Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

jestem za Wojną by rozwalić ten durny świat .

Otrzeźwienie  by  się  przydało   bo  świat  zmierza  ku  przepaści 

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Tak bo ludzie są ogłupieni już całkowicie żeby kazali całować gówno to by całowali .

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

to typowy przyklad widza tvp 😛. nie rozumie najprostszej kwestii..

no to mariusz pytanie numer 1-dlaczego karnowski pracowal dla fundacji sorosa-i to zapewne za judaszowe srebrniki, bynajmnije nie bylo to forinty ???

juz pare razy pisalem ze galan swiruje.....covid mu na najslabsy organ zaskodzil.

karnowscy skręcili w prawo wtedy mieli powiązania ale poglądy im pozostały

Opublikowano

tylko kto jest ten ogłupiony?

1 minutę temu, galan99 napisał:

Tak bo ludzie są ogłupieni już całkowicie żeby kazali całować gówno to by całowali .

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Denwer napisał:

8 minut temu, mirro napisał:

Aaaaaa mógłbyś doprecyzować?

podejrzewam filozofię typu - może wybuchnąć wulkan to trzeba profilaktycznie "humanitarnie" uśpić mieszkańców okolicy co by nikomu podczas ew wybuchu krzywda się nie stała

i nawet nie wiem czy taki filozof śmieszny czy przerażający?

była jakaś sekta co w przepowiednię indiańską końca świata wierzyła i przed spodziewanym terminem popełnili zbiorowe samobójstwo (a może tylko zamierzali co z resztą nie umniejsza ich głupoty)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
4 minuty temu, pafnucy napisał:

tylko kto jest ten ogłupiony?

ten  kto  poleciał  się  szczepić   dobrowolnie  na  Covid 

Opublikowano
19 minut temu, dysydent napisał:

"Jestem przerażony tym, co się dzieje. Ludzie wychodzą z założenia, że jeśli ktoś ma sto tysięcy obserwatorów, to należy go uznać za eksperta, osobę, która wie wszystko w danym temacie, mimo że nie ma wykształcenia kierunkowego i kompetencji - zauważył lekarz."

nie mniej i w tym bardziej przeczuwam zagrożenie bo (niedawno wspominałem o Czarnobylu)
weźmy taki płyn lugola i ówczesne autorytety naukowe

no do przemyślenia

i tu mi sie przypomiał ten artykuł co  tydzień temu wrzucciłem z dopiskiem ,, apolityczny '' nawet zapomiałem jak sie nazywał ten gość z kancelari prezydenta ale chyba napominał o ,, nowych ekspertach ''

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Denwer napisał:

ten  kto  poleciał  się  szczepić   dobrowolnie  na  Covid 

uważasz że rządzący kłamią zachęcając i organizując szczepienia?

pomyśl zanim napiszesz. zastanów się ile chorób nie ma dzięki szczepionkom. chociaż niektórzy nadal wściekliznę mają. :D

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, jarecki napisał:

i tu mi sie przypomiał ten artykuł co  tydzień temu wrzucciłem z dopiskiem ,, apolityczny '' nawet zapomiałem jak sie nazywał ten gość z kancelari prezydenta ale chyba napominał o ,, nowych ekspertach ''

a weź się nie znęcaj nad moją sklerozą bo zapomniałem o co tam chodziło :D  a kto to teraz odnajdzie? jeszcze tą forumową szukajką
na prawdę nie pamiętam

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano

Heh dziwnie się słucha jak juz mówią o powiklaniach ze to tylko margines ze parę przypadków na ileś tam milionów. Pewni w 100% tych szczepionek pewnie Amantadyne tez uwalą

Opublikowano (edytowane)

Kużwa Galan, szczepionka teraz to produkt. Pożądany bo jest na nią popyt. dający nadzieję. A jak sam wiesz człowiek instynktownie trzyma się nadziei. Inaczej większość popełniłaby samobójstwo a nie umarła na COVID,

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Nadzieja jest w Chrystusie co by się nie działo a nie w jakimś nie wiadomo czym. Ludzie nie wierzą w Boga i dlatego jest panika wśród sytych bogatych i laickich mieszkańców zachodu.

Opublikowano
Dnia 23.04.2021 o 19:35, jarecki napisał:

nawet nie wiem czy polska nie jest obecnie prekursorem informacyjnym , mało jest państw gdzie telewizje mają serwisy informacyjne skierowane wyłącznie  na okreslone grupy ludzi .

Jest prekursorem. Jedyny chyba kraj w którym za kanały informacyjne trzeba płacić i ludzie się na to godzą.

52 minuty temu, akooo napisał:

To się ogólnie tyczy z 90% stacji w TV. TVP gdyby nie poziom wiadomości nie wypadałaby źle bo i fajne programy nieraz tam dają. To nie TVP chce zdjąć 1 z 10 z anteny ale to po stronie producentów teleturnieju są jakieś wymagania podobno przesadzone. Już nie dorabiajcie ideologii do tego. Janowski marudził to mu podziękowali i kto inny prowadzi i też się odnajduje w tym.

Kilka osób odeszło z TVP, nagle "przejrzeli" na oczy lub mają nawał innych obowiązków a prawda może być zupełnie inna. Wystarczy poczytać portale. Sumy w kontraktach się nie zgadzają. Brzozowski miał przestać prowadzić Koło Fortuny z racji właśnie nawału innych zajęć i ......prowadzi Jaka to melodia :P.

Opublikowano

norbi był za sztywny do jaka to melodia i oglądalność spadała . a nawet dobrze mi się oglądało nie dawno ,, szansa na sukces '' ten nowy prowadzący  spokojem swoim przypomina mi mana wojciecha co kiedys to prowadził i odszedł .

Opublikowano
59 minut temu, akooo napisał:

To nie TVP chce zdjąć 1 z 10 z anteny ale to po stronie producentów teleturnieju są jakieś wymagania podobno przesadzone. Już nie dorabiajcie ideologii do tego.

Chyba nie doczytałeś tematu. 

A ideologię to dorabiają PISiorki w kurwizji. 

1 godzinę temu, Denwer napisał:

Nienawiść – bardzo silne uczucie niechęci wobec kogoś lub czegoś, często połączone z pragnieniem, by obiekt nienawiści spotkało coś złego.Nienawiść bywa przeciwstawiana miłości i opisywana jako męczące uczucie, następujące w wyniku bólu związanego z uczuciem zranienia, zemsty, wrogości i oszukania.Nienawiść przybiera czasem postać obsesyjną: chęć zemsty jest tak silna, iż osoba nią zawładnięta nie jest w stanie przestać o niej myśleć; wówczas nienawiść jest głównym motywem jej działań i bardzo silnym bodźcem wpływającym na percepcję rzeczywistości.

I tu się bardzo mylisz. 🤨

Od fanatyzmu do nienawiści jest bardzo cienka granica. 

Opublikowano
3 minuty temu, akooo napisał:

Nadzieja jest w Chrystusie co by się nie działo a nie w jakimś nie wiadomo czym. Ludzie nie wierzą w Boga i dlatego jest panika wśród sytych bogatych i laickich mieszkańców zachodu.

Ludzie wierzą w Boga, tylko wstydzą się do tego przyznać, Ani zachód nie jest tak laicki, ani Polska tak wierząca jak sie wydaje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v