkowi? Bo przecież nie przeciwko tobie 🤣

No ja wim że ty normalny pracowity chłop to i rozumiesz ze kto pracuje ten ma... Wiec co tu wspierać nieroba i lenia co zaczepki tylko szuka i cały dzień łazi jak pomylony z nosem w telefonie... Ja wim że tam w domu u niego jest wojna i się chłoptaś mota z uzależnieniem jak dziecko i tyle. 

Trochi to żałosne te podrygi do mnie bo to jednak nie ta liga i śmiech żeby taki małorolny fikał i sraczki dostawał bo ogarek ma. 

Te dwa pierdusony dobiły chłopczyka 🤔😁😁😁😁😁

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, Bogdan_ja napisał:

No ja wim że ty normalny pracowity chłop to i rozumiesz ze kto pracuje ten ma... Wiec co tu wspierać nieroba i lenia co zaczepki tylko szuka i cały dzień łazi jak pomylony z nosem w telefonie... Ja wim że tam w domu u niego jest wojna i się chłoptaś mota z uzależnieniem jak dziecko i tyle. 

Trochi to żałosne te podrygi do mnie bo to jednak nie ta liga i śmiech żeby taki małorolny fikał i sraczki dostawał bo ogarek ma. 

Z jąderów na mfy? Czemu taka zmiana? Przeważnie na odwrót się słyszy. W polu robić to trochę wagi brakuje w pierdusonach. 

Opublikowano

Ja nie jestem fanem jednej marki. 

Druga sprawa szwagier wylukal u niemca z pewnym przebiegiem i w dobrym stanie to co szukać jak u handlarza złom wyslizgNy w tych samych pieniądzach. 

Opublikowano
37 minut temu, Bogdan_ja napisał:

No ale ego to masz i pochwalić się lubisz, nie gadaj że nie 

Opublikowano
46 minut temu, slawek74 napisał:

🌽🌽 posiałeś ? rsm dałeś czy mocnik ?

Tak, przedwczoraj zasialismy. Dzień przed rsm dałem. Zobaczymy co urosnie🙆‍♂️ wczoraj myślałem że podleje, ale szału nie było. U was i w Brzozowicy lało konkretnie.

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

Dziwi mnie ze banda wzajemnego wsparcia i poparcia się sypie 🤔

Kura kto tera będzie rozmyślał czy ja mom czy nie mom i liczył moje hektary 🤕

każdego normalnego będzie chuja obchodziło co Ty tam masz 🙂

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v