Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, gregor1284 napisał:

@arek_124711 z tym to może mieć coś racji https://www.google.com/amp/s/www.radiozet.pl/amp/full/338239/Rozrywka/Plotki/Jasnowidz-Jackowski-ostrzega-przed-przelomem-kwietnia-i-maja-Wsrod-Polakow-wybuchnie-panika

Na maj podobno jakaś niespodzianka się szykuje ale o tym to w grudniu już wiedziałem. Tylko źródła tej wiadomości są takie że i on mógł się dowiedzieć. 

To ty się weź ze te jasnowidzenie i kasę trzep. Lżejsza niż przy tych mamutach będzie. 

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Leszy napisał:

To ty się weź ze te jasnowidzenie i kasę trzep. Lżejsza niż przy tych mamutach będzie. 

Co to za jasnowidzenie jak tego od ludzi się dowiadujesz 🤷‍♂️

8 minut temu, Ursus932bis napisał:

Ale kto by mu uwierzył 🤔🤭

Twój psycholog może? 

Opublikowano
6 minut temu, Leszy napisał:

Ludzie uwierzą we wszystko co w internecie znajdą. 

No prawda 👍 , a już FB to prym wiedzie w takich  głupotach i tam takich Gregorow jasnowidzów na pęczki 😛

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Leszy napisał:

Ludzie uwierzą we wszystko co w internecie znajdą. 

Błąd kolego, co w tvp powiedzą to na pewno masa ludzi uwierzy 😉

5 minut temu, Ursus932bis napisał:

No prawda 👍 , a już FB to prym wiedzie w takich  głupotach i tam takich Gregorow jasnowidzów na pęczki 😛

A ile takich kupców gołod.. ców jak Ty, o panie. Całe grupy. Przyszedłeś kręcić aferę a zaraz znów przyfrajerzysz do modów? 

Edytowane przez gregor1284
  • Like 1
Opublikowano

Weź kantor na przepływie załóż, niech od razu w euro daje🤭

Opublikowano
21 minut temu, gregor1284 napisał:

😉

przyfrajerzysz

To po kurpiowsku 🤔  

Opublikowano

Ty wiesz co masz za uszami, po co wyciągać syfy na forum ogólne? 

2 minuty temu, Ursus932bis napisał:

To po kurpiowsku 🤔  

Ehh nie chce mi się tak od poniedziałku ale mus trochę papierologi ogarnąć...

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ty wiesz co masz za uszami, po co wyciągać syfy na forum ogólne? 

Ja nie ukrywam , zgłaszam wszystkich podejrzanych co do mnie się sadzą albo innych użytkowników , takie prawo mi daje to forum 

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932bis napisał:

Ja nie ukrywam , zgłaszam wszystkich podejrzanych co do mnie się sadzą albo innych użytkowników , takie prawo mi daje to forum 

Czyli 60tka jesteś. Poczytaj co się takim robi.

W nocy trochę śniegu spadło. Teraz pochmurnie i zimno

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, kubamako66 napisał:

pytanie na szybko jak opona nowa ma np. szerokość 320 to w rzeczywistości  ma ok 30 cm ? 

mieszali wysokościami. Nowa 14.9 z pełnym bieżnikiem ma wysokość taka jak stary zdarty Stomil 

Opublikowano
7 minut temu, Ursus932bis napisał:

To w wiosce też muszą z tobą ciekawie mieć 😂 "uprzejmie donoszę bo takie prawo mam". 

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Prognozowali deszcz i nie pada, bardzo dobrze. +7 stopni.

W nocy jak wracałem to trochę kropiło, a inaczej się dogadywaliśmy 🙊

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

To w wiosce też muszą z tobą ciekawie mieć 😂 "uprzejmie donoszę bo takie prawo mam". 

Widać znasz się na tym , pewnie nie jeden napisałeś 🙋 , bo instrukcje podajesz 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v