Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał:

@Ulman zaszczepiłeś się jesteś chroniony zupełności jak pszenica w T1 , T2 , T3 , tyle mam do powiedzenia co do Covida .

@galan99 jeśli ty masz tyle do powiedzenia to oznacza że nic nie masz do powiedzenia. Piszesz i wklejasz jakieś śmieszne rzeczy a nie masz samodzielnych opinii i przemyśleń na temat podstaw do twoich wywodów. Jak ciebie można traktować poważnie skoro ty sam nie masz ciągłosci intelektualno  logicznej.

4 minuty temu, galan99 napisał:

To już Armia Polska powinna wkroczyć na Białoruś w obronie Polskiej ludności jak zrobiła to Rosyjska Federacja na Krym .

Nie ośmieszaj się do reszty 

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

co za różnica czy w 1 czy 3

spora.

tak samo jak ukrywanie się za tymi którzy szczepić się nie boją...

Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał:

@Ulman jesteśmy potęgą gospodarczą i militarną i mamy sojuszników za Oceanem .

Przeciez ci pisałem przed chwila żebyś się nie ośmieszał. Jak nie wiesz co to znaczy to sobie wygoogluj

Opublikowano

A nie jesteśmy potęgą podważasz słowa rządu .

Widać że w dzisiejszych czasach do obrony kraju mało ludzi by chciało bronić jak to było w 39 spierdolili by gdzie pieprz rośnie .

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

A nie jesteśmy potęgą podważasz słowa rządu

aaaaa w czem? tera pewno w piłce nożnej???:D

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

A nie jesteśmy potęgą podważasz słowa rządu .

Widać że w dzisiejszych czasach do obrony kraju mało ludzi by chciało bronić jak to było w 39 spierdolili by gdzie pieprz rośnie .

Rząd pie....li bzdury dla niedorozwinietego elektoratu. Jakby w 39 spirniczyli to moze byłoby tak jak w Holandii, Belgii, Francji

Opublikowano

Nieeformowalny jakiś... Niemcy mieli Hitlerystów już dość i jest to zgodne z ogólnym trendem dla represyjnej, reżimowej władzy. Niemcy kolego, zostały "zjednoczone" co samo w sobie oznacza tarcia a weź choć pod uwagę, że jest to kraj również protestancki a Hitler był katolikiem...

Opublikowano
17 minut temu, galan99 napisał:

Albo wcale by nie było Polski ani Francji , Belgi byli by tylko Niemcy ponad wszystko na 100 lat .

Tak, tak, tak........ pewnie uratowaliśmy całą europę a może nawet świat i galaktykę. Polityka dwoch wrogów to kompletna głupota i każdy średnio rozwiniety człowiek o tym dobrze wie oprócz naszego ludu. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

rozwiniety człowiek o tym dobrze wie oprócz naszego ludu. 

Ty nie nasz lud?

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Państwa członkowskie muszą miec bekę gdy widzą jak nasze barany wypłakują się,  że ktoś im sie dobrał do poczty na ogólnie powszechnych serwerach która nigdy nie powinna być używana do korespondencji w sprawach państwa. Jakie państwo taki cyberatak🤣

Na razie to widać, że dobrali się do poczty niedojdy Dworczyka. Bo tylko jego e maile są ujawniane. Choć pisowskie barany dwoją się i troją by wmówić nam, że Rosja atakuje. To nie widać i nie słychać nic o jakichś innych e mailach, które wykradziono by innym osobom. Te gamonie nawet kłamać nie umieją. Gdyby ktoś zaatakował nawet prywatne skrzynki innych polityków e maile z nich były by upubliczniane. Po prostu gamoń Dworczyk gdzieś komuś zdradził hasło i się mu włamali. Sama WP potwierdza, że na skrzynkę po prostu się zalogowano.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

niedojdy Dworczyka.

dlaczego obrażasz ludzi? może też miał takie wychowanie jak Anżej? 🤔

Opublikowano (edytowane)

Ja go nie obrażam. Człowiek pełniący ważne funkcje państwowe korzystający z prywatnej skrzynki do przesyłania służbowej korespondencji jest gamoniem. Tym bardziej gamoniem, że nawet nie korzysta z pełnego wachlarza zabezpieczeń jaki oferowała WP. Nie wspominając już, że nie powinien umieszczać tam takiej korespondencji. Dworczyk jest gamoniem bo najprawdopodobniej wykradziono mu hasło. Bo ktoś się na skrzynkę po prostu zalogował. Taki gamoń powinien za to odpowiedzieć ponieważ złamał przepisy.

Zrozum ludzie na szczytach władzy odpowiedzialni za państwo zarabiający spory szmal nie mogą zachowywać się jak dzieciaki. Jeśli tak robią dorośli ludzie to są gamoniami. Bo nawet nastolatek wie co to tajemnica hasła.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano

Andrzejowi ukradli każdemu mogą zaiwanić akumulator , samochód , i wiele innych rzeczy .

Ale co do polityków to się bawią krajem jakim jest Polska traktują tak jak by nie byli Polakami tylko nie napiszę tego .

Opublikowano

czyli takie same niedorajdy?

2 minuty temu, hubertuss napisał:

Ukradli mu akumulator tak łatwo jak Dworczykowi rządowe informacje.

Opublikowano (edytowane)

Andrzej przynajmniej nie pcha się do rządzenia krajem. Jak patrzę na takich Dworczyków to czasami zaczynam się zastanawiać nad ich intelektualnym poziomem. Przypomnę, że Dworczyk trzymał materiały wybuchowe w piwnicy bloku. Naprawdę to, ze ktoś się ubierze w gaier i jako tako mówi po polsku i jest w rządzie to nie znaczy, ze jest intelektualnie kompetentny do tej pracy.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, galan99 napisał:

Cóż widać że trzymałbyś stronę okupanta szkoda byle ocalić skórę .

Ty nie masz pojecia co sie dzieje teraz więc tym bardziej nie wiesz co by było gdyby. Pokrętna logika, brak wiedzy i lęki podpowiadają różne rozwiązania ale to nic dziwnego bo gdy rozum śpi , budzą sie demony.

Ja zawsze trzymam swoja stronę Życie jest wartością nadrzędną a dać sie zabić potrafi kazdy głupek.  Węgrzy kolaborowali z Niemcami, Włosi to faszyści, nasi sojusznicy z UK I USA bez zalu oddali nas pod wpływ ZSRR i co ? I kazdy ma to gdzieś i dba o siebie żeby mieć jak najlepiej i robic biznes a nie prowdzić jakąś martyrologiczną poltykę historyczną.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

Lista prawdziwych żydowskich nazwisk tzw. polskiej elity .

Listę sporządzono na podstawie Kartoteki Ludności Centralnego Biura Adresów MSW. Nr arch.: 1/6526/1; Data Arch.: 9.07.1984r.; Organ Rej.: Wydz. III-2SUSW W-wa;Nr Rej:. 14750- 99;Data Rej.: 29.06.1969r.

http://www.ivrozbiorpolski.pl/index.php?page=lista-prawdziwych-zydowskich

Ty nie masz pojecia co sie dzieje teraz więc tym bardziej nie wiesz co by było gdyby. Pokrętna logika, brak wiedzy i lęki podpowiadają różne rozwiązania ale to nic dziwnego bo gdy rozum śpi , budzą sie demony.

Jestem Polakiem nigdy bym nie  kolaborował z innymi to takie wstrętne wiem co się dzieje ale .

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v