Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
TheraRolnik napisał:

Jakie to udawane 🤦🤦🤦

Prawdziwy bamber to by gnój wywalał a nie z babą się miział 😎😎

Co to za ryży pajac?

stempos1980 napisał:

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Auto w przepust betonowy uderzyło. 3 osobowa rodzina stan ciężki

Wolno chyba nie jechał

Błędnie rozumujesz, Adam. To nie prędkość jest najczęstszą przyczyną śmierci tylko nagła jej utrata.

@Strongman jaki budżet na quada? 

Opublikowano
17 minut temu, stempos1980 napisał:

Wolno chyba nie jechał

Jest opcja że ktoś spowodował reakcję kierowcy. Droga prosta, ruch raczej mały, a zarwał pobocza i poszedł na słup ścinając go i potem w 1,5m wysoki przepust.

Jakaś stara astra ponoć nie zatrzymała się a była/mogła być świadkiem bądź co gorsza sprawcą

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Tak zginął mój polonez caro plus

Tylko że  ludziom nic się nie stanęło bo to twardy sprzęt.

Wszystkie polonezy po nawet mocnym dzwonię które widziałem nie były tak uszkodzone żeby pasażerom zmiażdżyło nogi czy coś. Kumpel kiedyś zawinął na słupie bokiem poloneza to żeby siedzenie się nie złamało to we wnętrzu zero uszkodzeń. Centralnie bokiem jak szedł to słupkiem "b" w słup przyladował 

36 minut temu, Bananek napisał:

Slawek74 chyba ma. 😉

I łursus 

Opublikowano
10 minut temu, Belaruss820 napisał:

W poniedziałek wracalismy do domu to mijalismy sie z dwoma strażami,policją i karetką. Jechali do nich. Chcial pokazac koledze ze cos niecos potrafi

https://www.dziennikwschodni.pl/wlodawa/lubelskie-chcial-pokazac-koledze-co-potrafi-jego-jaguar,n,1000306702.html

Selekcja naturalna. W takich przypadkach o ile zginie menel kierowca to mi go nawet nie żal bo im głupich ludzi mniej tym lepiej. Żal to mi ludzi którzy przez takiego kogoś zginą albo są kalekami do końca życia 

• Like 6
Opublikowano

Zaczalem.pisac i cos nie dopisalem. W 2 godziny obalilismy naszą część ogrodzenia. 115metrow. Najgorsze ze mlodych tylko 6 na prawie 30 chlopa. Sasiady jak przy kapliczce robic to pierwsze lecieli i ludziom.kazali przychodzic,a.tutaj żadnego nie bylo. Ale tez.sporo bylo takich co w domu mają kogo wyslac to sami poprzychodzili emeryci. Deszcz padał a dawny soltys siac pojechal a ojca wyslal do roboty.

Opublikowano
Łolek napisał:

@kizakKazik miałeś rację trza  świata przedłużyć i dopiero od poniedziałku się brać

Deszczyk pada 

Cześć wszystkim 

U mnie serwis U Stasia 

IMG_20220420_093603.jpg

to w którym?

Rolnik1973 napisał:

Dobry dzień bo nie pada, od wczoraj wieczora niecały litr 

to może jutro może popada 🤭

Bananek napisał:

Agrest napisał:

Jakaś stara astra ponoć nie zatrzymała się

Slawek74 chyba ma. 😉

dzisiaj astrą nie jeździłem 🙋‍♂️

Belaruss820 napisał:

Zaczalem.pisac i cos nie dopisalem. W 2 godziny obalilismy naszą część ogrodzenia. 115metrow. Najgorsze ze mlodych tylko 6 na prawie 30 chlopa. Sasiady jak przy kapliczce robic to pierwsze lecieli i ludziom.kazali przychodzic,a.tutaj żadnego nie bylo. Ale tez.sporo bylo takich co w domu mają kogo wyslac to sami poprzychodzili emeryci. Deszcz padał a dawny soltys siac pojechal a ojca wyslal do roboty.

i co w związku z tym 🤔

Opublikowano
19 minut temu, slawek74 napisał:

to w którym?

to może jutro może popada 🤭

dzisiaj astrą nie jeździłem 🙋‍♂️

i co w związku z tym 🤔

MF 

Który z was do komuni idzie 

IMG_20220420_121855.jpg

Opublikowano
59 minut temu, Łolek napisał:

MF 

Który z was do komuni idzie 

IMG_20220420_121855.jpg

Siostrzeniec przystępuje do Komunii i zastanawiam się nad prezentem. Myślę, że najlepiej pieniądze i jakiś drobny upominek - dodatek za parę stów. Tylko nie wiem co to mogłoby być, żeby sprawiło mu radość. Podrzućcie Panowie jakiś pomysł, co wasze dzieci chciałyby dostać, lub o czym sami marzyliście będąc dzieckiem.

Opublikowano (edytowane)

Mojemu koledze Dzidek na komunię w 2005 kupił Ursusa 1634

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
15 minut temu, MonteChristo napisał:

Kolega miał już prawo jazdy ,mam rozumieć?

3 minuty temu, Bananek napisał:

A powinieneś pałą

I po komunii pogrzeb😊 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, witejus napisał:

Racznej nie miał w tym wieku... I ?? 🤔 Na polu prawko nie potrzebne 

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
witejus napisał:

15 minut temu, MonteChristo napisał:

3 minuty temu, Bananek napisał:

A powinieneś pałą

I po komunii pogrzeb😊 

No pewnie, a tak na serio to jedynak więc robił na jego gospodarce

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v