Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaaaasne. pewno łogarek....

przestań tak żartować. to głupie.

Opublikowano
19 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie znam tego, ciało nie robi na mnie większego wrażenia. I to też się da naukowo określić jakbyś nie wiedział.

no wybacz. niepojęte dla mnie, tak jak przesadne wierzenia Krzaka.

no jak za d*pą nie zerknąć.... no kużwa jak? nie rozumiem....

3 minuty temu, Winnetou napisał:

Serio to nie ja. Może i ogarek. Wiesz, że halina nowa i młotek29 to łon? 

nie wiem.

i w sumie mnie to guzik. jednak udawanie takich bytów jak ten o których napisałem, powinno być prawnie karane.

Opublikowano

Jeśli ktoś jest chory fizycznie, czy psychicznie to nie powód, żeby go karać. Mi tam nie przeszkadza ani drewnopoukos ani cebulj. Może im lżej jak się wysłowią

Opublikowano
53 minuty temu, Pafnucy napisał:

TY pracujesz? jakoś przegapiłem. jak Teściu się z tym pogodził? bez szczegółów. ogólnie jak teraz?

A pracuje,na stacji paliw orlen😀 tesciu mi nic nie mowil,a co mial do powiedzenia? moja decyzja i musial uszanowac. Nie jest zle bo co mam zrobić w.domu to zrobie. Dzien roboty,dwa wolnego. Ogolnie w domu teraz lepiej bo nawet gadamy ze starym,a to ta robota robi swoje bo widzi ze sam nie daje rady i ja musze wiecej zrobic wiec d*pa mu mięknie ze tak powiem 

Opublikowano
31 minut temu, Pafnucy napisał:

w Lubartowie byłem i przyłapałem się na tym że za zgrabniejszymi tyłkami się oglądam... no co tu dodać...

To znak że ok wszystko z toba-odruch bezwarunkowy🤔

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurła, kolejna kostka ze wsi ponoć ubyła... Jeszcze trochę i luzem słomę trzeba będzie zwozić... 

Turem jak masz niedaleko pole to byś zepchnął z pola do stodoly i już 

Opublikowano
6 minut temu, Winnetou napisał:

Jeśli ktoś jest chory fizycznie, czy psychicznie to nie powód, żeby go karać. Mi tam nie przeszkadza ani drewnopoukos ani cebulj. Może im lżej jak się wysłowią

Ciebie należy za to ukarać. normalni ludzie martwią się o takich. zrozum że to nie śmieszne.

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

53 minuty temu, Pafnucy napisał:

TY pracujesz? jakoś przegapiłem. jak Teściu się z tym pogodził? bez szczegółów. ogólnie jak teraz?

A pracuje,na stacji paliw orlen😀 tesciu mi nic nie mowil,a co mial do powiedzenia? moja decyzja i musial uszanowac. Nie jest zle bo co mam zrobić w.domu to zrobie. Dzien roboty,dwa wolnego. Ogolnie w domu teraz lepiej bo nawet gadamy ze starym,a to ta robota robi swoje bo widzi ze sam nie daje rady i ja musze wiecej zrobic wiec d*pa mu mięknie ze tak powiem 

I dobrze niech stary się płaszczy to mu się coś odmieni

Opublikowano
31 minut temu, V12 napisał:

Na 80% zimne luty w sterowniku ABS za 200zl miecha temu sąsiadowi ogarniałem . wysyla sie sterownik, odkrecony od bloku zaworów i ogarniaja  temat jest full firm sie ogłasza . 

Drugie 20% to czujnik w ABS , wystarczy pod kompa jak nie ma komunikacji ze sterownikiem to od winny na 99% , byly tez sterowniki nie naprawialne ale rzadziej w tym modelu wystepowaly 

Nie wiem jak dla kogo czy duży koszt, dla mnie smiesznie mały jak za bezpieczenstwo hamowania 

To był żarcik, a ile co i jak to już niech mechanik szanownego kolegi orzeka. Bo równie dobrze mogła się dobrać do przewodów żarłoczna kuna i naprawa za stówkę wystarczy. Generalnie te auta są już w takim wieku że generować będą coraz wyższe koszty.    

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

I dobrze niech stary się płaszczy to mu się coś odmieni

Wczoraj w lesie 3 godziny bylismy,w domu juz ledwo co chodzil. A jak dzwonilem po kumpla czy pomoże to mowil po co to zalatwiac kogos. No to ma. Zona miala jechać ale musiała z dziecmi zostać bo tesciowa miala zabieg i dzwigac nie moze a corka na rece ciagle chce.

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

To był żarcik, a ile co i jak to już niech mechanik szanownego kolegi orzeka. Bo równie dobrze mogła się dobrać do przewodów żarłoczna kuna i naprawa za stówkę wystarczy. Generalnie te auta są już w takim wieku że generować będą coraz wyższe koszty.    

Wstępnie sam zdiagnozowalem. Wiązka od ABS prawdopodobnie. 

Opublikowano

olej teścia . rób swoje. dobrze że w wojny się nie wdajesz. tak radzili niektórzy. 

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, szymon09875 napisał:

Gnój ładny przerobiony to nie widać.

U mnie szło 10 tandemów na ha i też nie było tego widać za bardzo 

Za grubo to można ziemię udusić 

Co roku 40t

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
2 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Wczoraj w lesie 3 godziny bylismy,w domu juz ledwo co chodzil. A jak dzwonilem po kumpla czy pomoże to mowil po co to zalatwiac kogos. No to ma. Zona miala jechać ale musiała z dziecmi zostać bo tesciowa miala zabieg i dzwigac nie moze a corka na rece ciagle chce.

Opublikowano

jaaaasne.

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Po 400 gagarinką rocznie, 3p 700 rocznie 😂

Opublikowano (edytowane)

takie naloty jakie one maja w pamieci sterowników ,

to obecne "eko" gówna właściela by doprowadziły  do rwania włosów z głowy przy połowie tego przebiegu 

15 minut temu, hubertb napisał:

. Generalnie te auta są już w takim wieku że generować będą coraz wyższe koszty.    

Ja mam z tyłu głowy aby taka A4 odbudować i troche mocy tak 150 km dłubnać , wkłada sie kluczyk i nie martwi o dpf , egr , cr i mase innego gówna 

Edytowane przez V12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v