Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Targnął się? 

o czym Wy??🙆‍♂️

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Dla niektórych głupie, dla innych nie mam zamiaru się poświęcać.

dla każdego. dla Ciebie też.

oszukiwanie siebie i kogoś nie łatwe bywa.

Opublikowano
6 godzin temu, HF86 napisał:

ehh straciłem nadzieję na te zbliżenie międzynarodowe 😪

A myślałem że jeszcze w międzyczasie pomogły by stodole sprzątać  i kręgosłup wyleczyć A tu lipa🥴😪

Da radę tu w pw wysłać zrzut ekranu? Oj stosunki między narodowe na kurpiowszczyznie kwitną 😂

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, hubertb napisał:

Tanio nie będzie

Na 80% zimne luty w sterowniku ABS za 200zl miecha temu sąsiadowi ogarniałem . wysyla sie sterownik, odkrecony od bloku zaworów i ogarniaja  temat jest full firm sie ogłasza . 

Drugie 20% to czujnik w ABS , wystarczy pod kompa jak nie ma komunikacji ze sterownikiem to od winny na 99% , byly tez sterowniki nie naprawialne ale rzadziej w tym modelu wystepowaly 

Nie wiem jak dla kogo czy duży koszt, dla mnie smiesznie mały jak za bezpieczenstwo hamowania 

Edytowane przez V12
Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

No akurat trzymałem za zawias przyspawany do drzwi, który akurat był zakładany na hak

Dzięki Bogu, całe życie mam szczęście i widać dalej tak jest

Wiesz co mówi przysłowie które podobno są mądrością narodu G...i ma zawsze szczęście

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

dla każdego. dla Ciebie też.

oszukiwanie siebie i kogoś nie łatwe bywa.

To co Twoim zdaniem robić - nie mam chęci wychodzić z domu i zapoznawać kobiet, nie umiem ani z nimi rozmawiać ani do nich podchodzić. Czekać na cud, który nie nastąpi? 

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

To co Twoim zdaniem robić - nie mam chęci wychodzić z domu i zapoznawać kobiet, nie umiem ani z nimi rozmawiać ani do nich podchodzić. Czekać na cud, który nie nastąpi? 

to co robisz. ale zlituj się, i nie przekonuj że to Twój wybór. trza być by pedałem, by kobitki się nie podobały. dziś na zapiekankach w Lubartowie byłem i przyłapałem się na tym że za zgrabniejszymi tyłkami się oglądam... no co tu dodać...

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

To choć powiedz że podoba ci się oranie, bo to u somsiada 🤔

IMG_20220312_174156.jpg

Dzie zawleczka kurła jest 

29 minut temu, bratrolnika napisał:

przykleiłem plasterek z krabem i już nie widać

Taśma malarska najlepsza 

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Nie znam tego, ciało nie robi na mnie większego wrażenia. I to też się da naukowo określić jakbyś nie wiedział.

Ile masz lat?

Opublikowano

Ja wczoraj jechałem z rozsiewaczem na pole i w połowie drogi się obróciłem  a na lewym cięgle zawleczki nie było:o miałem włożyć, poszedłem do domu, a jak wróciłem to zapomniałem pójść do garażu tylko wsiadłem i jadę... Oj była by bieda jakby się wysypało...

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

to co robisz. ale zlituj się, i nie przekonuj że to Twój wybór. trza być by pedałem, by kobitki się nie podobały. dziś na zapiekankach w Lubartowie byłem i przyłapałem się na tym że za zgrabniejszymi tyłkami się oglądam... no co tu dodać...

Ja tam już się nie oglądam za żadnymi... Ot starość🤥

Bonifacy co mi insynuujesz z tymi multikontami ? 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Winnetou napisał:

Bonifacy co mi insynuujesz z tymi multikontami ? 🤔

to co wyrabiasz. wiesz co. to już niesmaczne jest. pomyśl w jakiej sytuacji ludzi czytających te bzdury stawiasz. nie powinieneś tak się bawić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v