Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, DANDYS napisał:

ktoś wie z czego pasuje alternator do 80?

Zawierz do regeneracji bo co sprzedają to uchwyty trzeba przerabiać.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał:

Ładna pogoda trzeba brać się za 🌞💩

ps beczka i traktor z aktualnym przeglądem i oc 

1704BEB4-C65C-4E0C-AB5E-B1FA959AEC0F.jpeg

No ja też trochę pojeździł z beczułą. 😁

20220301_133129.jpg

Opublikowano
28 minut temu, Agrest napisał:

Prognozy do 15 marca dają zero opadów deszczu. Ciulowo się zapowiada.

Mi tam narazie starczy wody, ale po 20 może padać 

14 minut temu, MonteChristo napisał:

Ja pierdaczę, poszedłem kupić sól i znajomą mówi, że przyszła baba i wykupiła wszystko ok 40 kg 🤦‍♂️

Daj adres to Ci wyślę ze szklankę 😂

Mam w stodole ze 20 kilo do sypania po podwórku kupiłem 

Opublikowano
10 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Słychać wybuchy, wjater od ruskuch niesie echo

Mialem pisac wlasnie @Rolnik1973 Ojciec do mnie dzwonil ze rano wojsko postawiło wieżę nadawczą. Kiedys byl sklad buraczany a teraz sasiad slome tam skladuje. Dwoch zolniezy narazie pilnowalo. Ale tam to od ukrainy wiec mobilizacja pełna

• Like 1
Opublikowano
Strongman napisał:

2 minuty temu, DANDYS napisał:

Zawierz do regeneracji bo co sprzedają to uchwyty trzeba przerabiać.

jak patrzalen to wszystko do wyrzucenia calu środek, raczej nie warto robić..

Opublikowano
HF86 napisał:

wczoraj rozmowa z wetem. sam jest w szoku ze zwierzeta też bez żadnych papierów puszczają. tyle lat walk z różnymi chorobami zwierząt, A my to na własne życzenie bierzemy. 

epoka cowida, A te debile nawet temperatury nie badają 🙉

dokumenty, A na uj to komu, poco się przejmować czy przypadkiem kurw, kryminalistów, zlodzieji i agentów nie lokujemy w Polsce. 🥴

Tam nie jeden papierosami załadowany 🙊🙊🙊

radekz200 napisał:

Serio Rysiu słychać wybuchy 😱

Tocik wiatr z północnego zachodu 🤔🤔🤔

• Haha 1
Opublikowano
34 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Może na pierwszy pokos siana 🙊

Kiedyś zbrakło soli do sypania na kostki siana i pojechaliśmy do Tesco po 20 kg to przy kasie się pytała po co nam tyle soli 🤣

wczoraj byłem po śruby i nakrętki na wiatę, wyszło 12kg, gość się pyta co będę robił, to mu mówię że budę dla psa

32 minuty temu, DANDYS napisał:

pewnie od większości aut osobowych, poszukać ci jakiegoś???

26 minut temu, Karol6130 napisał:

Mam w stodole ze 20 kilo do sypania po podwórku kupiłem 

w robocie pod wiatą chłopaki mają z 10 ton drogowej w workach

Opublikowano
2 godziny temu, Karol6130 napisał:

Dla nich już bez różnicy pod którym butem będą. 

Ale chyba pod ruskim jednak miały by więcej "wolności" 

Nareszcie decyzja przyszła. 

Zaebali 2 ary, i to na prostej działce. 

Na tuzach są esy flores, rąby, trójkąty, to się zgadza. 

Ciekawe czy naprawdę czy liczyć nie potrafią 😂

U mnie się dojebczyli że za dużo podałem na jednej działce 🤭 a tyle lat było ok🙄

1 godzinę temu, marulekk napisał:

@stempos1980  może być???

IMG_20220301_124426_831.jpg

@stempos1980  może być???

Ogólnie ok tylko co zastosowałeś w rurę  jako wzmocnienie?

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, kris91 napisał:

Prawie jak w kogiel mogiel 🙊🙊🙊🙊🙊

Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Trzeba co wypić

IMG_20220301_145203.jpg

Młody 🤨 tobie to takie coś. 🤭

image.png

Opublikowano
37 minut temu, stempos1980 napisał:

U mnie się dojebczyli że za dużo podałem na jednej działce 🤭 a tyle lat było ok🙄

Ogólnie ok tylko co zastosowałeś w rurę  jako wzmocnienie?

Znaczy że gdzie??? 

Metalowe rurki zalane w ziemi, wystają ok 50cm i na to nasadzone plastikowe. Góra idą wzdłuż dwa podciągi i plastik przykręcony do nich

Opublikowano
25 minut temu, marulekk napisał:

Znaczy że gdzie??? 

Metalowe rurki zalane w ziemi, wystają ok 50cm i na to nasadzone plastikowe. Góra idą wzdłuż dwa podciągi i plastik przykręcony do nich

Latem się okaże czy ten plastik na słońcu jak będzie pracował 

Wykonanie i zamysł jak najbardziej ok

• Thanks 1
Opublikowano
HF86 napisał:

dokumenty, A na uj to komu, poco się przejmować czy przypadkiem kurw, kryminalistów, zlodzieji i agentów nie lokujemy w Polsce. 🥴

Dziś w radio jeden z strażników granicznych chwalił się, że cała odprawa dla jednej osoby trwa lekko ponad minutę. 🙉 Kiedyś na samej tamożni stało się pod pół godziny.

DANDYS napisał:

Wincyj bydła ma jak stary😄

Jak sprawy? Próbowałeś jak mówiłem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v