Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, DANDYS napisał:

ktoś wie z czego pasuje alternator do 80?

Zawierz do regeneracji bo co sprzedają to uchwyty trzeba przerabiać.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał:

Ładna pogoda trzeba brać się za 🌞💩

ps beczka i traktor z aktualnym przeglądem i oc 

1704BEB4-C65C-4E0C-AB5E-B1FA959AEC0F.jpeg

No ja też trochę pojeździł z beczułą. 😁

20220301_133129.jpg

Opublikowano
28 minut temu, Agrest napisał:

Prognozy do 15 marca dają zero opadów deszczu. Ciulowo się zapowiada.

Mi tam narazie starczy wody, ale po 20 może padać 

14 minut temu, MonteChristo napisał:

Ja pierdaczę, poszedłem kupić sól i znajomą mówi, że przyszła baba i wykupiła wszystko ok 40 kg 🤦‍♂️

Daj adres to Ci wyślę ze szklankę 😂

Mam w stodole ze 20 kilo do sypania po podwórku kupiłem 

Opublikowano
10 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Słychać wybuchy, wjater od ruskuch niesie echo

Mialem pisac wlasnie @Rolnik1973 Ojciec do mnie dzwonil ze rano wojsko postawiło wieżę nadawczą. Kiedys byl sklad buraczany a teraz sasiad slome tam skladuje. Dwoch zolniezy narazie pilnowalo. Ale tam to od ukrainy wiec mobilizacja pełna

• Like 1
Opublikowano
Strongman napisał:

2 minuty temu, DANDYS napisał:

Zawierz do regeneracji bo co sprzedają to uchwyty trzeba przerabiać.

jak patrzalen to wszystko do wyrzucenia calu środek, raczej nie warto robić..

Opublikowano
HF86 napisał:

wczoraj rozmowa z wetem. sam jest w szoku ze zwierzeta też bez żadnych papierów puszczają. tyle lat walk z różnymi chorobami zwierząt, A my to na własne życzenie bierzemy. 

epoka cowida, A te debile nawet temperatury nie badają 🙉

dokumenty, A na uj to komu, poco się przejmować czy przypadkiem kurw, kryminalistów, zlodzieji i agentów nie lokujemy w Polsce. 🥴

Tam nie jeden papierosami załadowany 🙊🙊🙊

radekz200 napisał:

Serio Rysiu słychać wybuchy 😱

Tocik wiatr z północnego zachodu 🤔🤔🤔

• Haha 1
Opublikowano
34 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Może na pierwszy pokos siana 🙊

Kiedyś zbrakło soli do sypania na kostki siana i pojechaliśmy do Tesco po 20 kg to przy kasie się pytała po co nam tyle soli 🤣

wczoraj byłem po śruby i nakrętki na wiatę, wyszło 12kg, gość się pyta co będę robił, to mu mówię że budę dla psa

32 minuty temu, DANDYS napisał:

pewnie od większości aut osobowych, poszukać ci jakiegoś???

26 minut temu, Karol6130 napisał:

Mam w stodole ze 20 kilo do sypania po podwórku kupiłem 

w robocie pod wiatą chłopaki mają z 10 ton drogowej w workach

Opublikowano
2 godziny temu, Karol6130 napisał:

Dla nich już bez różnicy pod którym butem będą. 

Ale chyba pod ruskim jednak miały by więcej "wolności" 

Nareszcie decyzja przyszła. 

Zaebali 2 ary, i to na prostej działce. 

Na tuzach są esy flores, rąby, trójkąty, to się zgadza. 

Ciekawe czy naprawdę czy liczyć nie potrafią 😂

U mnie się dojebczyli że za dużo podałem na jednej działce 🤭 a tyle lat było ok🙄

1 godzinę temu, marulekk napisał:

@stempos1980  może być???

IMG_20220301_124426_831.jpg

@stempos1980  może być???

Ogólnie ok tylko co zastosowałeś w rurę  jako wzmocnienie?

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, kris91 napisał:

Prawie jak w kogiel mogiel 🙊🙊🙊🙊🙊

Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Trzeba co wypić

IMG_20220301_145203.jpg

Młody 🤨 tobie to takie coś. 🤭

image.png

Opublikowano
37 minut temu, stempos1980 napisał:

U mnie się dojebczyli że za dużo podałem na jednej działce 🤭 a tyle lat było ok🙄

Ogólnie ok tylko co zastosowałeś w rurę  jako wzmocnienie?

Znaczy że gdzie??? 

Metalowe rurki zalane w ziemi, wystają ok 50cm i na to nasadzone plastikowe. Góra idą wzdłuż dwa podciągi i plastik przykręcony do nich

Opublikowano
25 minut temu, marulekk napisał:

Znaczy że gdzie??? 

Metalowe rurki zalane w ziemi, wystają ok 50cm i na to nasadzone plastikowe. Góra idą wzdłuż dwa podciągi i plastik przykręcony do nich

Latem się okaże czy ten plastik na słońcu jak będzie pracował 

Wykonanie i zamysł jak najbardziej ok

• Thanks 1
Opublikowano
HF86 napisał:

dokumenty, A na uj to komu, poco się przejmować czy przypadkiem kurw, kryminalistów, zlodzieji i agentów nie lokujemy w Polsce. 🥴

Dziś w radio jeden z strażników granicznych chwalił się, że cała odprawa dla jednej osoby trwa lekko ponad minutę. 🙉 Kiedyś na samej tamożni stało się pod pół godziny.

DANDYS napisał:

Wincyj bydła ma jak stary😄

Jak sprawy? Próbowałeś jak mówiłem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v