Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie to dzbany uciekają przed mikrofonami i nic nie mówią. A stanąłby taki dzban i powiedział że faktycznie zaniedbał czujność w tej materii i jest mu głupio. Po takim czymś połowa reporterów straciłaby zainteresowanie wątkiem.

Opublikowano (edytowane)

UEFA za zorganizowanie turnieju Euro 2020 zarobi około 3 mld euro , od razu dodam że to wpływy a nie zarobek  wiekszość ze sprzedaży praw do transmisji tv ale ja nie o tym  , bo ciekawa jest sytuacja ze sponsorami  tym razem chyba 5 z 12 firm co są sponsorami to chińskie firmy , https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/sponsors/   .              znajomy co ma kebaba mówił żę pyszne pl chciało 12 % wartosci zamówienia dla siebie sporawo według mie  , firma co swiadczy usługi miedzy innymi pyszne pl . też jest sponsorem euro 2020            takie tuzy jak mastercard powoli tracą w swiecie wpływy 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Na razie to dzbany uciekają przed mikrofonami i nic nie mówią. A stanąłby taki dzban i powiedział że faktycznie zaniedbał czujność w tej materii i jest mu głupio. Po takim czymś połowa reporterów straciłaby zainteresowanie wątkiem.

Oni przecie błędów nie popełniają i już wczoraj zapowiedzieli ze cokolwiek wypłynie jest dezinformacją manipulacją i kłamstwem wymierzonym w jedynie słuszna opcję. Będą iść w zaparte jak na zaprzancow przystało. 

• Like 1
Opublikowano

Tak można robić karierę .

Brat Sebastiana Chwałka, prezesa Polskiej Grupy Zbrojeniowej i byłego wiceszefa MON, robi zawrotną karierę w PKP wbrew regulacjom

Jeszcze kilka lat temu Mateusz Chwałek, brat prezesa PGZ i byłego wiceministra obrony narodowej Sebastiana, był zarejestrowany jako bezrobotny i chwytał się dorywczych prac w Straży Miejskiej. Od 2016 r. robi oszałamiającą karierę w Straży Ochrony Kolei, skacząc po kolejnych szczeblach wbrew kolejowym regulacjom. W czasie pięciu i pół roku pracy w SOK-u jego pensja wzrosła niemal pięciokrotnie.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Denwer napisał:

197644969_2934097173500359_4863335094115

Nikt nie robi afery z cyberataków, tylko z bandy gamoni mających dostęp do informacji istotnych dla państwa. Ci gamonie są na tyle beztroscy że za nic mają wszelkie zasady ochrony tych informacji.  

W interesie Putina to na razie działa tylko Pan Dworczyk i spółka. Już na większych imbecyli w kwestii ochrony informacji nie mógł liczyć.

17 minut temu, galan99 napisał:

W czasie pięciu i pół roku pracy w SOK-u jego pensja wzrosła niemal pięciokrotnie.

Tak rośnie najniższa krajowa i jest to powód do dumy.😂

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Państwo z dykty i kompletna amatorka. PIS tak ma że wszystko wie lepiej i ma w d*pie najprostsze i najbardziej oczywiste procedury. Smoleńsk niczego ich nie nauczył.

Opublikowano
mirro napisał:

Chciałbym poznać mistrza taktyki co wpadł na taki pomysł. Już teraz wiem dlaczego przegraliśmy ostatnią symulację. 

Do miszcza nigdy po prostu nie napierd...li z każdej strony bo nawet i swoi z braku łączności...

Opublikowano (edytowane)

W zasadzie jakby naszej reprezentacji nie było to za wiele by się nie zmieniało.🤐 Koszty olbrzymie a efekty marne.

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Widać że baran i gołodupiec PISowski to pisał. To pierwsza rzecz jaka jest sprawdzana żeby kaucji nie zapłacono lewą kasą  Jak ciemnota ma wątpliwosci niech zgłoszą do Ziobry🤣 

Marecek  , a dasz dziś coś z Tuskiem?

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, Denwer napisał:

131283339_2932359077007502_2494906687227

201899957_532795997845846_92152443752338

Sęk w tym, że Ruscy się nawet nie włamali. Ktoś się normalnie zalogował. Dalej was tumanią tymi bzdurami. A sprawa jest prosta jak cep. Gdyby niedojdy z rządu nie używały do rządowej korespondencji prywatnej poczty to sprawy by nie było.

A skąd córka miała milion na kaucje? Bystrzacho od mamy dostała. Normalnie poziom tego śmietnika jest poniżej dna.

38 minut temu, Denwer napisał:

201740059_2965922960355859_4115515137669

U Sowy nagrano jak politycy po pierdzielili głupoty o wszystkim i o niczym. Nagrano też Morawieckiego. U Dworczyka z prywatnej skrzynki wyciekły ważne informacje wagi państwowej. Rozumiesz różnicę?

Czy ty naprawdę myślisz, że wszyscy są tu tak głupi jak ty by łykać te kity?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Marek nie myśli że to nie kit i że wiekszość nie jest głupia tylko wie lepiej bo jest większością która wg demokracji ma rację. Niestety poziom intelektualny treści z memów dobitnie pokazuje jaka mądra ta "większość" jest. Memy , paski w TVPis , ułomne intelektualnie żarciki i grafomańskie wierszyki z "w  tyle wizji"  najlepiej charakteryzują grupę docelową tych treści. 

Opublikowano

O rządania odszkodowania od Indii za coronavirusa Delta z doliny Gangesu i Brahmaputry😆

W ramach równowagi za knedlićki i pepićki

Opublikowano

Nikt.

Ale wiadomoś właśnie poszła w świat.😁

Byłeś rządny odpowiedzi więc ci odpowiedziałem😆

Opublikowano

Tak cię to nurtuje?

Mnie nie. 

Ale domyślam się że w e-mailu było coś na ten temat No i skoro była mowa o wariancie indyjskim, a publikacje są fałszywe, to znaczy że Indie zaprzeczają.

Comprende?😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v