Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
leber napisał:

1 minutę temu, DANDYS napisał:

już robię obowiązek społeczny i zgłaszam Cię 😄😄😄🤣🤣🤣😂😂

ale ja naprawdę nie jestem zaden cebulij, a taką informację otrzymałem od moderatora. nie wolno tak robić trzeba sprawdzić, czy piszę prawdę a nie wyrzucać. ja loguje się z ostrowca proszę to sprawdzić ip i tak dalej i nie wierzę że tamten osobnik też jest stąd. Robią mi wielką krzywdę nie wiem kto jest tamten osobnik ale przysięgam to nie ja. ja chcę tu być i pisać z wami kolegami, bo moje życie jest bardzo smutne a tu mogę być kimś i mam kolegów.

od jakiego moderatora? 🤣🤣🤣a skąd znasz swoich kolegów stąd,jak dopiero tu przyszedłeś anie jesteś celbulij?

Opublikowano

bo jest mi źle. nie będę już pisal o chorobach postarm się was nie denerwować, bo wiem, ze to nie wygodne tematy, choć warto je poruszać w tym temacie bo są często uczęszczane.

2 minuty temu, DANDYS napisał:

od jakiego moderatora? 🤣🤣🤣a skąd znasz swoich kolegów stąd,jak dopiero tu przyszedłeś anie jesteś celbulij?

byłem tu już, bartek mnie wyrzucił za multikonto z cebulij tak napisał , a ja to nie on i odwrotnie, jak znowu przyjdzie bartek to niech sprawdzi skąd się loguje nie mam nic do ukrycia i piszę tylko w tym temacie nie robie spamu gdzie indziej bo tu mam najwiecej kolegów, choćby @pafnucy1 ale go nie zaczepiam bo sobie tego nie życzy, ale gregor zawsze ze mną pogada

Opublikowano
33 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Ja też se robię 🙊

IMG_20220311_152349.jpg

Specjalnie jechałeś, wydałeś duże pieniądze na paliwo żeby kupić te ruskie? 

13 minut temu, superfarmer02 napisał:

@Karol6130 to jest posiłek a nie jekieś zimnioki szczerbata siekierą ciosane 

IMG_20220311_154902.jpg

Ze śmalcem? 

Opublikowano
12 minut temu, leber napisał:

bo jest mi źle. nie będę już pisal o chorobach postarm się was nie denerwować, bo wiem, ze to nie wygodne tematy, choć warto je poruszać w tym temacie bo są często uczęszczane.

byłem tu już, bartek mnie wyrzucił za multikonto z cebulij tak napisał , a ja to nie on i odwrotnie, jak znowu przyjdzie bartek to niech sprawdzi skąd się loguje nie mam nic do ukrycia i piszę tylko w tym temacie nie robie spamu gdzie indziej bo tu mam najwiecej kolegów, choćby @pafnucy1 ale go nie zaczepiam bo sobie tego nie życzy, ale gregor zawsze ze mną pogada

Siemaneczko 🙋‍♂️ Panie...a jak tam Twoje gardło, wyleczyłeś?🧐

Opublikowano
11 minut temu, leber napisał:

Witaj drewnopopulus🤣

Piękna pogoda dziś  w Ostrowcu.

Nawet ludzie na spacerach. Wyrwałeś się z nory?

Czy w kompie szczęścia szukasz?

Idź do galerii na ludzi popatrz, w KFC zjedz szprycowanego kurczaka i życie stanie się piękniejsze.😁

Ja zaraz jadę do castoramy. Kupię jakie kwiatki i zawór kulowy wymienię bo ciulowo kupiłem

Opublikowano

Też ma nie daleko.  Choć do KFC ma rzut beretem. 

Pewnie poniżej 1km? Prawda drewniak?

Opublikowano
54 minuty temu, leber napisał:

sprzętami bym robił a w ksegarni też trzeba mieć zdrowie , nie mieć depresji bo ostatnio często mnie łapie i nie mogę się pozbierać, na rolnictwie bym wstawał kiedy chcę bo oczywiście bym nie miał zwierzaków. to co mnie straszyło to nie były strachy tylko mi się tak wydawało to znaczy ja to widziałem, ale to dzialo się w mojej głowie, choć nadal się boję i jak jestem u dziadków to wszędzie idę z dziadkiem albo z babką

Psychiatra zaprasza z takimi objawami. 

Opublikowano
4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Kurła a ja do maka 15km 🤦 a do KFC 20km 🤷

Ja w tej chwili do maca 300m, KFC 1,5km🤭

Kupić Ci coś? masz 1,5 godziny na decyzję🤣

Opublikowano
Łolek napisał:

😯😲🤣 Ty se najpierw psa kup, a potem kolegów szukaj  3 minuty temu, Karol6130 napisał: A gdzie łogórek🤔 Chyba ogarek 😉

nie wymawiaj tego 🤦‍♂️🙈😱🤪😁

Opublikowano
Agrest napisał:

4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Kurła a ja do maka 15km 🤦 a do KFC 20km 🤷

Ja w tej chwili do maca 300m, KFC 1,5km🤭

Kupić Ci coś? masz 1,5 godziny na decyzję🤣

Jak często się tam tuczysz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v