Askis

Case 1056 xl elektryka

Polecane posty

Askis    1
Witam panowie problem z elektryką w case 1056 mianowicie gdy włączę światła pozycyjne i kierunkowskaz światła również przygasają jak by brak masy ale minus z akumulatora przykręcony jest bezpośrednio do ramy po przeczyszczeniu dalej to samo może ktoś wie gdzie dalej szukać przyczyny?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
bratrolnika    17885

Masa to nie tylko połączenie akumulator-rama

Musisz sprawdzić połączenie rama-lampa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Bananek    9621

A najszybciej wewnątrz lampy sprawdzić czy co nie zasniedzialo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez roxor
      Witam panowie mam do was taka prośbę chce kupić case mx 135 to mój pierwszy case i nie wiem na co trzeba zwrócić uwagę w tym ciągniku jeżeli ktoś wie coś na temat tego ciągnika to proszę o wasze rady dzięki i pzdr.
    • Przez Kobrarj455
      Witam 
      jakie spalanie ma case 4230?
    • Przez Bartek1984
      Witam potrzebuje porady, kupiłem case mxu 115 z 2005 r i zauważyłem że z biegu H przy ruszaniu do przodu lub cofaniu potrafi wybić na N i nie ruszy. W czym może być problem. Oleje filtry po wymianie. Bardzo proszę o pomoc bo już się zaczynam martwić że to koniec skrzyni. 
       
    • Przez areczek00095
      Cześć, chciałbym zapytać co może być powodem tego że w 5130 z 93r sprzęgło bierze strasznie wysoko, praktycznie trzeba zdjąć nogę z padała żeby ruszył. Przy zmianie rewersu bez sprzęgłowo rusza bardzo płynnie, bez żadnych szarpnięć. Można to jakoś wyregulować?
    • Przez mate964
      Witam panowie zakupiłem tura do case i mam problem z podłączeniem jego jak macie go podłączonego , czy w 5140 filtr oleju jest na powrocie ? Podsylam zdjęcia pompy podpowiedzcie w który przewód z pompy wpiąć zasilanie  , wpiolem  się za filtrem ale tur nie działa dopiero jak wepne się w magistralę siłowa z tyłu to rusza z góry dzięki 

×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj