Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

a  proszę bardzo   możesz  to  sobie  tak  tłumaczyć.

172049536_6055509337808258_4933679411210

prędzej Macierewicz za wyłudzenie ogromnych sum na.... w sumie na nic.

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Ty jeszcze w to wierzysz że Tusk stanie przed trybunałem?😳😲

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

nazwalem cie publicznie klamca-nic na to nie odpowiesz,masz honor czy jestes zwykla pis-owska gnida ???????

172551850_1617988915067236_2749170055203

Opublikowano
30 minut temu, witejus napisał:

to w co ty w końcu wierzysz?tak wynika z twojej dotychczasowej pisaniny

Już tyle razy pisałem. A ty jeszcze nie załapałeś. Za jakiś czas znowu zapytasz o to samo? 

- Kaczyński spójnia się 45 minut na zaplanowany odlot. Co daje presję czasu by zdążyć na uroczystości i ewentualnie módz skorzystać z lotniska zapasowego by dojechać samochodem.

- źle dobrana załoga. tylko kapitan zna rosyjski

- presja lądowania. Drugi pilot pyta Kazanę co robimy jak nie będzie warunków ten mówi, że musimy próbować do skutku. Potem pytanie od lotnisko zapasowe odpowiedź, że prezydent nie zdecydował. 

- pilot łamiąc przepisy schodzi poniżej 100 metrów. Mimo tego, że nie widzi pasa próbuje lądować. Załoga jaka który wcześniej tylko dzięki szczęściu wylądował podaje pilotowi, że nic nie widać.

- załoga wieży sprowadza go na ziemię pomimo, że posiadają słaby sprzęt, który się do tego nie nadaje.

- śle ustawiony wysokościomierz. Pilot defakto nie wie na jakiej wysokości jest.

- Samolot zahacza o brzozę, która osłabia lewe skrzydło. W wyniku dania maksymalnego ciągu samolot w chwili zahaczenia o brzozę zaczyna się wznosić. jednak osłabione skrzydło pod wpływem dużych sił w chwili znoszenia urywa się. Samolot traci siłę nośną na lewej stronie i wzbijając się do góry zaczyna się obracać na lewo. Traci nośność i spada kołami do góry miażdżąc pasażerów.

W to wierzę. T tak z grubsza opisane główne przyczyny, które dały tragiczny finał. Wszystko się logicznie łączy i jedno z drugiego wynika. A nie jak u was, że był zamach i już.

Dla twojej wiadomości na wraku i siedzeniach znaleziono ślady ogólnie rozumianych materiałów wybuchowych. Bo to był samolot wykorzystywany także do przewozu żołnierzy między innymi, którzy podróżowali z bronią. Także bor obecny wtedy miał ze sobą broń podobnie jak obecni wojskowi.

24 minuty temu, Denwer napisał:

Śmieci  to  wklejasz  ty  i  masz  je  w głowie  co udowodniłeś  tu  niejednokrotnie.   Tak  nas wpycha  jak  twoje  rewelacje  że  więcej  importujemy jak eksportujemy  :D  :D  :D

Zaplanowany  z  premedytacją.

Możesz sobie wciskać te ciemnotę. Niestety to co wklejasz wszystko mówi na twój temat. Ja w porównaniu do ciebie zamiast wklejać śmieci. Coś staram się napisać. Czasami zdarzą się błędy ale to i tak nic w porównaniu do tego zmanipulowanego celowo śmietnika jaki tu wklejasz.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Denwer napisał:

a  proszę bardzo   możesz  to  sobie  tak  tłumaczyć.

6 lat rządzi pis gdzie ten trybunał dla niego? Gdzie dowody, że to był zamach? Gdzie dowody, że to zaplanowano? Kto zaplanował? Nie ośmieszaj się. Już nawet ci z pisu nie wierzą w te brednie. Waserman, Gosiewscy, Merta. 

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, hubertuss napisał:

Już tyle razy pisałem. A ty jeszcze nie załapałeś. Za jakiś czas znowu zapytasz o to samo? 

- Kaczyński spójnia się 45 minut na zaplanowany odlot. Co daje presję czasu by zdążyć na uroczystości i ewentualnie módz skorzystać z lotniska zapasowego by dojechać samochodem.

- źle dobrana załoga. tylko kapitan zna rosyjski

- presja lądowania. Drugi pilot pyta Kazanę co robimy jak nie będzie warunków ten mówi, że musimy próbować do skutku. Potem pytanie od lotnisko zapasowe odpowiedź, że prezydent nie zdecydował. 

- pilot łamiąc przepisy schodzi poniżej 100 metrów. Mimo tego, że nie widzi pasa próbuje lądować. Załoga jaka który wcześniej tylko dzięki szczęściu wylądował podaje pilotowi, że nic nie widać.

- załoga wieży sprowadza go na ziemię pomimo, że posiadają słaby sprzęt, który się do tego nie nadaje.

- śle ustawiony wysokościomierz. Pilot defakto nie wie na jakiej wysokości jest.

- Samolot zahacza o brzozę, która osłabia lewe skrzydło. W wyniku dania maksymalnego ciągu samolot w chwili zahaczenia o brzozę zaczyna się wznosić. jednak osłabione skrzydło pod wpływem dużych sił w chwili znoszenia urywa się. Samolot traci siłę nośną na lewej stronie i wzbijając się do góry zaczyna się obracać na lewo. Traci nośność i spada kołami do góry miażdżąc pasażerów.

W to wierzę. T tak z grubsza opisane główne przyczyny, które dały tragiczny finał. Wszystko się logicznie łączy i jedno z drugiego wynika. A nie jak u was, że był zamach i już.

Dla twojej wiadomości na wraku i siedzeniach znaleziono ślady ogólnie rozumianych materiałów wybuchowych. Bo to był samolot wykorzystywany także do przewozu żołnierzy między innymi, którzy podróżowali z bronią. Także bor obecny wtedy miał ze sobą broń podobnie jak obecni wojskowi.

Możesz sobie wciskać te ciemnotę. Niestety to co wklejasz wszystko mówi na twój temat. Ja w porównaniu do ciebie zamiast wklejać śmieci. Coś staram się napisać. Czasami zdarzą się błędy ale to i tak nic w porównaniu do tego zmanipulowanego celowo śmietnika jaki tu wklejasz.

Ty nie masz czasem dysortografii???

Opublikowano
14 minut temu, Denwer napisał:

172551850_1617988915067236_2749170055203

tylko tak potrafisz odpowiedziec ??? co to zmienia w tym ze klamiesz jak z nut ???

publicznie nazwalem cie klamca i przedstawilem na to dowod-niepociete i niezmanipulowane nagranie...

Opublikowano
17 minut temu, PRIMO napisał:

Ty jeszcze w to wierzysz że Tusk stanie przed trybunałem?😳😲

niop.  jak  konfederacja  dojdzie  do  władzy  :D  :D  :D  :D  :D  

Opublikowano
10 minut temu, hubertuss napisał:

Kaczyński spójnia się 45 minut na zaplanowany odlot. Co daje presję czasu by zdążyć na uroczystości i ewentualnie módz skorzystać z lotniska zapasowego by dojechać samochodem.

opanuj emocje,spójnia,módz

Opublikowano
4 minuty temu, Denwer napisał:

niop.  jak  konfederacja  dojdzie  do  władzy  :D  :D  :D  :D  :D  

Aleś ty głupi i naiwny. 🤦‍♂️

A co ma konferencja do tego? 

Już zapomniałeś że nie jestem i nie będę za Konfederacją. 🤨

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

A co ma konferencja do tego? 

No  postawi  tuka  przed  trybunał  stanu   :D  :D  

2 minuty temu, PRIMO napisał:

Już zapomniałeś że nie jestem i nie będę za Konfederacją. 🤨

No i  co  z tego  że  ty nie jesteś 

171605439_2844701302449370_4937733089478

Opublikowano
11 minut temu, witejus napisał:

opanuj emocje,spójnia,módz

Widzisz taka z tobą dyskusja. Nie masz żadnych merytorycznych argumentów tylko kit, że był zamach. Ale za to błąd ortograficzny potrafisz znaleźć. A @Denwer, który zasłania się dysleksją daje ci lajki.

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

bo coraz gorzej z twoim poziomem wiedzy.

toć  konfedracja  wszystkich  rozliczy  obniży  podatki   zlikwiduje  ZUS  KRUS  itd   Polska  będzie  mlekiem  i  miodem  płynęła  i słynęła  do naszego kraju    będą  ciągły  całe  rzesze  migrantów  z  Niemiec  Francji  nawet  z ameryki  :D  :D  :D  

171435631_2844701532449347_5144192032379

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, hubertuss napisał:

Bo to był samolot wykorzystywany także do przewozu żołnierzy między innymi, którzy podróżowali z bronią. Także bor obecny wtedy miał ze sobą broń podobnie jak obecni wojskowi.

prezydenckim samolotem podróżowali uzbrojeni żołnierze,i co strzelali w samolocie na wiwat? że materiały wybuchowe rozlazły się po samolocie ,czy zamiast samochodami czy wojskowymi samolotami transportowymi wracali z poligonu czy z misji wsiadając do prezydenckiego samolotu nie myjąc się nie zmieniając mundurów z karabinami uwalanymi w błocie i osmalonymi prochem?A borowcy uzbrojeni w pistolety strzelali do pasażerów?czy materiały wybuchowe parują z amunicji jak spirytus z otwartej butelki ,ze rozeszły się po samolocie i przywarły do ubrań,ciał i wnętrza samolotu

Edytowane przez witejus
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

prezydenckim samolotem podróżowali uzbrojeni żołnierze,i co strzelali w samolocie na wiwat?

Wleźli  do  samolotu  z karabinami  co  by w razie  jak jaki talib   będzie  to  od razu  zastrzelą. Broń  mieli   w ramach bagażu  podręcznego  :D  :D  :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v