Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Nikogo nie namierzałem... Twoje dane osobowe krążą po forum od dawna i tyle.... Pamiętamy te wille po komunie  i ursusy, mocarne filmiki.... Nie pomnę o fantastycznych teoriach typu liczenie białka z wody itp..... 😂😂😂😂😂😂

Wiem że ci wstyd i prawidłowo ale tu nikogo nie nabierzesz że jesteś kimś innym i tyle... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Chałupinie nieuku PISowski

brak argumentów  więc  epitety   ot   ukraińska  krew   się  odezwała  😎

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

wiesz  to  z  własnego  doświadczenia  😎

Dziadek nie donosił ojciec też nie donosił a tym bardziej ja nie donosiłem i nie mam zamiaru zniżać się do poziomu tego PISowskiego donosiciela. 

I żeby było jasne 🧐 to jest przypadłość ludzi żyjących poprzednią epoką. 

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

brak argumentów  więc  epitety   ot   ukraińska  krew   się  odezwała  😎

Za to ty tym zdaniem pokazujesz u siebie pełnię argumentów ;) 

1 minutę temu, marulekk napisał:

Powiadasz nie masz konta na Facebooku??? O proszę i co róż coś wrzuca, nawet prażoną cebulę 😎

https://m.facebook.com/MarekFarmerorginal/

Praktycznie te same grafiki co tutaj wrzuca ;)

Opublikowano (edytowane)

Nawet nie stary awatar z AF.. 😂😂😂😂😂

Marecek a gdzie te mocarne filmiki z mocarnym lursusami się podziały... 😂😂😂😂😂🤕🤕🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
4 minuty temu, ogarek napisał:

Nikogo nie namierzałem... Twoje dane osobowe krążą po forum od dawna i tyle.... Pamiętamy te wille po komunie  i ursusy, mocarne filmiki.... Nie pomnę o fantastycznych teoriach typu liczenie białka z wody itp..... 😂😂😂😂😂😂

Wiem że ci wstyd i prawidłowo ale tu nikogo nie nabierzesz że jesteś kimś innym i tyle... 

Ta krążą   chyba  g*wno  w twojej  głowie  a nie  moje  dane  😂😂

ja wiem kim jestem  ale ty  i ten  ,,kołodziej,,  z wielkopolski  tego  nie  wiesz    i to jest  najlepsza  zabawa    z waszych  urojeń.

3 minuty temu, PRIMO napisał:

Dziadek nie donosił ojciec też nie donosił a tym bardziej ja nie donosiłem

Tak se tłumacz  tak  se  mów 

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Ta krążą   chyba  g*wno  w twojej  głowie  a nie  moje  dane  😂😂

ja wiem kim jestem  ale ty  i ten  ,,kołodziej,,  z wielkopolski  tego  nie  wiesz    i to jest  najlepsza  zabawa    z waszych  urojeń.

Tak se tłumacz  tak  se  mów 

Jesteś zafajdany zakłamany dziad który twierdził że jest przeciwko 5 kłamczyńskiego a popiera tą sprzedajną Staroń co głosowała za tą ustawą. 

Przed chwilą, marulekk napisał:

Dobra spokojnie dajcie mu chwilę a żeby pomyślał i propagandowo odpisał 🤦

Ta i zaraz wklei mema z FB.😎

Opublikowano (edytowane)

@Denver argumentów nie pojmujesz bo utknąłeś na poziomie połowy podstawówki co widać po dwóch błędach w jednym prostym wyrazie.  Człowiek normalny nie cytował by postu który obnaża jego ciemnotę i nieuctwo ale dla lewackich dołów społecznych PISu bycie głupkiem jest wręcz cnotą więc żadnego wstydu ani skrępowania nie odczuwasz. 

Tak samo myslała bolszewia za Lenina. Agresywne ciemne  masy bez jakiegokolwiek własnego zdania za to pod wpływem jednego jedynego wodza i prawd przez niego głoszonych. 

Gdzieś słyszałem że elektorat PIS jest jak grzyby 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

@Denver argumentów nie pojmujesz bo utknąłeś na poziomie połowy podstawówki co widać po dwóch błędach w jednym prostym wyrazie.  Człowiek normalny nie cytował by postu który obnaża jego ciemnotę i nieuctwo ale dla lewackich dołów społecznych PISu bycie głupkiem jest wręcz cnotą więc żadnego wstydu ani skrępowania nie odczuwasz. 

Tak samo myslała bolszewia za Lenina. Agresywne ciemne  masy bez jakiegokolwiek własnego zdania za to pod wpływem jednego jedynego wodza i prawd przez niego głoszonych. 

O i tu jest szkoła,, Czaskoskiego '' Ładnie mówić najlepiej po francusku .Innych gównem zalać 🤥

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

@Denwer, i co kłamiesz, że FB nie masz, oszuście jeden ;) A tak się zarzekałeś, że nie masz ;) 

On ma poczucie misji więc będzie te bzdury napi...ał gdzie sie tylko da. 

Marecek, nie usuwaj konta z FB. Jest wolnośc słowa i nie masz prawa odmawiać nam robienia sobie z ciebie jaj. FB straci mld dolarów i renome jak nie pozwolisz im publikować swoich treści.

A tak z ciekawości - czemu napier...eś tą talerzówka podczas mocnego deszczu? Co to miało na celu? Sprawdziałeś czy kabina ci nie przecieka?

Edytowane przez Ulman
  • Haha 2
Opublikowano

Sa dwie mozliwości 

albo musi robić w deszcz bo nie ma na nic czasu ze względu na poczucie misji i  ciągłe klepanie na FB, AF i cholera wie gdzie jeszcze

albo tak sie cieszył z deszczu którego na kujawach mało że zdziczał ze szczęścia jak zaczeło padać  - jeżdził, mieszał błoto i jeszcze to filmował. 

Opublikowano
23 minuty temu, Ulman napisał:

10 minut temu, mirro napisał:

Uważaj bo to mowa nienawiści.:lol:

dopiero gdyby przepis na sos grzybowy podał

ale że dlaczego grzyby? że roztocze i muszą się żywić martwą już materią? czy dla tego że pasożyty bo potrafią żerować na jeszcze żywej?

Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał:

dopiero gdyby przepis na sos grzybowy podał

ale że dlaczego grzyby? że roztocze i muszą się żywić martwą już materią? czy dla tego że pasożyty bo potrafią żerować na jeszcze żywej?

To pierwsze na Po.🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v