Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, 6465 napisał:

Na zakupy😁 przejeżdżam koło parkanu to na Piotrka dołek wygrzebany na nowym cmentarzu. Dowiedziałem się że nie miał u teściów lekkiego życia. On to zrobił gdzieś za granicą, jeden mówi w Belgii drugi na Węgrzech? 😔

Nie wiem, nie znałem się z nim aż tak. A i jak się stamtąd wyprowadziłem to już się chyba z nim nie widziałem

Opublikowano
Łolek napisał:

Dziwicie się w razie draki  w naszym kraju to kto będzie spierniczać jako pierwszy robotnik, chłop czy celebryctwo i nowobogackie  z miast 

Normalne. Biednych nie stać żeby uciec.

• Like 1
Opublikowano
35 minut temu, Łolek napisał:

Dziwicie się w razie draki  w naszym kraju to kto będzie spierniczać jako pierwszy robotnik, chłop czy celebryctwo i nowobogackie  z miast 

Ma Pan rację......

Najbardziej mnie bawi,że jedzie rodzina trzy osobowa,i za ch*j ....matki z dzieckiem (na komplet w samochodzie) ze sobą nie zabierze🤷A niby tam taka jednosc 

@Pafnucy będzie taki musli cielakom smakować 🤔

IMG20220312114704.jpg

Opublikowano
6465 napisał:

Przerwa na kawę bo pod cmentarzem samochodów i ciężarówek jak na odpuście. Nie ma co tam z gównem jeździć.

Ciężarówek? Ruskie trupy wam tam przywieźli?

Opublikowano

ehh straciłem nadzieję na te zbliżenie międzynarodowe 😪

A myślałem że jeszcze w międzyczasie pomogły by stodole sprzątać  i kręgosłup wyleczyć A tu lipa🥴😪

Opublikowano
7 minut temu, Baks00 napisał:

Ma Pan rację......

Najbardziej mnie bawi,że jedzie rodzina trzy osobowa,i za ch*j ....matki z dzieckiem (na komplet w samochodzie) ze sobą nie zabierze🤷A niby tam taka jednosc 

@Pafnucy będzie taki musli cielakom smakować 🤔

IMG20220312114704.jpg

A Ty czemu mnie na pany walisz co ja ci zrobiłem 

Opublikowano
6465 napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Ciężarówek? Ruskie trupy wam tam przywieźli?

Przyjechali hołd oddać kierowcy co osierocił 2 małych dzieci.

No to chyba, że. Co jemu? Zmarło się na coś?

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

A myślałem że jeszcze w międzyczasie pomogły by stodole sprzątać  i kręgosłup wyleczyć A tu lipa🥴😪

Za 100 czy 200 bez problemu ogarniesz 

Opublikowano
Łolek napisał:

A Ty czemu mnie na pany walisz co ja ci zrobiłem

Po prostu jesteś stary, Marek. 😉

HF86 napisał:

A w tej stodole kilka ukrainków umieścić?

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Po prostu jesteś stary, Marek. 😉

A w tej stodole kilka ukrainków umieścić?

A niech by już rozbieraly od środka i bele delikatnie wytaczac trzeba .pzu jednak dalej się spisuje 👍

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

Za 100 czy 200 bez problemu ogarniesz 

jeszcze żem piękny i prawie młody .A jak bardzo ładna to i od niej pieniędzy nie wezmę. przecież to kobiety w potrzebie 🤭

Opublikowano

3 sosny znalazł suche, przyciągmiete z rana i pociete już.

Teraz poczytać co pisaliscie.

4 godziny temu, radekz200 napisał:

Rysiu ładny ryk silnika? 😂

Może być, ale coś dym nie lecii jak to w 60tce.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v