Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał:

to na ..uj Ci tyle tego 🤪😁

Bo ja troche pracuje 🙂

Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

Temu to się powodzi. Kurde no 😜 

Jak na dziada przystało 

Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

Panowie  i panie polecicie jakieś dobre kawusie  bo już jakiś czas piję prime może by coś nowego nadmieniam że nie lubię kwasnych 

u mnie tchibo family ale tylko dlatego że w promocji było pół kilo za 12zł i kilkanascie opakowań tego stoi w domu , a że wale 0,5 na raz to musi być zapas

4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

nawet jak coś mam do zrobienia to odpuszczam jak w tv leci kabaret albo koncert bo to ważniejsze 

to się ceni , za takich co wolą ślęczeć przed tv niż cos pozytecznego robić powinni pierwsi się brać przy ściąganiu abonamentu

5 minut temu, Łolek napisał:

Nie, gotowce pije 

byle pakowane próżniowo 

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

A ja piję zwykłą kawę o nazwie Fort. Nie wiem czy to jest kwestia przyzwyczajenia, czy ta kawa jest dobra, bo inne mi zwyczajnie nie podchodzą 

Piłem różne a prima mi zasmakowała a forta nie próbowałem 

Opublikowano
34 minuty temu, Łolek napisał:

No wiem niestety 

Kurde no musi być naprawdę dobra że piją.

Opublikowano
Qwazi napisał:

A ja piję zwykłą kawę o nazwie Fort. Nie wiem czy to jest kwestia przyzwyczajenia, czy ta kawa jest dobra, bo inne mi zwyczajnie nie podchodzą 

kiedyś piło się ,,pedros,, a reklamował ją ,,gajos,, 😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

Dzięki chłopaki ,

Darek a nie miałeś czasami kupić Makite ?

Miałem, ale te 1100W względem 720W Maikty mnie przekonało do zielonej

46 minut temu, WitekRolnik napisał:

@Dziad932 Ja płaciłem 256.37, a @bratrolnika 7 gr więcej.

3 minuty temu, Łolek napisał:

a prima mi zasmakowała

Czy ta Prima co ci zasmakowała to nie przypadkiem żona @PRIMO???

• Haha 4
Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

To piła którą ojciec przydarł z roboty już starą i wyświechtaną. Jakiś czas pracowała jak się cięło więcej w terenie. Jak już się uda odpalić to kopci ale pracuje, tyle, że sznurkiem można szarpać i szarpać a gadać i tak nie chce. Kosa Stiga po zimie zapali po trzech szarpnięciach a ta franca ni uja jak już ją trzeba odpalić.

Jak tak nie chce odpalać, to aż przypomniał mi się taki filmik na YTb

Jak gość wziął pile za prowadnicę i tłuk piła ile wlezie aż się rozpadła 

Z nerwów. Husqvarna to była i chyba w Niemczech. 

To piła którą ojciec przydarł z roboty już starą i wyświechtaną. Jakiś czas pracowała jak się cięło więcej w terenie. Jak już się uda odpalić to kopci ale pracuje, tyle, że sznurkiem można szarpać i szarpać a gadać i tak nie chce. Kosa Stiga po zimie zapali po trzech szarpnięciach a ta franca ni uja jak już ją trzeba odpalić.

Opublikowano
5 minut temu, mf362 napisał:

Jak u mnie dach na domu robili i im sthil nie chciał odpalić to przeleciał z dachu, nad moim ogródkiem, pasem drogowym i wylądował i sąsiadki w ogródku 

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

weź obie w dłonie i niech żonka ci pstryknie fotkę którą mocniej obejmiesz jedną ręką , na pewno makita ma mniejszy obwód wokół silnika i do jednoręcznej pracy będzie lepsza 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, mf362 napisał:

Dobrze że w ogródku nikt nie dostał piła.

Było by śmierć na tysiąc sposobów. 

u znajomego sąsiad robił dach na domu kostce i rzucając na dół na oślep trafił kawałkiem starej blachy z obróbki w tył głowy jego blisko 70letnią matkę 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

Czy ta Prima co ci zasmakowała to nie przypadkiem żona @PRIMO???

Ćsiiiii bo Przemek jeszcze nie doi  i będzie afera 😉

• Haha 3
Opublikowano
18 minut temu, mf362 napisał:

Czkawki dostałeś?

A tak poważnie to zależy ile się używa. Jeśli dalej byłoby ogrzewanie węglem/drewnem to raczej byłaby reanimacja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v