Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, marcin19071980 napisał:

Te dwa bałwany wczoraj gotowe 3wojne wywołać. To wtedy już nie będzie miało co zdrożeć. ON 7,78

Słabo wyszła ta szopka 

Lechu to bodaj na powietrzu stał, jaro w piwnicy 😂

Że też się jaro nie bał, Lechu żył po tym wystąpieiu bardzo krótko 

Jeszcze z tydzień i będzie problem, jak się pozbyć sąsiadów bo ludzie już mają dość wydawania na nich pieniędzy, zwłaszcza że sami nie mają ich dużo 

• Like 1
Opublikowano

Znaczy jak? 

Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

zabezpieczyc przyszłość.

Opublikowano
8 minut temu, GRZES1545 napisał:

Kiedyś to by był Omikron🙆‍♂️

@Pafnucy Nie sądzę 🤔

już cowid z powrotem odkryty. dajcie spokój, już służba medyczna osrana była że dodatki się skończą i jak żyć 🤔

Opublikowano
14 minut temu, marcin19071980 napisał:

Nie wiem, ale bialorusini zjechali i kupuja cały towar z okolicy po zaj..... cenach. A tych dwóch próbuje zepsuć mi interes i to mnie nieco wko..... 

No tak jeśli nie wiadomo o co chodzi, chodzi o pieniądze. 

• Like 1
Opublikowano

też dzisiaj po nowy zestaw cielunow. jeszcze będzie je trzeba pod krowy zainstalować 🥴

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Jeszcze kurs dolara sprawdź 

może nikt dla Daniela jeszcze nie powiedział 🤔

Opublikowano
HF86 napisał:

5 minut temu, gregor1284 napisał:

Jeszcze kurs dolara sprawdź 

może nikt dla Daniela jeszcze nie powiedział 🤔

A kto miał powiedzieć jak tatuś ekspedycje po Ukrainie urządza. 😉

Opublikowano

propagandy to kacapska tv od kurskiego się uczyła chiba. wczoraj obejrzałem wiadomośći to tam nawet prowadzący nie wierzą w to co mówią 🙉

kuwa jaszczomp na drukarce cały czas chyba siedzi. już kolejny raz nowiutkie banknoty mi wyplacaja 🥴

Opublikowano

Jak nowe to bez wartości 

Przyślesz mi za 50 zł z 500 stów? 

Dam Ci stare 50 zł 

Co do RUSSIA TODAY to TVP mogą im co najwyżej buty czyścić 

A Donald to powinien podpisać kontrakt z TVP. 

Miał by pieniądze za naukę widzów języka niemieckiego 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v