Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
malaczarna napisał:

Chłopaki dalej ta d47 mi potrzebna przyczepka. Weźcie znajdźcie na Mikołaja 

nie wiem co chcesz tym wozić i ile ton ale poszukaj może jakiejś zachodniej. musi być kipowana na 3 strony? musi być z papierami?

Opublikowano
Przed chwilą, donweter1989 napisał:

Też macie problem z przerzucaniem stron. Aby przerzucić stronę muszę ją pierw odświeżyć 

No kilku już pisalo o tym. Ja już tak z dobry miesiąc mam jak nie lepiej...klikam w powiadomienia i zamykam to okienko i przerzuca wtedy

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Białe miałem to się wydawało jakbyś we mgle jechał. To niebieskie jest takie że widać każda krople praktycznie.

Potwierdzam ja na białych jeździłem a sąsiad na niebieskich. Niebo a ziemia 

Opublikowano
Przed chwilą, wojtal24 napisał:

nie wiem co chcesz tym wozić i ile ton ale poszukaj może jakiejś zachodniej. musi być kipowana na 3 strony? musi być z papierami?

Papiery chce. Zboże ma wozić spod kombajnu i ma być kiprowana. Męża chce uszczęśliwić.

Opublikowano
hubertb napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

na aplikacjie przejdź...

To dopiero gównianie działa. Przynajmniej na IOS. 

nie wim co to IOS u mnie na androidzie i szajsungu chodzi i jest ok

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

trzeba będzie te lampki zakupić czasem po nocy się pryska

Ja kupiłem, najpierw dwie przysłali jedna, kasę oddali. Potem domowilem druga a przyszły dwie 🤣 także jedna mam i jeszcze jedna muszę dokupić bo tamte ze skotarkiem pojechały 

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, Qwazi napisał:

Marek, jak tam mosz jeszcze trochę energii po wizycie Przemka, to weź no ten parawan posprawdzaj, bo @PRIMO straszy, że śnieg od niego idzie, a mnie tu na tym grajdole, to wszystkie pługi i piaskarki skutecznie omijają😖

Jest moc ino chęci brak 😉

24 minuty temu, stempos1980 napisał:

Marek masz teraz sprzynta to dzwoń do Kłodawy i bierz się za sypanie soli na wsi .

Będziesz miał uznanie😁 na wsi

A niech się ślizgają brat warsztat blacharski ma🤫

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, szymon09875 napisał:

To już nie na Kresy ?? 

Ponoć pod Gdańsk 

11 minut temu, jahooo napisał:

a dlaczego ty mie nic nie wspominał, że ma ?

Zapomniał ja o Tobie 🤬

8 minut temu, Łolek napisał:

@soltys48to w tym złotym to dobre jest 😋

Ciemne czy jasne w środku?

• Haha 1
Opublikowano

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

W Plusie mi powiedzieli za trzy telefony, ma każdym wszystko bez limitu i 60GB za 105 zł. W Play 140 z tym, że 60 GB na jednym a na dwóch pozostałych po 30

Sławek może ona po prostu lubi takie myzianie, a o tym gówniarzu to dla zmotywowania napomknęła🤔. Wiesz po czterdziestce to kobitki...

Byłem w orange , zasięg na neta w domu kiepski. Ofertę przedstawili drogą.

W listopadzie poprzenosiłem numery do Play bo zasięg o niebo lepszy.

Za dwa numery które były u nich i 3 przeniesione dostałem ofertę 165zł , po 120GB na numer i przez pierwszy rok umowy podwojony do 240GB

A tak wyglądała DK 79 po 9tej

20221211_091421.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Jest moc ino chęci brak 😉

A niech się ślizgają brat warsztat blacharski ma🤫

"Swoją drogą to miał pan szczęście że ten eksperymentalny odcinek drogi zrobili koło pana zakładu. 

Panie, pan wiesz ile mnie to szczęście kosztowało?!"

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v