Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Targnął się? 

o czym Wy??🙆‍♂️

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Dla niektórych głupie, dla innych nie mam zamiaru się poświęcać.

dla każdego. dla Ciebie też.

oszukiwanie siebie i kogoś nie łatwe bywa.

Opublikowano
6 godzin temu, HF86 napisał:

ehh straciłem nadzieję na te zbliżenie międzynarodowe 😪

A myślałem że jeszcze w międzyczasie pomogły by stodole sprzątać  i kręgosłup wyleczyć A tu lipa🥴😪

Da radę tu w pw wysłać zrzut ekranu? Oj stosunki między narodowe na kurpiowszczyznie kwitną 😂

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, hubertb napisał:

Tanio nie będzie

Na 80% zimne luty w sterowniku ABS za 200zl miecha temu sąsiadowi ogarniałem . wysyla sie sterownik, odkrecony od bloku zaworów i ogarniaja  temat jest full firm sie ogłasza . 

Drugie 20% to czujnik w ABS , wystarczy pod kompa jak nie ma komunikacji ze sterownikiem to od winny na 99% , byly tez sterowniki nie naprawialne ale rzadziej w tym modelu wystepowaly 

Nie wiem jak dla kogo czy duży koszt, dla mnie smiesznie mały jak za bezpieczenstwo hamowania 

Edytowane przez V12
Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

No akurat trzymałem za zawias przyspawany do drzwi, który akurat był zakładany na hak

Dzięki Bogu, całe życie mam szczęście i widać dalej tak jest

Wiesz co mówi przysłowie które podobno są mądrością narodu G...i ma zawsze szczęście

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

dla każdego. dla Ciebie też.

oszukiwanie siebie i kogoś nie łatwe bywa.

To co Twoim zdaniem robić - nie mam chęci wychodzić z domu i zapoznawać kobiet, nie umiem ani z nimi rozmawiać ani do nich podchodzić. Czekać na cud, który nie nastąpi? 

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

To co Twoim zdaniem robić - nie mam chęci wychodzić z domu i zapoznawać kobiet, nie umiem ani z nimi rozmawiać ani do nich podchodzić. Czekać na cud, który nie nastąpi? 

to co robisz. ale zlituj się, i nie przekonuj że to Twój wybór. trza być by pedałem, by kobitki się nie podobały. dziś na zapiekankach w Lubartowie byłem i przyłapałem się na tym że za zgrabniejszymi tyłkami się oglądam... no co tu dodać...

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

To choć powiedz że podoba ci się oranie, bo to u somsiada 🤔

IMG_20220312_174156.jpg

Dzie zawleczka kurła jest 

29 minut temu, bratrolnika napisał:

przykleiłem plasterek z krabem i już nie widać

Taśma malarska najlepsza 

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Nie znam tego, ciało nie robi na mnie większego wrażenia. I to też się da naukowo określić jakbyś nie wiedział.

Ile masz lat?

Opublikowano

Ja wczoraj jechałem z rozsiewaczem na pole i w połowie drogi się obróciłem  a na lewym cięgle zawleczki nie było:o miałem włożyć, poszedłem do domu, a jak wróciłem to zapomniałem pójść do garażu tylko wsiadłem i jadę... Oj była by bieda jakby się wysypało...

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

to co robisz. ale zlituj się, i nie przekonuj że to Twój wybór. trza być by pedałem, by kobitki się nie podobały. dziś na zapiekankach w Lubartowie byłem i przyłapałem się na tym że za zgrabniejszymi tyłkami się oglądam... no co tu dodać...

Ja tam już się nie oglądam za żadnymi... Ot starość🤥

Bonifacy co mi insynuujesz z tymi multikontami ? 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Winnetou napisał:

Bonifacy co mi insynuujesz z tymi multikontami ? 🤔

to co wyrabiasz. wiesz co. to już niesmaczne jest. pomyśl w jakiej sytuacji ludzi czytających te bzdury stawiasz. nie powinieneś tak się bawić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v