Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

Jak ropa się skończy wrócą znowu do  namiotów i będą znów jeździć na wielbłądach i będą Wojownikami .

Tak jak Dedal  i Ikar dlaczego Ikar spadł ?

Ikar spadł bo skończyła mu się ropa. :lol:

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Z Ikarem to chyba odniesienie do Smoleńska. W obu przypadkach zawiodło myślenie i rozsądek

Nooooo tylko tu byl dużo starszy i doświadczony Ikar. Ale jak widać nie pomogło. 

1 godzinę temu, jarecki napisał:

teraz to wojownik siedzi przed  komputerkiem i kombinuje komu firme zablokować    dla okupu .

To nie wojownik, tylko zwykły terrorysta albo przestępca.

Opublikowano

Ropa się skończy,jeszcze długo nie.Już w latach siedemdziesiątych się miała skończyć ,węgiel pod koniec ubiegłego stulecia.Ropy są jeszcze olbrzymie ilości na świecie w złożach odkrytych i nie odkrytych ,a to że kiedyś się skończy u Arabów to kogo to obchodzi, jedynie samych zainteresowanych Arabów.Skończy się tam będą eksploatowane inne złoża jeśli będzie potrzeba.

Opublikowano
33 minuty temu, mirro napisał:

Ikar spadł bo skończyła mu się ropa. :lol:

Kurła, to za***isty antybiotyk musiał przyjąć że tak w locie mu ropę wymiotło. I gorączka spadła razem z nim🤭

Ech ta ówczesna medycyna...🤣

Opublikowano (edytowane)

Co tymi tu z tą prawdą ciągle wyjeżdżasz? odpowiedz tak czy nie.Ok nie zauważyłem ,są.Koniec świata,Korwin na wice premiera ,Metzen ministrem,może zdrowia,życzę

Edytowane przez witejus
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

Co tymi tu z tą prawdą ciągle wyjeżdżasz? odpowiedz tak czy nie

Mam ci DRUKOWANYMI napisać?

8 minut temu, Ulman napisał:

Są. Tam nie ma jednej objawionej prawdy i różne rzeczy mozna znaleźć. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Ulman napisał:

Mam ci DRUKOWANYMI napisać?

przeczytaj edycję i nie pultaj się,wedle regulaminu czerwony kolor zarezerwowanyny jest dla moda,awansowałeś?nie słyszałem

Edytowane przez witejus
Opublikowano
11 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

A paliwo już prawie po 6 zł ;) 

Cały  czas niezmienna  cena  5,64 Verwa  :P  :P     patrząc  na  zarobki  to  tanio    2 razy tyle  paliwa  się  kupi  za  minimalną  krajową  jak za tuka  :P  

11 godzin temu, pafnucy napisał:

Panowie, co to sie stanelo? Marecek @Denwer dzis chyba bez żadnego obrazka? jak to to tak to???

Trzeba  korzystać  z  pogody  i  wypoczywać   a  nie  jak  wy  cały  czas  na  AF  żal  mi  was  i  waszego  zj**anego  życia  ;)

220423145_2932657863661009_8783520704508

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Cały  czas niezmienna  cena  5,64 Verwa  :P  :P     patrząc  na  zarobki  to  tanio    2 razy tyle  paliwa  się  kupi  za  minimalną  krajową  

Żal mi Ciebie jak odnosisz się do minimalnej... Za minimalną to tylko tłuki PiSowskie po zawodówce robią ;) Dla mnie minimalna to tylko nikomu niepotrzebny socjalistyczny wymysł, jak ktoś tylko cokolwiek znaczy to za minimalną nie pracuje. Ale jeżeli klasa średnia tego narodu wg rządzących to 4000 brutto to ja nie mam pytań... 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v