Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj pierwszy raz od ponad roku widziałem Fakty n TVN, ręce opadają co oni pierd..... , dla równowagi powiem ze na TVP 1 zupełnie na odwrót, aż się wierzyć nie chce ze ludzie to oglądają, patologia, kpina i żal ze takie gówno jest w tv

Opublikowano
1 minutę temu, Michalmeer napisał:

kpina i żal ze takie gówno jest w tv

ale tvp czy tvn?

Opublikowano
9 minut temu, Michalmeer napisał:

w obu , zupełnie nie widzę różnicy między nimi ,

Eee tam przesadzasz. Takich odjazdów jak ma TVPis na paskach i w szerzeniu psychozy oblężenia wśród proletariackich mas nie ma nigdzie. Nawet zakładając że są tacy sami to i tak wole TVN bo dla swołoczy TVPis idą moje podatki które lewicowy rząd z lubością pompuje w patologiczną propagandę. 

Opublikowano (edytowane)

To jest kłamstwo . Gospodarka nie spada i nie ma żadnych problemów bo ludzie wydali "15%" więcej "na zakupy"  Pewnie ten tekst pisał ekonomista umoczony w PO. Mariusz o tym  dziś pisał. 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

Produkt ten pokazemy na salonie samochodowym w Paryżu. Hostessami będzie Pawłowicz i Kępa ubrane w ciuchy wytworzone przez fabrykę  tkanin i danin z Wyszogrodu.

Oplułem ekran ze śmiechu, kiedy oczami wyobraźni zobaczyłem te nimfy zachęcające potencjalnych nabywców do obejrzenia produktu.😂

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Eee tam przesadzasz. Takich odjazdów jak ma TVPis na paskach i w szerzeniu psychozy oblężenia wśród proletariackich mas nie ma nigdzie. Nawet zakładając że są tacy sami to i tak wole TVN bo dla swołoczy TVPis idą moje podatki które lewicowy rząd z lubością pompuje w patologiczną propagandę. 

hola hola na TVN  idą pieniądze od biznesu który oszukuje pracowników i płaci im małe pensje i wykupuje reklamy 

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Oplułem ekran ze śmiechu, kiedy oczami wyobraźni zobaczyłem te nimfy zachęcające potencjalnych nabywców do obejrzenia produktu.😂

nie ma się z czego śmiać, niema brzydkich kobiet ...

Opublikowano
8 minut temu, Mariusz2903 napisał:

hola hola na TVN  idą pieniądze od biznesu który oszukuje pracowników i płaci im małe pensje i wykupuje reklamy 

Ty nie dośc ze jesteś lewicowcem to do tego komunistą. Od jakiego biznesu ida tam pieniadze i kto oszukuje pracowników? W TVPis reklamodawcy są jakoś etycznie oceniani przez partię? Podaj mi przykłądy firm których TVPis nigdy nie reklamowała  bo oszukują pracowników, a TVN ich rekalmy wyświetla.

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

A na TVP ida pieniądze od rządu, Które wcześniej rząd zabrał biznesowi jako podatek.😂

a od kiedy w mediach był pruralizm  kto rządzi ten ma telewizję zawsze tak było i będzie 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Mariusz2903 napisał:

a od kiedy w mediach był pruralizm  kto rządzi ten ma telewizję zawsze tak było i będzie 

Takiej swołoczy nigdy nie było i nigdy nikt na propagandę dla ciemnoty nie płacił 2 miliardy rocznie.  

Wiesz juz jakie te cięzarówki będziemy produkować i kto wytworzy części? Masz jakiś plan albo jakiekolwiek wyobrażenie jak to ma wyglądać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v