Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, Bananek napisał:

Moja z 1974 roku. Przejazdowa. Drzwi do rwania łobornika nie było to wybilim. Trzeba sobie ułatwiać życie, a nie utrudniać. Może wystarczy wziąć się za robotę zamiast biadolić, że się nie da.

Moja z 63 na 

17 minut temu, Bananek napisał:

No chłopy, jak kończyć pracę to tylko w wielkim stylu. 😉 Jednak nie pozostało bez echa to obmacywanie młodych nauczycielek. 🤣🤣🤣

A nie młode uczennice 😅

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

Za kogo Ty mnie masz. Wolę nauczycielki.

15 tka z 8  klasy już legalna 😂

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Różnie. Ja miałem 7 dni a sąsiad 2. I tego samego dnia składaliśmy 

Na jakiej podstawie oni to szacują, na podstawie opadów w danym regionie?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Bananek napisał:

Zawsze wolałem starsze. 😉

ja też, chodź jak miałem 22 lata spotykałem się  z 16 ką, była dojrzała jak na ten wiek

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano

No , tak mi tłumaczyłeś wczoraj🤭

Opublikowano
1 minutę temu, dejmian90 napisał:

@Qwazi czyli do 10 listopada raczej powinien przyjść?

Podobno aplikacja susza działa do końca października, a tylko tam można pobrać dokumenty z oszacowania. Dopiero z tymi dokumentami można złożyć wniosek o kasę

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Na jakiej podstawie oni to szacują, na podstawie opadów w danym regionie?

Cholera ich wie. U mnie w iimgw suszy nie było, a w oszacowaniu jest. TUZ y nie występowały wogóle,a w oszacowaniu straty we wszystkich pokosach

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Podobno aplikacja susza działa do końca października, a tylko tam można pobrać dokumenty z oszacowania. Dopiero z tymi dokumentami można złożyć wniosek o kasę

Cholera ich wie. U mnie w iimgw suszy nie było, a w oszacowaniu jest. TUZ y nie występowały wogóle,a w oszacowaniu straty we wszystkich pokosach

To uj składam może może akurat przyznają

Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

To uj składam może może akurat przyznają

Pewnie, że składaj. Tylko po złożeniu zaglądaj do aplikacji. Jak tylko będziesz miał rozpatrzone to pobierz i wydrukuj tę dwa dokumenty, które Ci tam przyjdą. Bo jakby aplikacje wyłączyli to nie będziesz miał do niech potem dostępu 

Opublikowano
MonteChristo napisał:

ja też, chodź jak miałem 22 lata spotykałem się  z 16 ką, była dojrzała jak na ten wiek

Dojrzała tu i ówdzie?

• Haha 1
Opublikowano

Dojrzała tu i ówdzie?

Na ten akt nie była jeszcze gotowa, fajna dziewczyna, ale wybuchła pandemia wróciłem na wieś i kontakt się urwał, i w głowie zawróciła strsza o dwa lata

Opublikowano
24 minuty temu, Qwazi napisał:

A to nie ma przyjść na maila ten protokół cały?

Opublikowano
Bananek napisał:

MonteChristo napisał:

6 minut temu, Bananek napisał:

Za kogo Ty mnie masz. Wolę nauczycielki.

15 tka z 8  klasy już legalna 😂

też wolałem zawsze starsze podobno z wiekiem ma się to zmienić starszy kolega mi tak mówił

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v