Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Leszy napisał:

To znaczy, że ziemia jeszcze nie ta z tych najgorszych. 

Perz najlepiej rośnie na piachu.

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, hubertb napisał:

O sam sterownik... super kto to diagnozował kowal? 

Ah daj spokój, auto stanęło na trasie, do Torunia je ściągnąłem, wziąłem od siostry auto. Jej znajomy polecił mechanika. Auto stało 2 tygodnie, stwierdził że się pompa rozsypała, sterownik do wymiany. 

Wziąłem lawetę pojechałem po samochód, okazało się że się wiązka przetarła, stanęła pompka w zbiorniku i dlatego poniżej połowy zbiornika jak miała to zgasła.

Takze koszty już sprawdzałem i gdybym mu uwierzyl to bym trochę biedniejszy był a auto dalej by nie jeździło. 

Edytowane przez szymon09875
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Moje zdanie na ten temat znasz.

Moja sp babcia mawiała że na Twoje gram to ja sram jak miarkuje tak tańcuje (a tańcowała że ho ho) i tego Pioter się trzymaj 

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Moja sp babcia mawiała że na Twoje gram to ja sram jak miarkuje tak tańcuje (a tańcowała że ho ho) i tego Pioter się trzymaj 

Nie tańcuję, obiecałem sobie, że więcej na parkiet nie wyjdę, zresztą nie mam okazji i miał przynajmniej prędko nie będę.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Mogę nie liczyć, jak go trochę ogarniesz, a może I kupca znajdziesz, bo co miałem drobne to pociąłem i nie mam dla niego roboty.

Wierzbę świeżą to 12cm powinien zjeść. 10cm na pewno.

A chciałem kupić.... Ehhh

3 minuty temu, Baks00 napisał:

To znak że ma dobrą talerzowke 🤔

Wcale nie mam, a przydała by się na żniwa 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

A chciałem kupić.... Ehhh

Rok temu. 

Mi łatwiej coś kupić niż czegoś się pozbyć. 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie tańcuję, obiecałem sobie, że więcej na parkiet nie wyjdę, zresztą nie mam okazji i miał przynajmniej prędko nie będę.

Ale podrygiwać możesz jeszcze jak byś pyknoł%

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Perz najlepiej rośnie na piachu.

absolutnie nie potwierdzę. W ubiegłym roku zebrałem słomę z zaniedbanej II klasy i rżysko wyglądało jak pastwisko.  

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Że co że ja narzucam coś komuś?🤨

Tylko stwierdzam fakty i nic nie narzucam. 

Mnie to ryba ale jak bym był pjoterem to by mnie to delikatnie mówiąc denerwowało. Ma chłop swoje zdanie na ten temat a wy mu jakieś przytyki robicie. Krzak jak umoralnia to też wielu nie na rękę ale każdy ignoruje. 

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Ale podrygiwać możesz jeszcze jak byś pyknoł%

Nie mam okazji a po tym co przeżyłem w sierpniu powiedziałem sobie nie... Siedzieć w kącie i pić to jest przeznaczenie na takim czymś. Dobrze, że częstotliwość takiego czegoś rzadka, po sąsiedzku za płotem jeszcze jedno wesele i spokój.

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Rok temu. 

Mi łatwiej coś kupić niż czegoś się pozbyć. 

Lekką ręką trzeba. Jak coś do handlu to nawet zbytnio nie wolno poznakomić sja z tym 😉 ile za to w obecmej chwili byś chciał? 

4 minuty temu, Leszy napisał:

absolutnie nie potwierdzę. W ubiegłym roku zebrałem słomę z zaniedbanej II klasy i rżysko wyglądało jak pastwisko.  

Uprawa Perzu jest super w ziemi która przysypuje się brzegi foli na pryzmie. Zwija się to jak dywan. Polecam! 

Opublikowano
Agrest napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

A ile byś liczył za taką wypozyczke? I jakie średnice wchodzą?

Mogę nie liczyć, jak go trochę ogarniesz, a może I kupca znajdziesz, bo co miałem drobne to pociąłem i nie mam dla niego roboty.

ile byś vhciał za takie cudo ?

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie mam okazji a po tym co przeżyłem w sierpniu powiedziałem sobie nie... Siedzieć w kącie i pić to jest przeznaczenie na takim czymś. Dobrze, że częstotliwość takiego czegoś rzadka, po sąsiedzku za płotem jeszcze jedno wesele i spokój.

A moje? 

Opublikowano
Agrest napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

A ile byś liczył za taką wypozyczke? I jakie średnice wchodzą?

A ile chcesz za niego?

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

a będzie jakieś? 

Toć ja tylko zapytałem pjotera zy by po tańcował na moim weselu. Od tego zacznę może planowanie 🤔

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Nie planuję na Kurpie jechać na taką okoliczność. Jeszcze mnie tam nie było...

Ehh.... Tera to mi smutno 

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Lekką ręką trzeba. Jak coś do handlu to nawet zbytnio nie wolno poznakomić sja z tym 😉 ile za to w obecmej chwili byś chciał? 

Uprawa Perzu jest super w ziemi która przysypuje się brzegi foli na pryzmie. Zwija się to jak dywan. Polecam! 

3 minuty temu, slawek74 napisał:

ile byś vhciał za takie cudo ?

2 minuty temu, Bananek napisał:

A ile chcesz za niego?

Za 5,5tys bym chyba sprzedał

Opublikowano
20 minut temu, Baks00 napisał:

A mi tam muzyka  w tańcu nie przeszkadza😁

Niektórzy mówią że nie potrzebują pić żeby się dobrze bawić 

A inni natomiast że nie muszą się dobrze bawić żeby pić

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v