Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Wojtek98 napisał:

Pany, też tak mieliście, lub macie,  że jak się wam jakaś spodobała, to się wam głos łamał i nie wiedzieliście co by tu powiedzieć? 

Czemu głos miałby się łamać? Toć to takie samo stworzenie jak i Ty, tylko.... 

Opublikowano
2 godziny temu, kris91 napisał:

Już nie raz się próbowała wpraszać na noc, ale "czasu nie mam bo na wyjeździe jestem" 🙊🙊🙊 Trzeba honor mieć, bo jakby alimenty przyszły to gospodarki by zabrakło 😬😬 Ja im teraz drzewo zetnę!!!!! 😒😒 Chociaż niedoszłe teście spoko byli, bo widać że swatać chcieli 👀

Chęć miała a Ty żeś ją na własne palce skazał więc co się dziwisz ,że zaproponowała tylko przyjaźń 🙊

Opublikowano
Przed chwilą, kris91 napisał:

Nie wiem, mam nadzieję ale pierdzielony uprzedził żebym na wszelki wypadek na kogoś przepisał wszystko 🤦‍♂️

Kurła koledze tez ostatnio lekarz powiedział ze do 40 nie dożyje 

Opublikowano
2 godziny temu, kris91 napisał:

Już nie raz się próbowała wpraszać na noc, ale "czasu nie mam bo na wyjeździe jestem" 🙊🙊🙊 Trzeba honor mieć, bo jakby alimenty przyszły to gospodarki by zabrakło 😬😬 Ja im teraz drzewo zetnę!!!!! 😒😒 Chociaż niedoszłe teście spoko byli, bo widać że swatać chcieli 👀

Żaden zdrowy kawaler by nie przepuścił takiej okazji. A więc abo z tobą coś nie tak. Abo pier**lisz głodne kawałki dla pelikanów.

• Like 10
Opublikowano
4 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Chęć miała a Ty żeś ją na własne palce skazał więc co się dziwisz ,że zaproponowała tylko przyjaźń 🙊

1 minutę temu, 6465 napisał:

Żaden zdrowy kawaler by nie przepuścił takiej okazji. A więc abo z tobą coś nie tak. Abo pier**lisz głodne kawałki dla pelikanów.

Kurna, ludzie, sprostowanie muszę chyba dodać że ochwatu dostałem na nią po oznajmieniu przez nią żebyśmy tylko przyjaciółmi zostali i jakoś tak mnie zablokowało, a wcześniej to nie było hamulców bez najmniejszego problemu ☝️

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Skierował na rezonans głowy?

Najpierw na tomografię wziął, ale nie może się zdecydować co wyszło i teraz na rezonans będzie, ale kolejki niestety 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

To święto jak się napijemy. Znam go prawie od zawsze bo ze siostrą deptał już jak byłem małym sraluchem. Nigdy go nie polubiłem.

Czyli szwagier nie postawił wkupnego 🤔 ?

52 minuty temu, tomek222 napisał:

Ale tu nie ma co drążyć ona szuka przygód, a kolega raczej stałego związku. Się raczej nie dogadają, a wy mu tu doradzacie jakieś cuda na kiju żeby skakał jak małpa by zadowolić księżniczke... A szkoda zdrowia no to.

Problem w tym że dziewczyny nie mówią wprost co myślą, tylko tak lawirują a ty weź się domyśl co autor wypowiedzi ma na myśli. A jak błędnie zinterpretujesz, jest po tobie.

42 minuty temu, Kallina86 napisał:

Nie jest zły. Ale bez rewelacji. Żebym płacić musiała, to bym żałowała.

Wczoraj obejrzałam. Myślę, że gdyby nie to że ostatnio Wołyń obejrzałam, to Wesele zrobiłoby na mnie większe wrażenie. Pokręcony strasznie. Tak na raty oglądać to nie bardzo. 

Chodzi Ci o montaż czy fabułę ?

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, kris91 napisał:

Najpierw na tomografię wziął, ale nie może się zdecydować co wyszło i teraz na rezonans będzie, ale kolejki niestety 🤔

Prywatnie to pewnie kilka stówek takie badanie 

Opublikowano
4 minuty temu, dsbh napisał:

🤔

Problem w tym że dziewczyny nie mówią wprost co myślą, tylko tak lawirują a ty weź się domyśl co autor wypowiedzi ma na myśli. A jak błędnie zinterpretujesz, jest po tobie.

Regularne pranie mózgu pomaga, wtedy sama nie wie co myśleć a Ty sterujesz tym wszystkim i w duchu pękasz ze śmiechu 

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

O to to 

Widzę że mimo 20lat różnicy wiele się w tej dziedzinie nie zmieniło. Bo patrząc po lajkach sporo młodzieży się ze mną zgadza 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v