Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, marulekk napisał:

Wygrał pan plakat z Tuskiem

Czemu filmy usunąłeś na FB??

Gdzie  mogę  odebrać  nagrodę  i   ja tyż  będę  na tym  plakacie  czy  sam  tusk  ?? 

Nie  wiem   czemu 🤔

1 godzinę temu, dsbh napisał:

Teraz wiadomo jaki jest Twój cel. Zdjęcie z ........

Oficjalnie  tak.  Mam ładnie  oprawione   w  ramach. I  wiesz  jak przyjeżdża  jakaś  kontrol  widzi  takie  foty   to ..... 

1 godzinę temu, dsbh napisał:

Ciekawe co by zrobił Tusk, gdyby się dowiedział, kto mu gościny udzielił 🤔 ?

Myślisz  że  nie  potrafił  by  się  zachować🤔  ??? 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

co sadzisz o wyprawie Waszem pani poseł na narty?? 

Jakieś  fotki  daj  jak  jeździ  aktualne. Bo z tego  co  wiem  to  nie była  na nartach.

Tylko  jej  synowi  którzy  posiadają  licencje  sportowe  czy  coś  właśnie  w Polsat News  o tym mówili  nie  widzę  nic   wielkiego  z  igły  widły   TVN  próbuje  przykryć  aferę  z  ich  celebrytami  których  wy szczepili   niezgodnie  z prawem

Typowa  zasłona dymna  propagandy  TVN

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Oficjalnie  tak.  Mam ładnie  oprawione   w  ramach. I  wiesz  jak przyjeżdża  jakaś  kontrol  widzi  takie  foty   to ..... 

🤔

Ja pierdziu... Ale szlachetny cel 😂... I co donosy tyz wkładasz w ramki ?.... Żeby widzieli żeś sługus obecnej władzy ?.. 🤮

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
3 minuty temu, ogarek napisał:

Ja pierdziu... Ale szlachetny cel 😂... I co donosy tyz wkładasz w ramki ?.... Żeby widzieli żeś sługus obecnej władzy ?.

Nie  jestem  tobą  aby  pisać  donosy  😎

Opublikowano (edytowane)

Czego cytujesz kapusiu?.... 

Zdjęcie konia z prezydentem im pokaż... 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

kapusiu?

Jesteś  nim  zgadza  się   na  ilu  tutaj  zakapowałeś  30-40  a może  więcej  ??

Opublikowano
8 minut temu, Denwer napisał:

Jakieś  fotki  daj  jak  jeździ  aktualne. Bo z tego  co  wiem  to  nie była  na nartach.

Tylko  jej  synowi  którzy  posiadają  licencje  sportowe  czy  coś  właśnie  w Polsat News  o tym mówili  nie  widzę  nic   wielkiego  z  igły  widły   TVN  próbuje  przykryć  aferę  z  ich  celebrytami  których  wy szczepili   niezgodnie  z prawem

Typowa  zasłona dymna  propagandy  TVN

A Jandzie zrobili zdjęcie jak ją szczepia? 

Opublikowano

A te 30 maile masz na myśli coś napisał do szefa a on cię olał publicznie... 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A Jandzie zrobili zdjęcie jak ją szczepia?

Przecież  przyznała  się   Janda  do  szczepień    więc  poco  zdjęcie  ??

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Denwer napisał:

Przecież  przyznała  się   Janda  do  szczepień    więc  poco  zdjęcie  ??

Emilewicz też się przyznała że synkowie jeździli, tylko jak się potem okazało to na szybko potem zalatwiala synkom licencje narciarskie z datą wsteczną ;) A Emilewicz na liście "konkursu narciarskiego" była i sobie jeździła mimo że licencji nie ma :)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

tylko jak się potem okazało to na szybko potem zalatwiala synkom licencje narciarskie z datą wsteczną

Jakieś  dowody  ???

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A Emilewicz na liście "konkursu narciarskiego" była i sobie jeździła mimo że licencji nie ma

Taaa  dopisane   długopisem;)   pelikan   naiwny  w to uwierzy   a  mądry  wie  że  to   próba  przykrycia    Afery  z  nielegalnymi  sczepieniami   celebrytów  TVN

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Denwer napisał:

Jakieś  dowody? 

Przeczytaj artykuły które zacytowalem :) A nie sory, wy czytacie tylko nagłówki artykułów i na tej podstawie wydajecie opinię ;) Chyba winna skoro koledzy ją krytykują i chcą usuwać z partii ;)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

ErmCLDlXYAI456s?format=jpg&name=medium

Po co została dopisana do listy skoro nie była na nartach? 🤔

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Pisowskie elity chcą się nachapac... 🤣🤣🤣... Wycinają swoich i zastraszają.... Kaczyzm wprowadzają 🤕

Opublikowano
8 minut temu, ogarek napisał:

Pisowskie elity chcą się nachapac... 🤣🤣🤣... Wycinają swoich i zastraszają.... Kaczyzm wprowadzają 🤕

Przecież im się należy jak Owsiakowi  i szefom TVN 😜

16 minut temu, Tomasz0611 napisał:

https://allpress.pl/tasmy-pis-afera-walbrzych/ Nagrali PiS-iorkow przy ośmiorniczkach ;) Jaka kultura, jaką piękna polszczyzna :) Uczciwość wprost epatuje z ich wypowiedzi ;)

No cóż Kanalie są wszędzie tak jak było na tym forum 😜

Opublikowano

Czy pisowskie matoły zrozumieją kiedy że nie cytuje się postow.... 🤔

Opublikowano
15 minut temu, henio2 napisał:

Przecież im się należy jak Owsiakowi  i szefom TVN 😜

z Broszką ci się pomyliło.

Opublikowano
20 minut temu, ogarek napisał:

Czy pisowskie matoły zrozumieją kiedy że nie cytuje się postow.... 🤔

Dodaj że nie cytuje się postu nad tobą, jeżeli na niego odpowiadasz.

Myślisz  że  nie  potrafił  by  się  zachować🤔  ??? 

Coby jego zwolennicy powiedzieli gdyby się okazało że przyjął pomoc od przeciwnika 😱 ?

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Tak PiS robi ze swoimi, Emilewicz na wylocie z partii ;) Im opozycja nie potrzebna, sami siebie zniszcza ;)https://wiadomosci.wp.pl/jadwiga-emilewicz-na-stoku-narciarskim-problem-wizerunkowy-dla-wladzy-6596731544325088a

Tak pół żartem pół serio, Onet i TVN są lepsi od policji w wykrywaniu spraw 🤣. I jak to jest właściwie z synami pani minister, należą do klubu narciarskiego czy nie należą od kilku lat ? Tego jednak nie wykryli ? Na pewno powinna przewidzieć, że z tego może wybuchnąć afera. I faktycznie widać że walka w koalicji trwa, jednak ani Gowin ani Ziobro sami nic nie ugrają.

I z kilku osób zaszczepionych poza kolejką zrobiła się spora grupa.

https://www.onet.pl/kultura/onetkultura/sa-wyniki-kontroli-na-wum-doszlo-do-naduzycia-wladzy/2ql2yyl,681c1dfa

Opublikowano

Gdzie  mogę  odebrać  nagrodę  i   ja tyż  będę  na tym  plakacie  czy  sam  tusk  ?? ? 

jak chcesz z Tuskiem to musisz do niemcowni jechać czy gdzie on tam mieszkał

Czyli co wystarczy się zapisać do jakiegoś klubu narciarskiego i można już legalnie jeździć, 

Opublikowano
36 minut temu, dsbh napisał:

Dodaj że nie cytuje się postu nad tobą, jeżeli na niego odpowiadasz. 

Mówisz że temu nie kumają? 🤔🤣🤣🤣🤣🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v