Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

drugi pokos z poprzedniego roku pewnie we wrześniu otworzę. uj że niepotrzebne ale jeszcze bel dokupiłem. ech człowieka te promocje zgubią 😖🥺

Ło Ty patrzę i gówno byś kupił w promocji, nie ważne że gówno ale ważne że w promocji 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Graby jako żywopłot, co Ty i tym myślisz 

A właśnie przed chwilą kawałek takiego widziałem. 

Cały ulistniony do tej pory, oczywiście trzyma uschnięte liście 

Rośnie powoli, ale potrafi się pięknie jesienią przebarwiać. 

U jednego gościa widzę że ma od drogi posadzone kilka odmian ale solo tak co parę metrów , pomiędzy trawnik.

Jesienią przykuwa wzrok.

Generalnie żywopłot może się podobać, ale teraz z wiosny będzie śmiecić trochę 

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

A właśnie przed chwilą kawałek takiego widziałem. 

Cały ulistniony do tej pory, oczywiście trzyma uschnięte liście 

Rośnie powoli, ale potrafi się pięknie jesienią przebarwiać. 

U jednego gościa widzę że ma od drogi posadzone kilka odmian ale solo tak co parę metrów , pomiędzy trawnik.

Jesienią przykuwa wzrok.

Generalnie żywopłot może się podobać, ale teraz z wiosny będzie śmiecić trochę 

Od wiejemy naddatek do sąsiada, co 25cm myślę to posadzić 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ło Ty patrzę i gówno byś kupił w promocji, nie ważne że gówno ale ważne że w promocji 

o wypraszam sobie. ładne sianowata kiszoneczka po 45 zł. grzech nie kupić. najwyżej dalsze łąki raz się zkosi na dopłatę a reszta niech odpoczywa i czeka na ciężkie czasy. 

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

o wypraszam sobie. ładne sianowata kiszoneczka po 45 zł. grzech nie kupić. najwyżej dalsze łąki raz się zkosi na dopłatę a reszta niech odpoczywa i czeka na ciężkie czasy. 

Kupiłem od gościa ze wsi trochę bel sianokichy po 30zl, czekam teraz aż będzie sprzedawał z zeszłego roku 

Opublikowano
35 minut temu, gregor1284 napisał:

To chyba scielarka 

Lepiej niech ona idzie doić bo mogę dwie doby nie być na forum 😂

Ciotka po 50, ale zadbana Ukrainka, z tych co lubią więcej pracować niż odpoczywać 

Opublikowano
2 minuty temu, Leszy napisał:

Gówno to teraz wyjątkowo w cenie jest. 😉

Cichoj bo mam wywiezione na pryzmę pod lasem a Sąsiad kupił rozrzutnik 12ton. 🙊

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Ciotka po 50, ale zadbana Ukrainka, z tych co lubią więcej pracować niż odpoczywać 

Ło to ja odpadam, banan bier się. Mnie ta nacja nie pasuje. 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

Nie lepiej jakieś iglaki, co cały rok zielone są?

Swierki mi się nie widzą a tuje to będę miał na cmentarzu 🤷‍♂️ to cmentarne ziele. Niby mógłbym posadzić tuje i przyzwyczajać peta ale on nie wart takiej inwestycji 

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, PRIMO napisał:

@Łolek ze śfagrem walcze% ale mały tfarda sztuka i łatwo się nie poddaje. 😵

Dawaj go do mnie 😁

Milicja milicja 

Brat mnie odwiedził 

IMG_20220417_154410.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
28 minut temu, Agrest napisał:

A co to turki? Nazw właściwych nie znacie?

Przeca to aksamitka , tagetes po łacinie.

Większość ludzi nazywa je śmierdziuchami bo im zapach nie pasuje 

Dla mnie to piękny kwiat 

Sławku a u mnie raka wiosna 

IMG_20220417_115406.jpg

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Swierki mi się nie widzą a tuje to będę miał na cmentarzu 🤷‍♂️ to cmentarne ziele. Niby mógłbym posadzić tuje i przyzwyczajać peta ale on nie wart takiej inwestycji

Przycinane cisy na żywopłot całkiem nieźle wyglądały. Zaś tuje pod samym oknem staremu posadź.

Opublikowano
24 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Pół Świąt za nami

Ale się najadłem a miałem tylko trochę.

Kurła jak ja nie potrafię nie jeść

I jutro w gościach nie będziesz jadł i straty🤣😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v