Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

Młody człowieku czemu jesteś niegrzeczny, kierwa jego mać

Bo ciucholand to taka reklamówka 😛

Opublikowano

A ja nie jeżdżę do miasta bo muszę, jeżdżę o tak sobie 🤷 coś się zawsze kupi 

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Zresztą u mnie jeszcze nigdy nie było tak żeby zabrakło jadła i picia.

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

A co to ma do rzeczy 🤔, ale robiłem ,  tak potwierdzam prócz zajebistej wygody ,komfortu i wyższych kosztów eksploatacji zboże rośnie tak samo ładnie jak po Zetorze 😉

Ty nie wiesz co dobre 😉

Opublikowano
22 minuty temu, 6465 napisał:

🤔

Jak nie ma dużo tej roboty to jej nic nie będzie.

No już zrobił, sam widziałeś jaki areał. Ale powiem ci że tak patrzę: nie ma prędkości, i nie ma roboty 

W niedzielę pług mu przywiozłem,to nie wytrzymał, od razu zaczął orac

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

No już zrobił, sam widziałeś jaki areał. Ale powiem ci że tak patrzę: nie ma prędkości, i nie ma roboty 

W niedzielę pług mu przywiozłem,to nie wytrzymał, od razu zaczął orac

To mniej pola ode mnie ma? 🤔

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Mi szkoda paliwa aby jeździć bez celu.

hmm. jak to pisałeś? szkoda to jak....

se pare kilometrów przejechałem. i powiem Wam, że ruch taki sam jak był. niektórzy twierdzili, powiadali że mniej aut przez drogie paliwo. no a guzik.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

Chłopaki dziś miałem kupca 20 tyś daje , sprzedawać czy mało oferuje 🤔👇

IMG20210428185750.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Pewnie tak

Sąsiadka z moją kobitą spółdzielnie zawiązują, będą ziemniaki sadzić

Ja tam niedużo mam ale starczy aby się czasem dość nadeptać... Wystarczy, po co i dla kogo więcej robić, mi wystarczy.

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Pewnie tak

Sąsiadka z moją kobitą spółdzielnie zawiązują, będą ziemniaki sadzić

ale Twoimi rękoma rzecz jasna? B|

Opublikowano
Ursus932 napisał:

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Mięczak😁 

https://sprzedajemy.pl/ciagnik-fiat-50-66-s-1994-zambrow-2-e30984-nr65476173 

Wolał bym za to zapłacić jak za siuntke wyjucha co @Ursus932 wstawiał 😁

Pierdolnie Ci przy tym co , to może być mało całego tunelu papryki 😊

55 minut temu, 6465 napisał:

Nie mam po otrębach. A po śrucie sojowej mogą być 😁

Polecę do biedronki po reklamówki 😁

@Ursus932 nie chcesz kupić talerzówki do Zetora? Za Łowiczem stoi przy drodze 2x10talerzy.

Dzięki , ale  według mnie to urządzenie jest do niczego 🤷🏼‍♀️

a cienia swojego się nie boisz 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Chłopaki dziś miałem kupca 20 tyś daje , sprzedawać czy mało oferuje 🤔👇

IMG20210428185750.jpg

załozyłeś tura by sprzedać? no z pługiem to mało. pinset wiencyj chcij.

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

załozyłeś tura by sprzedać? no z pługiem to mało. pinset wiencyj chcij.

Bez pługa i bez tura 

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

A w życiu 

Co najwyżej załatwiłem im że od braciaka mogą sadzarke pożyczyć

tiiiiaaaa.... tak se mów...:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v