Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na twoim miejscu to bym pierdolił jego i tą jego gospodarkę

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Tylko takie miał, a nie chciało mi się szukać gdzie indziej.

250zł to dużo czy mało bo się nawet nie orientowałem?

Na skuter lepszy nie potrzeba, na ścigacza takiego bym odradzał. Dużo to pojęcie względne, dla jednego kask za 1000 to mało a dla drugiego cena kosmos.

Zasada jest prosta: dobry kask nigdy nie będzie tani

https://www.louis.pl/marken/nolan?partner=googlesea-pl&gclid=EAIaIQobChMI8uO-mbP79gIVEE4YCh3I8wm2EAAYAiAAEgKY0PD_BwE

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, TheraRolnik napisał:

6 godzin temu, MonteChristo napisał:

Ja na twoim miejscu to bym pier**lił jego i tą jego gospodarkę

No ale jak to 

Koniec zbierania siuwaru ? 🤷

Mamuśka też tak po tobie jedzie? Czy czasem stanie w twojej obronie

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano

🙋‍♂️ dobry 2⁰C

2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Dzień dobry 🙋

Ale wiatrzysko 🤨

Trzymaj kieckę żeby Ci nie podwiało. 😁🤭🤣😂

Opublikowano

Siemanko. Obrządki zrobione, można zjeść śniadanko i do pracy. Kurka, dziś pogrzeb doszedł do planu dnia. 🥴

A, wieje ostro. Padało w nocy. (Deszcz)

28 minut temu, DANDYS napisał:

Dawid pa to

Screenshot_2022-04-05-06-04-49-870_com.facebook.katana.jpg

Screenshot_2022-04-05-06-04-58-120_com.facebook.katana.jpg

A Ty pa to. Uciekła zanim to było modne. 😉 

• Haha 2
Opublikowano

Chłopaki jeszcze myślę jakiś większy opryskiwacz wymienić , do ciapka to ile litrów, 500 da rade🤔

Opublikowano

500? Toż to jak 400l tylko do 2ha opryskasz. Szukaj 600l i jakiś drobne obciążenie na przód i będzie chodził

Opublikowano
6 minut temu, Ursus932 napisał:

Chłopaki jeszcze myślę jakiś większy opryskiwacz wymienić , do ciapka to ile litrów, 500 da rade🤔

400 biardzki mam to tak na styk z RSMem. 

Opublikowano
7 minut temu, Ursus932 napisał:

Da

Opublikowano
Bananek napisał:

Jak tam ten twój biardzki, ja jak bym stosował rsm to by sama beczka została

Opublikowano
MonteChristo napisał:

Bananek napisał:

Jak tam ten twój biardzki, ja jak bym stosował rsm to by sama beczka została

Kwestia dokładnego umycia po zabiegach.

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, MonteChristo napisał:

500? Toż to jak 400l tylko do 2ha opryskasz. Szukaj 600l i jakiś drobne obciążenie na przód i będzie chodził

200-220 litrów na ha jest wystarczająco , właśnie chodzi żeby dwa zrobić na raz

17 minut temu, adamn999 napisał:

tak ja prtskalem 500, i nam go na sprzedaż wielkopolska

Daj fotkę

10 minut temu, Łolek napisał:

Kup 1200 ciągany  

Nie ten budżet

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v