Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, 6465 napisał:

Na każdym wjeździe były psy. Tych od Sochaczewa wpuścili Kasprzaka. Jeden skubany dał radę wjechać aż na most siekierkowski🙆. Aż mu zdjęcie zrobiłem.

ten też chyba bokiem chciał ominąć blokadę :D

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

zdechły mu?

Zdaje się że kiedyś pisał że sam zrezygnował. 

Też bym zakończył tą hodowlę. 

Rysiek jakby poszedł do roboty to też było by źle bo do gospodarki ma z czego dołożyć 😂

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Zdaje się że kiedyś pisał że sam zrezygnował. 

Też bym zakończył tą hodowlę. 

Rysiek jakby poszedł do roboty to też było by źle bo do gospodarki ma z czego dołożyć 😂

a bo mu zazdroszczom i siem czepiajom....

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Silnik tam siedzi Kubota z600, 90cm szeroka. 

Mozliwe ze seria 200,przymała,to jeszcze 2 cylindry chyba z tego co wiem.

Tak ogólnie to dzięki za pamięć 👍

Edytowane przez Belaruss820
Dodanie
Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy napisał:

Radek wlej betonu w te słupki. dłużej postoją i usztywnią się.

Dobrze prawi przez jedna noc ukradli u nas, słupki ukręcili przy ziemi 🙂

Opublikowano
HF86 napisał:

eh podobno piękna pogoda od 1 marca. w nocy fest przymrozki to byczy npk będzie szedł ino szum, z przerwami na awarię oczywiście 🥴

Narpierw musowo talerzyki poturlać po tych chaszczach co u mnie tam rosną. A wtedy łobornik, łorka, i niech leży do początku maja. A w międzyczasie etaty obrobic bo już się szefowa upomina. Moją już dziś nękała od kiedy chcę zaczynać.

Opublikowano

Ale 500+🤔

Same biorą. 

To tak jak ja bym tobie zazdrościł restrukturyzacji że się załapałeś. 

U nas jest taka jedna co zawsze pokrzywdzona. 

Wzięła niskotowarowe, nie zrobiła nic za to. Wystarczyły szkolenia, kupiła też tależówkę żeby się nie czepneły. Oczywiście najtańszą, no teraz żal nie wiadomo do kogo bo się rozpada. 

Cały czas gadanie że wy to mata dużo, was stać. 

Bo wy to nic nie mówita. 

Jak powiedziałem o wapnie że za darmo pole odkwasić może to źle bo trzeba najpierw zapłacić, a i jeszcze nająć żeby rozsiać. 

Teraz chodzi pie... że lucerna jej nie urośnie bo pH słabe 

Jak by ją zasiala to też by było źle bo belowanie drogie. 

Przyczepy w lato chodzi po sąsiadach pożyczyć, jak mówiłem że jest sztywna ładna 4 to nie bo nie wywrotka. Już z 10 lat i tak jak pożyczy od kogoś to ręcznie zdejmują. 

A tu gadają że Rysiek leń. 

Opublikowano

ja bym przed talerzowka sypal i wszystko razem mieszał. 

Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

Dobrze prawi przez jedna noc ukradli u nas, słupki ukręcili przy ziemi 🙂

Pewnie kurpioki 😂

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

A tu gadają że Rysiek leń. 

bo zazdroszczom. :D

Opublikowano

może tak byc.

powiedz lepiej jak tam MF? znalazłes tam jakie defekty? bo jak tak to lepiej spać sie będzie. :D

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Nie, robią się potem takie kędziorki, a to ciężko zaorać.

fajna dawka próchnicy będzie. tylko nie zasyp jej w kolano landincem 

Opublikowano
21 minut temu, Belaruss820 napisał:

Mozliwe ze seria 200,przymała,to jeszcze 2 cylindry chyba z tego co wiem.

Tak ogólnie to dzięki za pamięć 👍

No 2 cyl i to malutkie. W niedzielę przyjechała. No może coś in ego się trafi 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Wędrowycz85 napisał:

Pewnie kurpioki 😂

Kurpie jak już by mieli coś ukraść yo nie takie byle co. Znając Kurpi to by woleli iść zanieść niż ukraść... Jak tam w zakładzie, już po kolacji? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v