Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś znajomości w biurze paszportowym w Radomiu?

Potrzebuję zdobyć miejsce w kolejce, żeby po kilka razy nie jeździć🤭

Opublikowano
szymon09875 napisał:

Ale w Świeciu śmierdzi, już im dużo do Ostrołęki nie brakuje 🤣

Świecie - śmiecie. 😉

Agrest napisał:

Szykujesz się do ucieczki?

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Potrzebuję zdobyć miejsce w kolejce, żeby po kilka razy nie jeździć🤭

Uciekasz z Polski u progu zagrożenia 🤔 

Ot Polak Jop twoju mać😁

Opublikowano

Zwracać, raczej bez sensu jak po -7 przy gruncie.

Pola pewno gnojone to biedy nie ma.

Poczekaj jak wegetacja ruszy zrób mocznik siarczan magnezu i mikro

3 minuty temu, Bananek napisał:

Świecie - śmiecie. 😉

Szykujesz się do ucieczki?

2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Uciekasz z Polski u progu zagrożenia 🤔 

Ot Polak Jop twoju mać😁

Ja się stąd nie ruszę. Na trwałe wrosłem w tą ziemię.

Córka ma mieć wycieczkę do fajfokloków.

Od 4 rano ludzie koczują by złapać numerek. 150szt dziennie ponoć.

Opublikowano
Agrest napisał:

Córka ma mieć wycieczkę do fajfokloków.

Za moich czasów w podstawówce wycieczka do stolycy to już była podróż życia. A z klasą jaką mieliśmy w szkole średniej to pojechać nawet do powiatu wstyd by było. 😉

hubertb napisał:

Znowu można zarobić na "staniu".

Ciągle można na tym zarobić. Latem ja byliśmy w zakopanym to babka sprzedawała w kolejce bilety na wjazd kolejką linową po 2x cenie. Okazało się, że stanie w niej nie zajmuje tak wiele czasu, ale z pewnością znalazła jeleni.

• Haha 1
Opublikowano

A no tak było. 

Najpierw kusili ich wycieczką do Austrii i szybciutko po szprycę bo nie wpuszczą.

Chyba chętnych nie było.

Teraz śladami Harrego Potera🤦‍♂️

Paszporty covidowe chyba zniesione. Ale czy czego nie wymyślą?

Opublikowano
stempos1980 napisał:

Ja w Zawodówce byłem u Pepików w Pradze 

Najdalej od domu to ja we Francji byłem. 😉 Na własne oczy zobaczyłem też Wenecję, Niceę, Pragę i kilka innych fajnych miejsc.

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Ja w Zawodówce byłem u Pepików w Pradze 

Za dzieciaka to często do Pragi zaglądałem.  400m miałem.

Dziś będę przejeżdżał to mogę Ci fotkę cyknąć🤭

Opublikowano
Agrest napisał:

Najpierw kusili ich wycieczką do Austrii i szybciutko po szprycę bo nie wpuszczą. Chyba chętnych nie było.

O, w Austrii też byłem. Fajne tunele mają. To ta wycieczka to taka transakcja wiązana. My Ci widoki, ty nam ciało do eksperymentu. 😉

Opublikowano

Tak miało być. Zaplanowana akcja. Od razu powiedziałem córce że nie pojedzie.

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Za moich czasów w podstawówce wycieczka do stolycy to już była podróż życia. A z klasą jaką mieliśmy w szkole średniej to pojechać nawet do powiatu wstyd by było. 😉

W technikum polonistka zabrała nas do teatru, na "zemste" w połowie przedstawienia kolega stwierdził ze musi wyjść na fajke i darł się do aktorów "przerwa na papierosa".  Sztukę istotnie przerwano a cała klase wywalono z teatru. 

• Haha 4
Opublikowano
10 godzin temu, szymon09875 napisał:

A widzisz, jakbyś go w sobotę obciął to byś się dziś nie uderzył 😮 co się odwlecze to nie uciecze ;)

o cie .uj!!! tak mi życzysz...

@bratrolnika myślałem że jutro się uda podwiezc  os do Świecia, ale auto mam tak załadowane, że nie wcisne już nic... 

KrzAkooo ;)

jak się nie da to się nie da, trudno, niech leży i nabiera wartości:D

Dziś się dokopałem do rezerw paszowych 🤣 5 rok już leży pod ziemią a jak nowa nadal :D

IMG_20220317_180731.jpg

margaryna???

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Ale w Świeciu śmierdzi, już im dużo do Ostrołęki nie brakuje 🤣

no weź, podobno tam w niedzielę będę, trzeba maskę brać???

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

o cie .uj!!! tak mi życzysz...

Nie chcę abyś cierpiał, takby bolało tylko jeden raz :o

8 minut temu, bratrolnika napisał:

no weź, podobno tam w niedzielę będę, trzeba maskę brać???

Albo szybko jechać :o

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v