Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
58 minut temu, Karol6130 napisał:

Już dawno

IMG_20220312_063624.jpg

To co? Może tak przy sobocie sie zamienimy? 

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Dawaj 

ale wiesz jaka zamiana?

piniendze na bycka.

dawaj adres i cenę i za godzinę ze śwagrem bedziem!

5 minut temu, 6465 napisał:

O będzie widzę litkup. Do którego przyjechać?

wszystko jedno. sądzę że uroczystości rozwiną się szerzej.

Opublikowano

Ocho, zapowiadaj mszę po ukraińsku, zaraz będziemy gośćmi we własnym kraju

Opublikowano
11 minut temu, Pafnucy napisał:

ale wiesz jaka zamiana?

piniendze na bycka.

Czerwony dywan będzie ?

A Karol przywita cię chlebem i solą 🙊

Opublikowano
12 minut temu, Pafnucy napisał:

ale wiesz jaka zamiana?

piniendze na bycka.

Coś mi się zdaje że uroczystości nie będzie bo ony coś z tobą handlować nie chcą 🤷

Opublikowano

no raczej nie inaczej.

2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Czerwony dywan będzie ?

A Karol przywita cię chlebem i solą 🙊

Opublikowano (edytowane)

Czas brać się gnój rozwieźć i przyorać po południu u siebie i u sąsiada bo on już drugi dzień wozi 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

To zimowy nagar z mfa wyleci przez tłumnik 🤔

Trochę przez zimę się. Zgarbił to trzeba przeprostować i pajęczynę wydmuchnąć. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Nie ma wyjścia 

Karol ale czemu napisałeś w ogłoszeniu, że ten byk zdrowszy od rolnika 

I czemu Bolek że cienki czy jak🤔😉

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

pany pany ja wczoraj zasnąłem o 21 i spałem do 22 potem mnie obudził straszny sen i już nie zmrużyłem oka. pamiętacie jak u dziadka w szopie widziałem zjawę lub diabła? Więc tak chodzę po tej szopie u dziadka i nagle takie spostrzeżenie, że za chwile coś się stanie, coś niewytłumaczalnego, ale poczułem jakiś spokój , dziwną błogość, wyszedłem na zewnątrz i czuję , że to za chwilę i wtem patrzę a po podeście u dziadków chodzi listonosz z torbą, bardzo stary człowiek , ale taki jakiś dziwny nieprzyjazny. więc myślę, że złapie i zamknę intruza, jeśli mam omamy to zniknie, a jak prawdziwy to będę miał dowód na życie pozagrobowe. pobiegłem, a on zaczął uciekać, złapałem go po 200 metrach za torbę, jednak on ja zrzucił i zniknął. torbę jednak miałem i myślałem, że mam dowody i zobaczę, co się z nią stanie i wtedy poczułem, że ktoś mnie szturcha. obudziłem się a to ojciec i mówi, ze przyszedł bo strasznie krzyczałem przez sen. także sami widzicie zagadka nadal nie wyjaśniona. nie wiem co dalej, jak już spałem przyszła wiadomość,  będą robić , ze mną wywiad na temat myśli samobójczych. opowiem potem jak przebiegał i o co pani pytała. kolego @Krzak pisz jak najwięcej swoich przemyśleń, oni to proste chłopy, ktore myślą tylko jak skibę zabrać sąsiadowi to nie chcą słuchać takich rzeczy, a szkoda ,bo są to treści głębokie i zmuszające do refleksji nad swoim życiem. mam nadzieję, ze odnajdę i ja w nich drogę do Boga.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v