Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
jacus napisał:

A kto tam ma walczyć,przecież ta ich armia powstała za obce pieniądze i była przez obcych tworzona w charakterze pomocników dla wojsk koalicji , silna tylko na papierze było to już tam raz przerabiane podobnie jak i w Wietnamie.

Takie to już sojusze z usa. Nasze orły tez na nich postawili a teraz nas sankcjami straszą z powodu losu jakiejś śmiesznej lewicowej stacyjki telewizyjnej. Tyle dla nich znaczymy ale nie trzeba winić uesańców tylko nasze rządy od 89r dzisiaj mamy zwieńczenie naszej debilnej polityki zagranicznej. W Polsce zawsze to samo nikt wniosków nie wyciąga albo nie chce

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

220410261_2945388655721263_7340508038947

Ależeś się wstrzeliiiił .🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)

to nie on to jego mocodawcy 😂.

marecek to platny zdrajca wsi i pacholek prezesa......

dziwne ze gwiazdki sa obrazliwe 🤣

gallery_1628731212_450145_1628770904_440336.jpgpasted_image_aug_12_2021_-_8_48_20am_1628770907_81770.png

Edytowane przez jacus
Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

220410261_2945388655721263_7340508038947

53 minuty temu, Michalmeer napisał:

Ruda sprzedajna dz...... ostro pogrywa tylko dziwię się ze ludzie są aż takimi idiotami żeby iść za nim

Marecek, czym się różni język dwóch powyższych przykładów?

Opublikowano
2 godziny temu, Michalmeer napisał:

Ruda sprzedajna dz...... ostro pogrywa tylko dziwię się ze ludzie są aż takimi idiotami żeby iść za nim

1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

O kim piszesz bo nie załapałem ?

przeżywa zjazd rodzinny, nic wielkiego😭

• Haha 1
Opublikowano
agromatik napisał:

2 godziny temu, Michalmeer napisał: Ruda sprzedajna dz...... ostro pogrywa tylko dziwię się ze ludzie są aż takimi idiotami żeby iść za nim   1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał: O kim piszesz bo nie załapałem ? przeżywa zjazd rodzinny, nic wielkiego😭 Reprezentujesz z byt niski poziom żeby wchodzić z tobą w jaka kolwiek konwersacje

Opublikowano

No i proszę pis po raz kolejny na kolanach. Tym razem przed USA bo przed Izraelem tez nie raz klękali tak jak przed UE. Wystarczył telefon z USA i pisiorki gotowe są podpisywać jakieś umowy by tvn 24 dalej mógł nadawać. Tak się kończy kolejna szarża na ścianę. Szkoda tylko, że po raz kolejny upokorzono nasz kraj na świecie.

A tutaj sprawca klękania na kolana przed Izraelem popisuje się po raz kolejny swoim nieuctwem zarzucając Amerykanom, że nie kiwnęli palcem gdy Polska prosiła ich o pomoc w Holokauście.

"Amerykanie nie kiwnęli palcem". Sikorski zgadza się z Jakim (msn.com)

Opublikowano

Zarekwirować sprzęt US army i polskimi autosanami wywieźć  amerykańskich żołnieży za zachodnią granicę😜

Może się ogarną wreszcie 🤭

Opublikowano

TVN jest stacją stronniczą , nie obiektywną , nie jest blisko ludzkich spraw , mógł bym wymieniać w nie skończoność ale każdy wie czym się zajmują , atak na PIS , atak na księży i obrona LGBT . 

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Taaa?  Skoro wstaliśmy z kolan to może im od razu wojnę wypowiedzieć? 

Wstając z kolan potylicą mocno w podbródek trafić. Dość tyranii us- manów.😁

Oddajcie bazę i pierwiastki ziem rzadkich!!!

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

TVN jest stacją stronniczą , nie obiektywną , nie jest blisko ludzkich spraw , mógł bym wymieniać w nie skończoność ale każdy wie czym się zajmują , atak na PIS , atak na księży i obrona LGBT . 

A tvp jest obiektywna? 

Oczywiście nie bronię tvn... 

Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

bardziej stronniczej stacji, jak obecnie tvp, to w historii powojennej nie było.

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Zarekwirować sprzęt US army i polskimi autosanami wywieźć  amerykańskich żołnieży za zachodnią granicę

No to mielibyśmy spektakularne widowisko pod tytułem "USMC zrobiło wjazd na chatę Polakom biorąc co swoje". :lol:

8 minut temu, Ulman napisał:

Taaa?  Skoro wstaliśmy z kolan to może im od razu wojnę wypowiedzieć? 

A to jest dobry sposób na ściągnięcie dużej ilości sprzętu USA na teren Polski.:lol:

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

pierwiastki ziem rzadkich!!!

rzadka ziemia, znaczy bagno??🤔

Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

rzadka ziemia, znaczy bagno??🤔

Bagno tośmy se zrobili ściągając tą szarańczę niosącą pokój na świecie metodą przemocy, depopulacji i drenażu gospodarki

Podobnie jak Konrad Mazowiecki nam Krzyżaków na łeb zwalił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v