Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, gregor1284 napisał:

@HF86 tak będą te nowe l domy na zgłoszenie wyglądać? 

IMG_20220329_212436.jpg

nie. to są te dotowane działalności dla dzieci. 

I kolorowe ogłoszenia na fb i spotted polecających się na wzajem. 

Opublikowano
20 minut temu, stempos1980 napisał:

Dzieńdoberek wszystkim 

-1 obecnie ale o 4 było -3.9 

Może lepsze jak koła ale jak każda sekcja gonsienicowa zacznie się pierdzielic to dopiero koszta ale niech służy pod tobą jak najdłużej

Przy tej mocy musiało by byc co najmniej 2x900 opona a żeby była ta sama powierzchnia przylegania co gąsienica to 3x900 42 

No jest to dodatkowy koszt, ale coś za coś...

• Like 1
Opublikowano
V12 napisał:

3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Wszystkiego razem to mam 3 z przodu

aaa to zmienia troche postac rzeczy, ale najgorsze i tak to to dojenie jak ja tego nie cierpiałem...

ręcznie doiłeś?

Opublikowano

Panaowei co sądzicie o bronie aktywnej 2,5m do 72 koni, da radę na terenach dość górzystych czy dać spobie spokój?

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

Jade na rtg klatki.piersiowej.dzisiaj. Mowił ze wątroba odpada. Ale.taki bol ze na prawym boku sie nie położę. Zobaczymy co na zdjeciu wyjdzie.

Zdrowiej tam na przekór teściowi. To z tyłu boli czy centralnie z boku?

Opublikowano

Na dziś praktycznie deszcz odwołany. Niby zwiększyli pulę na jutro i pojutrze

16 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Ojciec kamienie ma,babcia tez miala. O.16,50 do lekarza to moze cos powie. Ale bardziej obstawiam tą wątrobę bo do tego gazy dochodzą. Kurła,jeszcze stary musial mnie wku***ć 😠

Panie, kładź się na stół. Który tam po weterynarii albo zootechnice i pomoże ślepą kiszkę wyciąć?😉

Opublikowano
21 minut temu, MonteChristo napisał:

Panaowei co sądzicie o bronie aktywnej 2,5m do 72 koni, da radę na terenach dość górzystych czy dać spobie spokój?

7341 mojego kolegi szarpie taką przed siewnikiem na podkarpackich górkach. 

Opublikowano
14 minut temu, Bananek napisał:

Zdrowiej tam na przekór teściowi. To z tyłu boli czy centralnie z boku?

Z boku,ale od przedniej strony,z tylu nie boli. Na wysokosci konca dolnych żeber.

15 minut temu, Agrest napisał:

Na dziś praktycznie deszcz odwołany. Niby zwiększyli pulę na jutro i pojutrze

Panie, kładź się na stół. Który tam po weterynarii albo zootechnice i pomoże ślepą kiszkę wyciąć?😉

Po czesci to i ja w tych zawodach moge robic. Ale slepa kiszka tak wysoko?niemożliwe  

Opublikowano
28 minut temu, szymon09875 napisał:

Przy tej mocy musiało by byc co najmniej 2x900 opona a żeby była ta sama powierzchnia przylegania co gąsienica to 3x900 42 

No jest to dodatkowy koszt, ale coś za coś...

Na powrocie jedź koło mnie, to się kajtnę 🙊

Opublikowano
28 minut temu, MonteChristo napisał:

Sama brona czy coś jeszcze? Ciężaru trochę jest, lekko miał nie będzie ale też i prędkości z tą maszyną nie robi się w polu. Jak z siewnikiem to masy będziesz potrzebował, na ciągniku.

Opublikowano

widziałem ja ostatnio te całe procedury i strach medykow, który tylko w niewielkim stopniu jest w stanie ukoić dodatek cowidowy 🤭

Opublikowano

Zaraz zacznie się walka by ten dodatek stał się pensją na wieki wieków...

Też przedwczoraj i wczoraj się włóczyłem po placówce to już nie ma ochroniarza z termometrem w ręku, dezynfektory puste. Maski są, ale na brodzie, lekarz nawet dotknie pacjenta.

A i uśmiech pielęgniarki młodej da się ujrzeć. Tylko że ich co raz mniej

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

nie. to są te dotowane działalności dla dzieci. 

I kolorowe ogłoszenia na fb i spotted polecających się na wzajem. 

I żon polecających mężów 😂

8 minut temu, Agrest napisał:

Zaraz zacznie się walka by ten dodatek stał się pensją na wieki wieków...

Też przedwczoraj i wczoraj się włóczyłem po placówce to już nie ma ochroniarza z termometrem w ręku, dezynfektory puste. Maski są, ale na brodzie, lekarz nawet dotknie pacjenta.

To przez covid... 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Teraz padł blady strach, sporo Ukrainek przyjechało ponoć związki blokują wydawanie pozwoleń na wykonywanie zawodu lekarza/pielęgniarki. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v