Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Auto masz z kimś we współwłasności ? 

A skąd, u mnie wszystkie graty tylko na mnie rejestowane

2 minuty temu, Strongman napisał:

Ja mam w takim biurze ze tam, mają ileś zakładów ubezpieczeń i jak się kończy polisa to dzwonią z propozycją gdzie taniej, czy się przenoszę czy zostaje i oni to wszystko załatwiają.

Do tej pory najtaniej było właśnie w TUWie

Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

Póki co przysłali ofertę na przyszły rok, do 14 marca jeszcze aktualna polisa obowiązuje

Niby ten mój przedstawiciel ma dużo firm, ale w tym TUW zawsze było najtaniej 

No, poza motorem, bo ten akurat najtaniej w PZU wychodzi

No a mi podnieśli o 25%, a przynajmniej próbują

Ofertę to bezpośrednio TUW przysyła, nie przedstawiciel lokalny

A może przez krawężnik 😁 

I znowu to coś na ekranie

Opublikowano
24 minuty temu, bratrolnika napisał:

No i mi tyle w górę poszło...

Trzeba chyba gdzieś indziej zacząć szukać, po 15 latach zerwać związek z TUWem

Jutro za majstra robię, @gregor1284 konkurencję będę robił

Niestety nie w moim przypadku....

Nie lubimy konkurencji 🤔

Opublikowano

Reklamy na tym forum bywają dość dokuczliwe. 

Co do mojego pytania nie wielu wie że jest też zwyżka za wiek kierowcy powyżej chyba 70 roku życia. 

Ja trzymam się PZU z racji AC, polisę przygotowuje mi agent PZU. Ten sam agent ubezpiecza też dom itp. 

Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał:

A właściciel o tym wiedział 🤔

też z ubezpieczeniem mam taką Panią co tydzień wcześniej dzwoni że się kończy i często za ile znalazła najtaniej. 

Od właściciela kupione, po 20 taniej niż walki z nadleśnictwa 

3 minuty temu, hubertb napisał:

Co do mojego pytania nie wielu wie że jest też zwyżka za wiek kierowcy powyżej chyba 70 roku życia. 

Ja trzymam się PZU z racji AC, polisę przygotowuje mi agent PZU. Ten sam agent ubezpiecza też dom itp. 

Takim zgredom to powinni odbierać prawo jazdy 

2 minuty temu, Bananek napisał:

Pewnie i Łolek też, bo on zawsze jak ja 😂

A Ty zawsze jak ja 🙊

Opublikowano
bratrolnika napisał:

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

może przez krawężnik

Przeciez nigdzie tego nie zgłaszałem, bo i co by to dało, jak AC nie mam

No skoro można wystawić wezwanie do wyjaśnień bankomatowi to czemu myślisz, że nie dałoby się pociągnąć do odpowiedzialności krawężnika. Choćby jakiś mandat czy coś.

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Zgredom ? A to co wiecznie młody będziesz? Władek w takim wieku wojnę sobie urządza a ty mu chcesz prawko zabrać. 

U nas ta kadra próbującą zarządzać też nie w wieku poborowym. Ja nie myślę takiego wieku dożyć, chłopie. Ja abym 30 dożył 

Opublikowano
1 godzinę temu, DANDYS napisał:

tak, już kręcę

Skręciłeś?

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

U nas ta kadra próbującą zarządzać też nie w wieku poborowym. Ja nie myślę takiego wieku dożyć, chłopie. Ja abym 30 dożył 

30 zleci nawet nie wiesz kiedy. 

• Sad 1
Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Nie nie. Ja mądrzejszy. 😉

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Od kury chyba

Hmmm 🤔

Czyli jak rozumieć?

Jesteście na etapie drobiu?

Zbyt krytycznie się oceniacie🤭

Opublikowano
19 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie lubimy konkurencji 🤔

Raczej jednorazowa akcja

18 minut temu, hubertb napisał:

Ja nawet połowy z tej 70 nie mam

Też u jednego mam dwa auta, motor, przyczepkę, i dom

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, gregor1284 napisał:

się postarasz  to i tak może być 🤨

Edytowane przez HF86
Opublikowano

Oki, zrozumiałem i pamiętam o co ta riposta🤭🤭🤭

Opublikowano
24 minuty temu, gregor1284 napisał:

Panie, 50 to sobie daję max. Raczej nie widzę siebie jako ponad 80 letniego dziadka pchającego się do roboty w polu albo przy pszczołach jak Senior. 

Opublikowano
16 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie wtrącaj się między wódkę a zakąską

Cicho dzieci po za uszy wytargam☝️

Się ujeździłem  cały dzień nakazy podatkowe rozwozilem po wsi jeszcze jutro z 5 domów i  gotowe można myśleć o robocie 

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Cicho dzieci po za uszy wytargam☝️

Się ujeździłem  cały dzień nakazy podatkowe rozwozilem po wsi jeszcze jutro z 5 domów i  gotowe można myśleć o robocie 

Pod wpływem? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v