Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Solidarność to lewacka organizacja i szkoda czasu na śledzenie ich historii. 

powiedz to w twarz Dudzie szefowi Solidarności,zobaczymy czy cię rodzona matka pozna🤣😂

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

A według ciebie kiedy pozamykają  Tuska i  całe jego towarzystwo?

dobre pytanie Durczok jeździ naćpany i najebany rozbija x 5 niszcząc całą infrastrukturę  

druga riposta jedzie stary komuch przejeżdża 70 latkie na pasach i ucieka ciekawe czemu ucieka ??  aa dowiedział się ze ma raka wiec morze sobie przejechać 

pytanie a który z nich siedzi ?? 

pytanie b w gule k**wa czemu nawet prawka nie stracili  ?? 

Opublikowano

To już nie nastąpi bo nie zdążą zerformować sądów które nagradzają się w biurach PO

Opublikowano

My nie ruszamy waszych wy naszych, ale ulman nie było takich narad?

Opublikowano

To jest jedna i ta sama swołocz i złodziejstwo .  Judzą, szczują i mamią  ciemne nieświadome masy mrzonkami  o  rozliczeniu  złej opozycji i lud się  z tego głupkowato cieszy i ma nadzieję na srawiedliwość społeczną. PIS nigdy nie rozliczy nikogo z poprzednich ekip ani nie wyjaśni katastrofy Smoleńskiej bo im chodzi o paliwo dla proletariatu a nie o wyjaśnianie czy rozliczanie. Dramatem jest że po prawie 6 latach lud dalej wierzy w te bzdury

Opublikowano

Roman - Choć z okazji jeżdżenia na gazach Durczok to luj to bardziej uszkodził samochód niż tę infrastrukturę. Weź przystopuj z kolorowankami...

@ulman - chciałem Ci tylko odpisać, że strażaki z PSP się nie dzielą a OSP niema takich gadżetów. Z tą świadomością zapytałem się tu.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, dsbh napisał:

Podobno gramy z półamatorami w piłkę. Strach pomyśleć co będzie gdy zagramy z zawodowcami 🤣.

Nawet narazie z nimi wygrywamy                                  1: 0

No i wygralim 3:0

Edytowane przez PRZMAS19821982
  • Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

powiedz to w twarz Dudzie szefowi Solidarności,zobaczymy czy cię rodzona matka pozna🤣😂

Napiszę po żołniersku. Pan Duda zajebał wizerunek i tradycje Solidarności, bo zawłaszczył nie oddawałoby tego co zrobił. Pan Duda nie jest godzien nawet wspominać iż był żołnierzem "Czerwonych Beretów" bo ma kręgosłup moralny jak bambus . Co do rozpoznawania przez własną matkę, to trzeba uważać bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi.

Opublikowano

Denwer jak zamiescisz zdjęcie z zaprzesiężenia  piotrowicza przez dudę  masz mój głos na PIS .Czekam ,może odniesiesz się  do tego wydarzenia w historii dudy.

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Roman - Choć z okazji jeżdżenia na gazach Durczok to luj to bardziej uszkodził samochód niż tę infrastrukturę. Weź przystopuj z kolorowankami...

Znany dziennikarz telewizyjny Kamil D. został zatrzymany przez policję w piątek po tym, jak na drodze krajowej nr 1 pod Piotrkowem Trybunalskim wziął udział w kolizji. Mężczyzna miał w 2,6 prom. alkoholu w wydychanym powietrzu.

jak byś dziewczynko wiedział oprócz kolizji miał wypadek gdyby działało prawo nie było by drugiego 

Durczok wcale nie prowadził BMW po pijaku. Auto prowadziło się… samo🤣

Opublikowano

brawo pani prezes !!

SW, prof. Barbara Piontek, która stanowisko objęła zaledwie na początku marca, chce odwołania dwóch członków: Artura Dyczko i Radosława Załozińskiego.  

Pierwszy z nich jest zastępcą prezes Piontek ds. Technicznych i Operacyjnych, drugi – ds. ekonomicznych. To dwa najważniejsze stanowiska w zatrudniającej 30 tys. osób grupie kapitałowej JSW. Obaj są także ludźmi związków zawodowych. 

Opublikowano

Ale jak to chce związkowców wyrzucić? Toż to związkowcy bronią ludu pracującego, dbają o robotnika, wykłucaja się o socjalne przywileje i o to żeby za ciężko pracować nie musieli. I tak po prostu ich wyrzucić tak jak kiedyś kapitalistyczni wyzyskiwacze? Toż to hańba!!!! Zdradaaaa!!!!

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Bezpieczeństwo narodowe wymaga aby nie pokazywać tych zdjęć.😂

Fakt ,przecież jeden pisarz zdradził tajemnicę państwową dotyczącą dudy i teraz cały świat wie kim jest duda

• Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, Denwer napisał:

163792968_164436268837406_10391804848945

A Pan Morawiecki był doradcą Pana Tuska? Czy tak się godzi na jednej łodzi? Gość oszalał:

Mam nadzieję, że nie jesteście hipokrytami i nie chodzicie do kościoła!

Opublikowano

Mi się wydaje ze u nas i tak jest łagodniej niż na zachodzie jeżeli chodzi o obostrzenia. A takie domorosli filozofowie z pakierni niech lepiej peawego muła ćwiczą😆😆😆

Oczywiście pierwszy naczelny winny to Kościół Katolicki...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v