Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Belaruss820 napisał:

Witam wszystkich w te zimne popołudnie. Mialem.byc jeszcze.w.robocie ale kierownik mowi,jedz do domu,i tak nic sie nie dzieje. Przed 17 bylem w domu inod razu do obory bo poród. Cielak leb odkrecil ze nie chcial isc,ale sie udalo wyciagnac,kumpel przyjechał juz tylko popatrzeć. Ale jedynie co mi humor popsuło to to ze jalowka. Kolejny rok zapowiada sie żeński

TY pracujesz? jakoś przegapiłem. jak Teściu się z tym pogodził? bez szczegółów. ogólnie jak teraz?

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale po co?

dla kasy. to myśl przewodnia bytu. nie to co Krzak propaguje i nie wychodzi mu.

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

kuuuurna. znaczy dokładnie gdzie.

cholera jak łatwo inwalidą zostać... 🙆‍♂️

No akurat trzymałem za zawias przyspawany do drzwi, który akurat był zakładany na hak

Dzięki Bogu, całe życie mam szczęście i widać dalej tak jest

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Piotrek1975 napisał:

Pany siejecie już jare? Noce zimne do - 10*

ja nie. zwlekam przez ten chłód. ale nosi mnie.

2 minuty temu, bratrolnika napisał:

całe życie mam szczęście i widać dalej tak jest

i niech tak pozostanie. 👍

a z ciekawości. który palec zagrożon był?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

Ja na wtorek planuje zasiać owies na południowej Lubelszczyźnie

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

dyć do wieczora zamarźnięte będzie.

Opublikowano
7 minut temu, Belaruss820 napisał:

Witam wszystkich w te zimne popołudnie. Mialem.byc jeszcze.w.robocie ale kierownik mowi,jedz do domu,i tak nic sie nie dzieje. Przed 17 bylem w domu inod razu do obory bo poród. Cielak leb odkrecil ze nie chcial isc,ale sie udalo wyciagnac,kumpel przyjechał juz tylko popatrzeć. Ale jedynie co mi humor popsuło to to ze jalowka. Kolejny rok zapowiada sie żeński

Dobra jałówka lepsza jak chu..y byk.

Opublikowano
Pafnucy napisał:

1 minutę temu, MonteChristo napisał:

dyć do wieczora zamarźnięte będzie.

Będzie łorany łobornik i od razu siew

Opublikowano
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Będzie łorany łobornik i od razu siew

w grudę zamarzniętą?

kurna musi i mnie już poniesie w przyszłym tygodniu z siewem....

Opublikowano
8 minut temu, Piotrek1975 napisał:

Pany siejecie już jare? Noce zimne do - 10*

3tyg temu zasiane. Korzenie już pszenica puściła.

Od śwagra wziąłem hektar to może w środę się wyrobię i też pszenicę zasieję.

2 tyg temu były lepsze warunki , teraz mocno się zmarza a po rozmarznięciu maże się. Jeden dziś uprawie to za kołami kluchę zrobił

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

w grudę zamarzniętą?

kurna musi i mnie już poniesie w przyszłym tygodniu z siewem....

A ja poczekam,narazie gdzie niegdzie śnieg leży.Dzis groch zakupiłem,owies już w big bagi spakowany .....

Edytowane przez Baks00
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja obrzydlistw nie robię. 

Oczywiście, że poprawiałem. W ziemniakach po sadzeniu i obsypywaniu też zawsze te "kopce" na końcach poprawiam. Dla mnie to normalne.

Jakie obrzydliwstwa

Widać że ty w relacjach damsko męskich nawet zielony nie jesteś 

Jak byś kogoś pokochał to i nastawienie byś zmienił, i nie mówię tego złośliwie 

Obiecałem że się ciebie czepiać nie będę 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
7 godzin temu, HF86 napisał:

trochę się ludziom oczki otwierają. jest część ludzi bardzo poszkodowanych których wszystko ucieszy, ale z połowa to wojna bramą do europy i lepszego świata na dogodnych warunkach. 

Jedzie taki sam plebs jak9egonu nas pełno. Nic ich tam nie trzyma i nic nie mają. Tak jak Ty czy ja porzucił byś gospodarstwo i pojechał 

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

A ja poczekam,narazie gdzie niegdzie śnieg leży.Dzis groch zakupiłem,owies już w big bagi spakowany .....

no pogod niezbyt sprzyjająca. no ale, tu zimno, tu sucho.... ech te ciężkie wybory....

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Jakie obrzydliwstwa

Widać że ty w relacjach damsko męskich nawet zielony nie jesteś 

Jak byś kogoś pokochał to i nastawienie byś zmienił, i nie mówię tego złośliwie 

Nigdy nie miałem drugiej połówki i oby tak dalej. Trzeba trwać w postanowieniach.

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

no pogod niezbyt sprzyjająca. no ale, tu zimno, tu sucho.... ech te ciężkie wybory....

No ta pogoda,z tego co patrzyłem to po 20 może się wystartuje

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Nigdy nie miałem drugiej połówki i oby tak dalej. Trzeba trwać w postanowieniach.

Nawet jak głupie są? 

Kóniec tematu 

Opublikowano
7 godzin temu, 6465 napisał:

Na zakupy😁 przejeżdżam koło parkanu to na Piotrka dołek wygrzebany na nowym cmentarzu. Dowiedziałem się że nie miał u teściów lekkiego życia. On to zrobił gdzieś za granicą, jeden mówi w Belgii drugi na Węgrzech? 😔

Targnął się? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v