Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Działa? Działa. 

Pompka nie mechaniczna? Nie. 

Nara. 

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

to i w mf-ie włączysz wom i tyż powiesz działa podnośnik ? działa xD ja nie powiedziałem że nie działa tylko po co katujesz rozrusznik? a jak byś miał słaby aku to co ? albo nawet w twoim szrocie spod chmurki woda na tłoki by poszła i co jak byś spuszczał ? 

Opublikowano (edytowane)

Ale wymyślasz. Coraz gorsze masz pomysły. 

Wytłumaczyłem jasno i przejrzyście. Sam przyznajesz ze dziala, to czepiasz sie sam już nie wiesz czego. 

Napisz jeszcze ze co by bylo jak by babka wąsy miała 😁

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
9 godzin temu, kris91 napisał:

Potrzebuję 4 litry benzyny do piły i nima gdzie kupić, a z samochodu nie da się spuścić 🙊🙊🙊

Jest 6.36 ,do tej pory doczytałem ,nie wiem czy Ci kto podpowiedzial . Po 16 w Kalinowie paliwo dowieżli ,o 17 kolejek nie było ,żona tankowała ,jak co to z 10 pożyczę ,ale zadzwoń . Nie ma co sr** ,kilka cystern kolejowych jest ,na początku marca nowe dostawy [informacja z pewnego żrodła]

Opublikowano

Prezes Orlenu mówi że Polska ma paliwo

Z jakiej racji ono się zrobiło po ponad 6 zł

Sprzedając w starej cenie też by zarobili

Mówią jedno drugie robią 

I niech ktoś powie że nie jest to wyciąganie pieniędzy 

Opublikowano
stempos1980 napisał:

Dzień Dobry 

-2.5 bez wietrznie.

Panowie można się śmiać ale Wojna nikomu z normalnych ludzi nie jest potrzebna😓

dzisiaj tylko głupiemu do śmiechu bo na wybrykach rosji cierpią najbardziej niewinni ludzie...

• Like 2
Opublikowano
25 minut temu, Karol6130 napisał:

Lepiej kup zetora 

A na co Ci Zetor w wojne , po konflikcie to zastaną tylko zgliszcza a złoto wykopiesz z ziemi

Opublikowano
18 minut temu, stempos1980 napisał:

Dzień Dobry 

-2.5 bez wietrznie.

Panowie można się śmiać ale Wojna nikomu z normalnych ludzi nie jest potrzebna😓

Adam widzę myślisz trzeźwo 👍

12 minut temu, Karol6130 napisał:

Zobaczysz co się będzie działo jak Ukraina przegoni ruskich. 

Marne szanse na to 

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

A na co Ci Zetor w wojne , po konflikcie to zastaną tylko zgliszcza a złoto wykopiesz z ziemi

I co zrobisz ze złotem po wojnie?

Jeszcze kupionym w obecnym czasie

• Like 1
Opublikowano

I rządzą komuniści, co do tej pory światu bardzo nie przeszkadzało 

5 minut temu, Ursus932 napisał:

Adam widzę myślisz trzeźwo 👍

Marne szanse na to 

Wszystko zależy od Władka. 

Co do obrońców i mężów stanu na Ukrainie też bym był ostrożny. 

Mogą być dawno z ruskim dogadani, a świat widzi to co chce zobaczyć 

• Like 1
Opublikowano

Oddali by część swojego państw bez rozlewu krwi, teraz zapłacą za to i inne państwa. Nie wiem który bardziej głupi, rusek bo napadł czy  ukrainiec bo się łudzi odparciem rosji.

Opublikowano

Idz i Ty bez walki się oddaj.

18 minut temu, Karol6130 napisał:

I co zrobisz ze złotem po wojnie?

Jeszcze kupionym w obecnym czasie

Już Żydki ponabierali złota, co im to dało? Mało  któremu pomogło, Hitler miał co wywozić.

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, kizak napisał:

Jest 6.36 ,do tej pory doczytałem ,nie wiem czy Ci kto podpowiedzial . Po 16 w Kalinowie paliwo dowieżli ,o 17 kolejek nie było ,żona tankowała ,jak co to z 10 pożyczę ,ale zadzwoń . Nie ma co sr** ,kilka cystern kolejowych jest ,na początku marca nowe dostawy [informacja z pewnego żrodła]

Dzisiaj albo jutro też mają do nas przywieźć to się przejadę później z kanisterkiem, najwyżej trochę od cięcia odpocznę, ale dzięki za pomoc 👀👀👀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v