Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Kolejny przeciwko... Ech kurła. 

+2 stopnie.

Ba przeciwko. Ale co drugi dom niech będzie taki Pjoter to i ta masowa produkcja niepotrzebna 

Kolejny przeciwko... Ech kurła. 

+2 stopnie.

Ba przeciwko. Ale co drugi dom niech będzie taki Pjoter to i ta masowa produkcja niepotrzebna 

Opublikowano

W sumie coś w tym jest, nikt o całkowicie zdrowych zmysłach się w grzebanie w ziemi, bez większych korzyści nie bawi. 

A ja? 3 krowy i jeden cielak. Dwa cielaki to by wszystkie mleko wypiły, a tak to Merylin do kawy ma a i budyń czasami zrobi 🙄

Opublikowano
Bananek napisał:

bratrolnika napisał:

Rysiek, do Volva nic nie potrzebujesz??? akurat chłopaki na części będą cięli

Ja potrzebuje fallusy do focusa.

od golfa mam 17stki

i do Volvo też mam 15stki

trzeba na 16w golfie zostać mniej palić będzie 🙊

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Ekogroszek w obi po 2000😭 

I na myjni jakoś czas szybciej ulatuje z licznika....

1300zł za węgiel kostkę to dobra cena na dzisiejsze czasy? 🙊🙊🙊🙊

Opublikowano

są agenty ze suszarką jeszcze żeby szybko wysechl. doba żeby trochę się nauczył chodzić i wio. 

nie trawię takich pazer wstretnych 😡😤

Opublikowano
3 minuty temu, HF86 napisał:

są agenty ze suszarką jeszcze żeby szybko wysechl. doba żeby trochę się nauczył chodzić i wio. 

nie trawię takich pazer wstretnych 😡😤

Aż tak to nie ale w czwartek kupiec po cielaki był i krowa się w nocy ocielila. Zabrał co było Merylin przyszła i mówi "a tego czemu nie sprzedales?" 😂 mówię daj mu wyschnąć chociaż. 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

Jakby jakieś coś ładne to może i ja by do ciebie podjechał. 😉

Byś nie był ten najdalszy co do mnie po cielęta przyjeżdża ,nie było by satysfakcji  ,czy to warto ? 😉

Opublikowano
kizak napisał:

2 godziny temu, Bananek napisał:

Jakby jakieś coś ładne to może i ja by do ciebie podjechał. 😉

Byś nie był ten najdalszy co do mnie po cielęta przyjeżdża ,nie było by satysfakcji  ,czy to warto ? 😉

Ale najfajniejszy. 😉

• Like 1
Opublikowano

oj nie. poczytaj to będziesz wiedział. wiesz która flanka. 

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

może być wasz wspólny a ja wypiję 🤭😁

Tak to nima😄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v