Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

no a jak 😄

trzymajta kciuki, części przyszły, ide

Jakie części ?

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Nie wiem co by tu utrudniać sobie tym bardziej jak się nie ma nikogo obok siebie a z innymi kontakt ograniczony.

Funkcjonowanie. Mało który się trafi co by doradzał tak żeby zaszkodzić. Własne zdanie trzeba mieć, ale udawanie najmądrzejszego na świecie i brak pokory nie jednego już zgubiły 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, TheraRolnik napisał:

Nooo, szczególnie wiedza z matematyki bardzo potrzebna na codzień 🤣🤣

Ceny liczę sinusem i kosinusem a potem to potęguje i sprowadzam do wspólnego mianownika 🤣🤣🤣🤣

Przydaje przydaje,bez matematyki będziesz myślał jak jeden strażnik żyrandola. Somsiad ma to ja też muszę,że nieekologiczne to mało ważne 

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Funkcjonowanie. Mało który się trafi co by doradzał tak żeby zaszkodzić. Własne zdanie trzeba mieć, ale udawanie najmądrzejszego na świecie i brak pokory nie jednego już zgubiły 

Wielkie mi funkcjonowanie, co do życia potrzebne to się umie. Choć co innego jakby mi ktoś "swój" coś poradził a co innego taki ty czy sołtys na przykład z jakimś żytkiem pod ziemniaki. Jakby mi to powiedział znajomy to bym uwierzył i bym MOŻE spróbował choć technologia mi się wybitnie nie podoba.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano

Napisałbym coś jeszcze, ale to już zostawię dla siebie bo znowu wyjde na tego najgorszego...

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Wielkie mi funkcjonowanie, co do życia potrzebne to się umie. Choć co innego jakby mi ktoś "swój" coś poradził a co inny taki ty czy sołtys na przykład z jakimś żytkiem pod ziemniaki. Jakby mi to powiedział znajomy to bym uwierzył i bym MOŻE spróbował choć technologia mi się wybitnie nie podoba.

Tylko dlaczego nikt swój Ci nie doradza ?

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Wielkie mi funkcjonowanie, co do życia potrzebne to się umie. Choć co innego jakby mi ktoś "swój" coś poradził a co innego taki ty czy sołtys na przykład z jakimś żytkiem pod ziemniaki. Jakby mi to powiedział znajomy to bym uwierzył i bym MOŻE spróbował choć technologia mi się wybitnie nie podoba.

Wiesz co to lub kto to jest człowiek rozumny  inaczej homo sapiens?

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Wiesz co to lub kto to jest człowiek rozumny  inaczej homo sapiens?

Nie widzę związku przyczynowo skutkowego. 

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Tylko dlaczego nikt swój Ci nie doradza ?

Bo u nas takich technologii się nie zna, pod ziemniaki orze się na zimę a nie wiosną. Wiosenne orki zanikły razem z likwidacją hodowli. 

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

No nic poprostu czasem mnie zadziwiasz, ile ty masz lat żeby takimi rzeczami se dupe zawracać 

Marek tak tylko napisałem żeby jakoś rozmowe zacząć 🙂

Opublikowano
22 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Lubię mieć bilans dzienny choć na zero ale przeważnie się to nie udaje. Bo tak jak dziś chociażby - 162zł przegląd, 120 benzyna. Ale to się wyrówna z sobotą a nawet sobota przewyższy.

I na co tak skrobiesz nic w tym życiu nie użyjesz bo na wszystko Ci szkoda mieszkasz z ojcami rodziny nie masz a sknyrzysz 

• Like 4
Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

Przydaje przydaje,bez matematyki będziesz myślał jak jeden strażnik żyrandola. Somsiad ma to ja też muszę,że nieekologiczne to mało ważne 

Ja do liczenia mam kalkulator w telefonie, to nawet w głowie nie trzeba liczyć 🤭🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

I na co tak skrobiesz nic w tym życiu nie użyjesz bo na wszystko Ci szkoda mieszkasz z ojcami rodziny nie masz a sknyrzysz 

A po co używać, żyjąc samemu musisz mieć oszczędności bo jak ewentualnie dożyjesz, sam zostaniesz na stare lata to kto się zaopiekuje?

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Ja do liczenia mam kalkulator w telefonie, to nawet w głowie nie trzeba liczyć 🤭🤭

I z dnia na dzień coraz głupszy się przez to robisz...

I nie mówię tego stricte w stosunku do ciebie, tylko ogólnie.

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
18 minut temu, Wędrowycz85 napisał:

To i tak dwa razy mądrzejszy niż ty😎

No tak ,kto by się mógł z Tobą równać 

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A po co używać, żyjąc samemu musisz mieć oszczędności bo jak ewentualnie dożyjesz, sam zostaniesz na stare lata to kto się zaopiekuje?

No ale Tobie nie zależy, więc żyć tak długo na ile starczy sił i pieniędzy a po co się martwić co dalej ?

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v