Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, Ursus932 napisał:

Marek szukaj u sibie w okolicy jaką przyczepe dla mnie 🙂 

Była u Marka z papierem za dobry piniądz to czemu żeś jej nie brał?🤔🤨😫

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Ale to nie bedo tanie rzeczy panie 

Mareczku no ja szukam taniej , u was tam bambry fest to takie cycepy w pokrzywach stoją 

Tylko że od bogatego tanio nie kupisz 🤷🏼‍♀️

3 minuty temu, PRIMO napisał:

Bo nie miałem na wódkę żeby kupić 

Opublikowano
6 minut temu, PRIMO napisał:

Może będzie d50 z papierem burtą do poprawy, i agregat przedsiewny 3,2 m we lux stanie 

@PRIMOprzyczepa ty to wiesz która 😉

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

@Ursus932 pług dla ciebie 😉

Screenshot_2022-04-05-13-40-44-765_com.facebook.katana.jpg

Musi być jakiś haczyk coś jest uszkodzone jakoś podejrzanie niska cena

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Ursus932 napisał:

Mareczku no ja szukam taniej , u was tam bambry fest to takie cycepy w pokrzywach stoją 

Tylko że od bogatego tanio nie kupisz 🤷🏼‍♀️

Bo nie miałem na wódkę żeby kupić 

Mój Wpis wyżej to do cb

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
19 minut temu, Ursus932 napisał:

Chłopaki dobra cena czy drogo ? 🤔

https://m.olx.pl/d/oferta/wal-posiewny-3-metrowy-ciagany-CID757-IDOEH7d.html

Pług widzę dziś na Olxa dał 

Tego połamanego grudziądza? Szukasz przyczepy,szukasz pługa. Za te pieniadze co zamierzasz wydac,kup sobie porządny pkug 4 skibowy do zetora, 4x30 albo nawet 4x35 z unii tur i skonczy sie szukanie. Przyczepe chcesz kupic na pociecie na lawete. Poszukaj barakowozu i bedzie laweta.

9 minut temu, Ursus932 napisał:

Podobna do mojej. Burty całościowe, we dwóch ciezko zamykać,ale zaplacilismy 3300 i nawet papier ma

• Like 1
Opublikowano
54 minuty temu, MonteChristo napisał:

Musi być jakiś haczyk coś jest uszkodzone jakoś podejrzanie niska cena

Mało popularne te pługi tzn ta firma 

34 minuty temu, TheraRolnik napisał:

I na co ci ta sztywna ? 

Młody miej się na baczności jak za słabo będziesz się starał🤭 

Screenshot_2022-04-05-14-53-14-073_com.facebook.katana.jpg

• Haha 3
  • Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v