Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Ale jak się walczy

z kim? o co?

Opublikowano
Przed chwilą, krilan06 napisał:

Co z tej saletry skoro do tej pory od 28.lutego non stop przymrozki, i w dodatku jeszcze tydzień zapowiadają 

A co ma być? Rozpuściła się i w ziemi leży, przecież nie uciekła, na drugi dzień rano już ani granulki nie było. Od soboty coraz cieplej. 

Opublikowano
Łolek napisał:

2 minuty temu, Ursus932 napisał:

@6465 Tomek a Twoja przyczepa zarejestrowana jest jako rolnicza ?

Nie jako lotnicza

Siemanko druzja 🙋‍♂️

Podobno ktoś tu tęsknił 

a gdzie Ty był jak Cie nie było 🤔

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Masz babę to się raz dwa rozprawi jak trzeba. 

Grzesiu bież ze dwie 😂

Moja się nie zgadza narazie 😬

ukrainki chciałeś zaprosić 🤔🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Mam nadzieję, że żadna do drzwi nie zapuka, trzeba się podszkolić jak nieproszonych gości przeganiać w obcym języku 👀

O rowerze myślałem zboczuchu 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Z czym ciężko ??

Przegląd co roku i 170 zł chyba 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Mam nadzieję, że żadna do drzwi nie zapuka, trzeba się podszkolić jak nieproszonych gości przeganiać w obcym języku 👀

Idi na ch...

Wysylaj do mnie, jak Merylin by nie było to bym co ciapnął. A i Ukraince by może co ukuli 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Idi na ch...

Wysylaj do mnie, jak Merylin by nie było to bym co ciapnął. A i Ukraince by może co ukuli 

Trzeba się kobit pozbywać jak się by pchały bo przecież po co ja mam się denerwować, ja mam nadciśnienie...

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

A niech będzie, z życiem

ale zwyciężyłeś? 👍🥇

Opublikowano
18 minut temu, krilan06 napisał:

Co z tej saletry skoro do tej pory od 28.lutego non stop przymrozki, i w dodatku jeszcze tydzień zapowiadają 

To kiedy siać ? Bo myślałem jutro zaczynać

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Trzeba się kobit pozbywać jak się by pchały bo przecież po co ja mam się denerwować, ja mam nadciśnienie...

Nie taki diabeł straszny jak go malują 

received_3151737398481352.jpeg

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, kris91 napisał:

Ona do drzwi, a Ty ją 🙊🙊🙊🙊

Kopa w 4 litery, zresztą brama zamknięta, furtkę jeszcze na klucz zamknąć i przez płot by trzeba skakać 👀 Tylko jak ja będę wracał po pijaku od sąsiada i klucz gdzieś przekicham 🤔

Edytowane przez Chłoporobotnik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v