Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Jest schaffer, ale ponad 50 raczej. 

Jakies foty masz moze?gdzies w necie krązy?jaki model wiesz?oby cos powyzej serii 300 bo te 214 czy 218 to jednak za male

Opublikowano

na starość to mam sypialnie i na dole. A piętro zrobione że łatwo można niezalezne wejście robić. 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Bogdan_ja napisał:

No ja wim że ty o głupie lampki zazdrosny... Ale ja mam wymagania i tyle... 🤔

znam takich. chleb ze smalcem na co dzień, a na pokaz wszystko. a najlepsze że większość w d*pie to ma. :D

dobra. wystarczy na dziś. becz sobie sam tam dalej bekso. :D

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

przegląd samochodu zrobiony, gyrosika zjeść i dzień udany. 

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Swoje to tu chwali jeden co ma 3 ha i wszystkich czapko kryje a gieee ma i tyle

ma kasę to kryje. nie musisz Mu ciągle zazdrościć. :D

Opublikowano

I nawet SKF takie babole wypuszcza. Wewnętrzna średnica pierścienia jest o 1,5mm mniejsza jak średnica wałka, na szczęście łożysko jest OK. Już mi się nie chciało jechać oddawać. 

IMG_20220223_102339.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Mówisz że sławek chleb że smalcem... No możliwe jak opłaci te swoje mini ratki... 🤔

To by kupił parę ha jak by miał za co 

o tobie biedne dziecię napisałem. :D

Opublikowano

Bonifacy nie prowokuj Bogdana, bo znowu spał nie będę. Widać, tam z tych urywków co pokazał, że bamber pierwsza klasa jak większość tutaj, z tą różnicą, że o ile inni przeplatają narzekanie z chwaleniem on jest konsekwentny w tym drugim😗

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

Wlewałem w te wcześniejsze 😛 tera już mi się nie chce bo i tak będą stać 😛

jak uważasz.

Opublikowano
7 minut temu, Belaruss820 napisał:

Jakies foty masz moze?gdzies w necie krązy?jaki model wiesz?oby cos powyzej serii 300 bo te 214 czy 218 to jednak za male

Silnik tam siedzi Kubota z600, 90cm szeroka. 

Opublikowano
51 minut temu, Ursus932 napisał:

@PRIMO gdzie się schowałes 😛

Ku🤬 czego ty chcesz ode mnie?🤨

W przeciwieństwie do ciebie to mam co robić w obejściu a nie siedzieć non stop na forum. 😫

Opublikowano
9 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie wiem co bierzesz ale bierz połowę.

Ty pij o połowę mniej,na zdrowie ci pójdzie.

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

Olaboga! Ropa na Litwie po 6.82 na nasze. 😱🙉

na jesień sobie po 9 kupisz 🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

Olaboga! Ropa na Litwie po 6.82 na nasze. 😱🙉

oooj. nie są żarty. będzie lada moment i u nas to samo, a nawet więcej. Putin zrobi niezły.... miszmasz.

Opublikowano

sie deszcz rozpadał. a nawet momentami śniego deszcz. zimno, mokro... no kto to widział w ... lutym.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

oooj. nie są żarty. będzie lada moment i u nas to samo, a nawet więcej. Putin zrobi niezły.... miszmasz.

Jak Araby się dogadają i zwiększą wydobycie tak jak 2 lata temu to notowania ropy mogą zjechać  i ruskie z pewnością nie zyskają na tym.

Edytowane przez Pigmei
2 minuty temu, PRIMO napisał:

Ku🤬 czego ty chcesz ode mnie?🤨

W przeciwieństwie do ciebie to mam co robić w obejściu a nie siedzieć non stop na forum. 😫

Coś taki nerwowy 

Diagnozuje  mało witaminy P

150 przelej mi na konto za diagnozę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v